blady91 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Ładna pogoda ze słabym wiatrem, to było coś czego potrzebowałem. Akurat dzisiaj tak się stało że ładnie poświeciło i nie wiało jak we wtorek więc po pracy pojechałem połowić. Początki nie wróżyły nic dobrego, jaśki ostrożne i bardzo płochliwie odpływały przy każdym moim najmniejszym ruchu. Bliżej wieczora udało mi się trafić na swoją pestke jazia 44 cm, troche poharatanego tak jakby już się wytarł.Najważniejsze że udaje mi sie systematycznie je namierzyć Kto by sie spodziewał że już na początku będe łowił takie rybki i to na swoje wobki. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez blady91 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ładna pogoda ze słabym wiatrem, to było coś czego potrzebowałem. Akurat dzisiaj tak się stało że ładnie poświeciło i nie wiało jak we wtorek więc po pracy pojechałem połowić. Początki nie wróżyły nic dobrego, jaśki ostrożne i bardzo płochliwie odpływały przy każdym moim najmniejszym ruchu. Bliżej wieczora udało mi się trafić na swoją pestke jazia 44 cm, troche poharatanego tak jakby już się wytarł.Najważniejsze że udaje mi sie systematycznie je namierzyć Kto by sie spodziewał że już na początku będe łowił takie rybki i to na swoje wobki. Fajne zdajcie. Takie... tajemnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 @Tomus idziesz jak przecinak z tymi jaśkami, chyba muszę sie nauczyć od Ciebie robić fotki,bo pięknie te jazie wyglądają na tych zdjęciach.Ja dziś liczyłem ze w urodzinki trafi się jakiś gruby pięćdziesiątak, abo i nawet 6 z przodu, no ale niestety 3h i bez kontaktu z jaśkami wszystkiego NAJ, niedługo pewnie "wpadnie" jasiek z 6 na przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 wszystkiego NAJ, niedługo pewnie "wpadnie" jasiek z 6 na przodzie 6 z przodu, takiego dopaść Od paru sezonów zbliżam się po centymetrze i ciągle brakuje ciut ciut 3 sezony temu jak trafiłem grubaska na 58cm byłem przekonany że to jest to, a jednak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajne zdajcie. Takie... tajemnicze.Samowyzwalacz w telefonie komórkowym, to jednak nie jest luksus ;/zdjęcie przynajmniej miejscówki nie zdradza ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dziekuje panowie, w zeszłym roku byłem blisko 6tki, ale sie wypieła, z tego tez powodu zacząłem znów palic fajki... Od 2011r 90% sezonu poswiecam jaziom, ryb w przedziale 55-58 mam kilkanascie na koncie,ale jestem dobrej mysli.. i staram sie jak moge.W sierpniu na mojej rzece padła ryba 62cm, niestety jej już napewno nikt nie złowi, ale pewnie sa inne, a widziałem na tarle ryby sporo przekraczajace 60cm Tak wiec tylko próbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj trafiłem dwa jaśki na swojaczka 43 cm 38 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To co tygryski lubią najbardziej. Dziś kij nie stygł jak nigdy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajne fotki gratulacje za rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Czułem, że są blisko Tak na moje oko 43,26cm . Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez skalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czułem, że są blisko Tak na moje oko 43,26cm . Pozdrawiam Myślę,że sporo większy,jakieś 43,30... Fajna ryba,gratulacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Gratuluję wszystkim tych pięknych jaśków i zarazem zazdroszczę że na moich łowiskach ich w ogóle nie ma - wielka szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Hah Winko, znowu ja zazdroszcze Tobie że u Ciebie tyle kleni , u mnie jakoś nie mogę sie do nich dobrać od miesiąca, coś nie gra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzisiejszy jazik na swojaka 43 cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ufo, czyli błyszczący 50-tak, siedział w burcie. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Piękne rybki, gratuluję koledzy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Piękny ufoludek :-) gratki Sławek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 @Sławek.Sobolewski fajny janek, ale za takie klimaty wokół wiele bym oddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Popołudnie udane. Kilkanaście janów, do i ponad 40 cm. Akumulatory naładowane wiosną Na to się Panowie czekało całą długą, ciepłą zimę Gratulacje łowiącym. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sezon otwarty. Jasiek 48 cm. Nowy FX 902 rozdziewiczony. Żyłeczka 0,12 i wobek @sdd. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Od 13 do 19 nad Odra i tylko jeden niemrawy atak na smuzaka. Generalnie rybki szaleja na tarliskach. Milo po obserwować te szerokie grzbiecicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzisiaj zjawiłem się dosyć późno nad rzeką, w dodatku po chwili pojawił się rolnik z ciągnikiem i zaczął pracę przy samej rzece. Coś tam jednak udało się wyjąć, najpierw pojawił się szczupaczek "odcinaczek", potem jazik 38 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja jutro spróbuje swoich sił kleniowo - jaziowych na jeziorce. Dam znać jak było, a kolegom szczerze gratuluję pięknych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 U mnie dzisiaj całkiem fajnie się zaczeło jaśkiem z czwórką z przodu a póżniej wpadłem do bobra i zmoczyłem się po pas A że do domu 100 to kicha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 WitamGratuluję złowionych rybek.Moje ostatnie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi