MANTHEO Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Super połowy Panowie, gratuluję. U mnie coś posucha totalna. Na jednym z łowisk prawie zero wody i jak nic się nie zmieni to spalone miejscówki na ten rok a na kolejnym woda cud, miód, malina ale żreć nie chcą - stoją sobie spokojnie, zero reakcji na podawane przynęty - echhhh te cwaniary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzis zrobiłem mały rekonesans po miejscówkach, no i w końcu udało sie coś pochwycić, bo już zacząłem się zniechęcać.. taki sobie pięćdziesiątak, nawet grubiutki już Zebrał plaskacza w pół wody na leniwej prostce pod samiutkim brzegiem. Niestety to był jedyny kontakt z rybą, na 5km odcinku rzeki nie widac zycia, napotkani grunciarze rowniez psioczyli.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ładny jasiek ja dziś jeden taki z 25 cm, przydał by się porządny deszcz, woda poszła by w górę i coś by się może w końcu zadziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Moja dzisiejsza pięćdziesiątka, życiówka złowiona na swojaczka. Z wrażenia zapomniałem zrobić fotkę z przynętą 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Norbert78 - Gratuluję !! a swojaczek jaka długość / kolor ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Taki maluch, około 3 cm Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 @Norbert 78 piękny grubas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tomus podwójne gratulacje, za ryby i zdjęcia je prezentujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki Joker !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) wczorajszy, nie tak urodziwy jak Wasze, ale wygłodniały po tarle na instincta 4 Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez ziom7 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 wczorajszy, nie tak urodziwy jak Wasze, ale wygłodniały po tarle na instincta 4 Gratuluję,może wreszcie Jany się ruszą po bzykaniu. Ale ten Twój to nieźle zmęczony.... Może jakiś Gang-Bang był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Widzę, że ta miejscówka ciągle darzy... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 sobotni jasio w wymiarze 40+ tylko jeden godny pokazania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jazie jednak naprawdę lubią groch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzisiejsze 45 cm na swojaczka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 no Norbert szalejesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja nudząc się w domu po pracy wpadłem na cudowny pomysł, pojadę zobaczyć co sie dzieje w wodzie i jakież było moje zdziwienie w momencie gdy w pierwszym rzucie dnia na swojego woba mam pewne branie i wyciągam jazia +/- 40 centów.Później kilka okonków i spudłowałem kilka brań dużych ryb i zanotowałem jedno spięcie. Dzień jak najbardziej na plus ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ziom7- zajefajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Jazie jednak naprawdę lubią groch w ostatni weekend wyjąłem na groch również i parę klonków, z czego jeden miał ponad 30 cm, niestety większe się nie skusiły jak na razie Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Licus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Graty Panowie za jazie. Po zdjęciach widać, że ruszyły się na dobre!! a to mój dzisiejszy na rapalkę 3cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Piękny,szczerze gratuluję. Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Świetne ryby Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 wczorajszy, nie tak urodziwy jak Wasze, ale wygłodniały po tarle na instincta 4 Brawo Ziom i rybka i zdjęcie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzisiaj oszukałem trzy jaziki, tylko dwa z nich nadawały się do fotki. Wszystkie ryby wzięły na mojego miedziaczka 39 cm 38 cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wymiatasz z tymi jaziami, widać że sporo w łowisku ich masz po regularnych wynikach Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi