patu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ..takie na 86 to tylko po blancie i 1 kwietnia...@sol, @tomus - piękne jany!!!Tomus - masa, masa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie, pokazaliście klase Gratuluję pięknych jaśków Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Stunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 @Tomus @ Sol321 piękne jaziska , tez dziś próbowałem i niestety zero, jedno niemrawe pobicie,u mnie rybki dziś wybitnie nie wspołpracowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wrzucę jeszcze jednego jazika 51cm. Ten został złowiony w innej rzeczce i różni się od poprzedniego troszke barwą oraz zdecydowane mniej wygrzbiecony - bardziej podłużny.Patu - Trzeba zbierać siłę na duże bolasy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ten też zajebisty, taki "czorny" , masz miejscówki Tomus Graty !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 piękne jaziory wielkie graty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale rybska Sezon rusza widać pełną parą. Gratulacje wielkie dla szczęśliwych łowców.Po pracy, dwie godzinki przed zmrokiem i mi udało się połowić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Fajna rybka... Widać,że głodny był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pamiętajcie proszę o konkursie Kalendarz Catch and Release 2015. Zdjęcia C&R - w orientacji poziomej. Poproszę! Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gratuluje wszystkim łowcą pięknych Jaśków.U nas podskubują dużo mniejsze ale też cieszą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) A ja dalej bez jazia Jeden jedyny jakiego złowiłem miał około 25 cm, chodzę nad tą moją rzeczką próbowałem na wszystkie możliwe przynęty jakie mam, kilka razy obławiałem dane odcinki o różnych porach dnia i nic. No ale się nie poddaje i będę walczył Ostatnio miałem przygodę która mało co nie doprowadziła mnie do zawału ;p Jestem sobie na rybkach, 5 minut łowienia, zmieniam miejscówkę, wyciągam pudełko w którym mam obrotówki i kilka fajnych woblerków, zakładam jakiegoś wobka i chowam do kieszeni kamizelki nie zapinając jej. Po chwili przysiadam na nodze i gdy oddaje rzut słyszę jak coś wpada do wody, patrzę a to moje PUDEŁECZKO pozostawia po sobie kilka bąbelków i znika pod wodą. MASAKRA!!! Nie wiedziałem co mam zrobić, złapałem się za głowę a po chwili biorę jakiegoś patyka i badam dno (głębokość ponad metr, woda lekko brudnawa). Stukam po dnie, stukam i nagle czuje że jest, gdybym miał grabki wytargał bym bez problemu. Szukam jakiegoś patyka z końcem Y i próbuje jakoś przesuwać jak najbliżej brzegu gdzie metr dalej było wypłycenie. Powoli, powoli i widzę białą naklejkę SPRO która była z jednej strony pudełeczka (myślę sobie jest git), podsuwam je jak najbliżej brzegu na wypłycenie i kładąc się sięgam ręką po moje pudełko które trzymam tak mocno że aż prawie pękło;p Wylewam z niego wodę i chowam do kieszeni pewnie zasuwając suwak Cieszyłem się jak bym złowił jazia 60 cm że udało mi się odzyskać moje pudełeczko. Mam nauczkę na przyszłość że zawsze trzeba dobrze zasuwać kieszenie! Pamiętajcie i Wy o tym bo to straszna chwila patrzeć jak nasze przynęty giną pod taflą wody;) Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2015 przez dawidzcm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @dawidzcm , ja w zeszłym roku na początku sezonu szarpłem sie wkońcu na smartfona, nowke szt sony xperie, i nacieszyłem sie nią aż dwa dni, skończyła dokładnie w ten sam sposób co Twoje pudełko, z tym ze u mnie nie było happy end'u... Wracajac do jazi, @Tomus wymiatasz z tymi jaskami, super fotki,ja dzis znów na zero, jedno wyjscie ryby i nie smiałe trącenie. Ale tez wobków mi od poniedziałku sporo ubyło a to jeszcze nie pora na kluski i i smuzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Piękne Jazie Panowie łowicie.Ja dziś po pracy mały wypad.22 szt. złowione wszystkie w przedziale 33-36 cm jeden 42 cm. Rybki wytarte i jak na tą chwilę waleczne.Złowione na grocha Jakuba .Fotę wstawię jutro bo nie mam kabla do kalkulatora. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Sebo0707 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Złowione na groch Prowokacja, czy profanacja? Nie mniej gratuluję wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Myślę że może chodzić o Forecastowy groch.Znaczy taką mam nadzieję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Też chciałbym w to wierzyć, ale 22szt? To byłby majstersztyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zaręczam że chodzi o Groszka... (zapewne w innym malowaniu,ale konstrukcja ta sama ) Seba,gratuluję wyniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Ups panowie chodziło o "groszka" Jakuba w dodatku koloru jak Krystian ukazał. Takiego dnia jak dziś jeszcze nie miałem. Brania były bombardowe i praktycznie każda ryba była zacięta. Z jednego miejsca (zakręt z rynienką 10 szt.) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ups panowie chodziło o "groszka" Jakuba w dodatku koloru jak Krystian ukazał. Takiego dnia jak dziś jeszcze nie miałem. Brania były bombardowe i praktycznie każda ryba była zacięta. Z jednego miejsca (zakręt z rynienką 10 szt.) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkOpisz proszę cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Wędka dragon hm 69 2-10 gr /282 ( niestety bo kij dopiero się robi u Krzyśka) młynek shimano twin power 2000 żyłka dragon hm 80 0,16 mm no i na końcu groszek 20 mm dr zielony od Jakuba.No i gdyby nie porady i nauki Krystiana to nie złowił bym nawet jazika ;-) , to on mnie wtajemniczył w połów białego drapieżnika ;-)Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Edit. Foty dodałem we wcześniejszym wątku Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dziś szybki wypad na 1,5h i .... jeden klenik około 25cm + cztery jaziki 25,40,47,47cm .... Oto jeden z dwóch 47-grubasków 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Gratulacje pięknych rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 @Tomus idziesz jak przecinak z tymi jaśkami, chyba muszę sie nauczyć od Ciebie robić fotki,bo pięknie te jazie wyglądają na tych zdjęciach.Ja dziś liczyłem ze w urodzinki trafi się jakiś gruby pięćdziesiątak, abo i nawet 6 z przodu, no ale niestety 3h i bez kontaktu z jaśkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 @Tomus idziesz jak przecinak z tymi jaśkami, chyba muszę sie nauczyć od Ciebie robić fotki,bo pięknie te jazie wyglądają na tych zdjęciach.Ja dziś liczyłem ze w urodzinki trafi się jakiś gruby pięćdziesiątak, abo i nawet 6 z przodu, no ale niestety 3h i bez kontaktu z jaśkami Wszystkiego Najlepszego !!! (Jazia Dużego !!) Musisz znaleźć miejscówki na swojej rzeczce gdzie są duże jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Gratulacje piękne jaśki ja jestem w trakcie szukania i wydaje mi się, że jestem coraz bliżej Dawid zmień miejsce, łów w takich miejscach w których jeszcze nie łowiłeś. Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi