bartek19176 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Przygoda z jaziami rozpoczęta. Mój pierwszy w życiu:) 40cm Szczególne podziękowania dla Pepccio za kijka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No jak pierwszy to micha pewnie cały dzień się cieszyła,ja tak miałem Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzis był wybitnie dzień jazia, 6 ryb na brzegu, tyle samo brań pustych, wszystkie ryby sciągniete z bystrego przelewu,ale jeszcze nie z powierzchni , najwiekszy jasio równe 50cm, reszta ryb w przedziale 40-47cm, na koniec na samym przelewie zatrzymanie i wielki jaź..... który okazuje sie około 70cm szczupłym, ale obcina pod nogami( wobler miał na zewnatrz pyska wiec chyba mu nic nie bedzie) Micha mi sie do teraz uśmiecha Przynety to mój plaskacz z fotek i 2 jaski siadły na pampucha Tomy'ego 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Miro 85 WIELKIE gratki,świetne jaziorki,super masz u siebie miejscówki.pozdrawiam i szczerze zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 U mnie na rzece cisza jak makiem zasiał, przy podwyższonym poziomie zrobiły się fajne rozlewiska i na nich właśnie zaciekawiły mnie zbiórki. Co się okazało zbieraczami były Jazie, drugi rzut i taki 43 cm zassał groszka mojej produkcji. Spaprałem jeszcze jedno ładne branie. Oczywiście rybka pływa w rzece dalej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 blady, miro gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Moje wczorajsze jaśki. 38 cm 41 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A oto moje 53cm jazia 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale kloc !! Gratulacje ! Na co uderzył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Graty, piękne ryby. A ta ostatnia z fotki Tomka po prostu bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 piekny jaź, Tomus widze, że trochę przytyrałeś w ramionkach przez zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kawał jaziska, naprawdę szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tomus piękne rybsko. Mi ostatnio wyszedł podobny ale tylko dał buzi 4cm wobkowi. Na co wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dziękuje Panowie !!!! Jazik złowiony na wobka 2,5cm własnej produkcji (mam je w dziale sprzedam na JB)ziom7 - przez zimę był czas... a teraz? - jest czas na ryby i masa spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tomus piękny jazor gratki.Jak grubo łowiłeś? pozdrPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzisiaj kumpel złowił Jazia na 86cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzisiaj kumpel złowił Jazia na 86cm.Dzisiaj wszystko da się złowić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Piękny Jazior @Tomus,gratuluję Ważne,żeby sumiennie bicki pompować to dużych spadków nie będzie Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Graty panowie piękne jazie i do tego regularnie łowione! Stary leciwy jasiek.Nowy PB 59cm. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez sol321 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A oto moje 53cm jazia Tomus bez obrazy ale ty dla mnie zawsze wyglądasz jak byś był po fajce pokoju piękna ryba 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 hahahaha dobrea a na tym zdjęciu konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tomus i Sol321 ale Jaziska wytargaliście , masakra jak dla mnie , Tomuś Twoja Jazia pięknie zapozowała do fotki , bajeczka GRATKI GRATKI GRATKI , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tomus bez obrazy ale ty dla mnie zawsze wyglądasz jak byś był po fajce pokoju piękna ryba sandokan - jak Byś prosto po nocy spędzonej z dziewczyną pojechał na rybki też Byś tak wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sielo32 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No to ładnie dajesz rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzisiaj kumpel złowił Jazia na 86cm.86? To są takie? jak to coś musi wygłądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi