skibek20 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Graty! Widzę, że miedziaczek spisuje się najlepiej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dobrym wymiataczem jest też, czarny w żółte kropki. Niestety już mi się skończyły. Ryby gryzą i szkoda czasu na siedzenie w piwnicy i dłubanie woblerów. Na warsztacie czeka na ukończenie szesnaście wobków. Wczoraj na miedziaczka oprócz jazi, złowiłem sześć szczupaczków "obcinaczków", dziwie się że żaden nie zabrał mi wobka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dobrym wymiataczem jest też, czarny w żółte kropki. Niestety już mi się skończyły. Ryby gryzą i szkoda czasu na siedzenie w piwnicy i dłubanie woblerów. Na warsztacie czeka na ukończenie szesnaście wobków. Wczoraj na miedziaczka oprócz jazi, złowiłem sześć szczupaczków "obcinaczków", dziwie się że żaden nie zabrał mi wobka. widocznie nie są aż tak smaczne ale jaśki fajniusie,graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzisiejszy krakowski jaź pod 50 cm na smużaka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dobrym wymiataczem jest też, czarny w żółte kropki. Niestety już mi się skończyły. Ryby gryzą i szkoda czasu na siedzenie w piwnicy i dłubanie woblerów. Na warsztacie czeka na ukończenie szesnaście wobków. Wczoraj na miedziaczka oprócz jazi, złowiłem sześć szczupaczków "obcinaczków", dziwie się że żaden nie zabrał mi wobka. Widze ze mamy ten sam problem, ja osobiście wole nad woda siedziec niz strugać, a juz mnie to czeka niestety bo w pudle znów robia sie braki... Jaski u mnie siedza teraz głeboko, i nie bardzo chcą współpracować a to sie przekłada na ilosc zaczepów niestety.. Gratulacje za systematyczność, ja wczoraj miałem jedego zdechlaka na kiju,ale zaraz spadł, a na wodzie w dalszym ciągu zycia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzisiejszy, też krakowski. 49,5 cm (więcej nie chciał się rozciągnąć) Kijek na blanku FA BLAAS 908-M od Wobiego. Żyłeczka 0,12 i Shimano Sustain 2000 FB. "Zezarł" wobka od @sdd.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Wczorajsza inauguracja sezonu na Wkrze wypadła nieźle, początkowo bez kontaktów - jednak po zmianie miejsca coś się zaczęło dziać Najpierw jeden 30tak na czarno-niebieską pokrywkę, a później tonącego Artura-G, zassał grubasek 47 cm Obie ryby z pod samego brzegu, wywabione z przybrzeżnej trawy. Sprzętowo: Kijek 3-14, Team Daiwa x 2500ia i żyłeczka 0,16 Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Gratulacje ryb Panowie. U mnie za mocno wialo na wodzie wiec pozostal spacer. I co zauwazylem... Od 2 miesięcy sezon boleniowy otwarty na szczęście ryby się nie pokazują za bardzo, a od wczoraj ponoć i sumowy ruszyl. Porażka normalnie Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dzisiejszy, też krakowski. 49,5 cm (więcej nie chciał się rozciągnąć) Kijek na blanku FA BLAAS 908-M od Wobiego. Żyłeczka 0,12 i Shimano Sustain 2000 FB. "Zezarł" wobka od @sdd.Pozdrawiam.fajny,to już musiał kijek pozaginać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Oj, giął się giął :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziś cały dzień lało ale dało radę 43,01 cm jak nic jako, że nie strugam złowiłem go na gumę . Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez skalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Gratki ładny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 coś się tam ostatnio uwiesiło mimo zimna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziś po południu, mimo mocnego wiatru ryby dopisały. Przynęta, kijanka pływająca 2,5 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ładna rybka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Ładna rybka he he wygląda jak ta @spidi'ego z postu wyżej tylko na innym tle fajnie to wyszło Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Podobny układ Dzisiaj rządziły niebieskie DR, 2,5 cm. Tylko 2 godzinki, deszcz z gradem zgonił mnie z rzeki ale działo się 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Gratki , piękny jasiu fajne zapozował pyszczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dziś zamiast króliczka później prawdziwy wielki i nocny tzn. Wielkanocny Życzę wszystkim Spokojnych i Wesołych Świąt, Pozdrawiam Serdecznie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Gratki , piękny jasiu fajne zapozował pyszczkiem Jak widać "dzióbki " w sweet fociach już i jazie robią Jakich czasów ja dożyłem , a myslalem ,że to tylko blondynki na fb wstawiają Rybka sliczna gratulacje, ja nie mam tyle szczęścia, całą wiosne poluje na nie na Wkrze (bez rezultatów) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) a jednak byłeś kolego piotr ładnutkie Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez zajcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ładne rybki świąteczne !!!Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Śmingusowy jaź Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Super śmingusowo-dyngusowa rybka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Industrialnie, centrum Brodnicy, pokazał się na chwilę przy powierzchni jak wracałem z żoną z kościoła za 20 minut... Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez guciolucky 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi