rutra Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Trudny dzień, wiało, lało ale się udało, niezmiennie na bielikowego bańdziorka Edytowane 22 Czerwca 2014 przez rutra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 mnie też się trafił ładny jazik i w planach jest ich więcej... póki co rozpoznanie bojem... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Trudny dzień, wiało, lało ale się udało, niezmiennie na bielikowego bańdziorka20140622_142657.jpgale kolorki - piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jaź na "grocha odrocha" 3cm. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pokerface Tasiek ! Gratuluje jaska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tasiek fota kapitalna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mój pierwszy jasiek 41cm. na boleńiówke Tomka 1988 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dziś łowiąc na rzece wieprz pstrągi , wypatrzyłem stadko pięknych jazi , ale niestety żaden nie miał ochoty ani na kogutka , mikro wobka , ani na obrotówke.Wrócę tam na dniach z muszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzisiaj po raz kolejny udało się namierzyć stadko jeziorowych, norweskich jaśków. Stały dość daleko od brzegu, dlatego jedyną słuszną przynętą jaką znalazłem w pudełku była ciężka wirówka nr 2. Przygotowany byłem na okonie, tak więc dobrze, że chociaż obrotówki miałem. 4 sztuki udało się wyjąć w przedziale 47-50 cm. Było jeszcze parę brań, ale nic więcej nie udało się wyjąć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dzisiejszy 48 cm. Podkrakowska Wisła. FA Blaas F 906 od Wobiego. Zyłeczka: 0,12 jak zwykle. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Rzeka w końcu troche przybrała i pojawiły sie ryby. Jazik złowiony na woblerka od Sebastiana z forum. Kijek Dragon HM-X Trout cw 2-14g. Plecionka 0,08. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Podczas polowania na klenie odwiedziłem kilka miejscówek które darzyły jaziami w zeszłych latach.Na początek trafił się jeden wyrośnięty i dobrze odżywiony koleżka . Wędka na blanku z odległościówki 3,9mRyobi Zauber 4000Żyłka P-LINE CX Premium 0,20mmWobler Mrówka 35mm-wyrób własny. Pozdrawiam Tomi 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Fajna sesja ... ......stawiasz flache......wiesz czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zepsuł mi skubany kleniową miejscówkę.... równe 40 centów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzisiaj po raz kolejny dopisały jeziorowe jazie. Tym razem udało się trafić 10 sztuk z czego 5 w okolicy 50 cm (największy 52 cm). Przynęta tak jak ostatnio czyli wirówka nr 2 o wadze 10 gram. Ogólnie dzisiaj ryba żarła, bo oprócz tego było jeszcze ok 20 okoni, 4 zębate, 2 sandacze i boleń. łowiłem od 16 do 22. Z początku było słońce i dość silny wiatr, a pod wieczór się uspokoiło i zaczęło padać. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Dzisiaj kolejne 6 sztuk się trafiło, 4 z nich to 50-taki, a największy tak jak wczoraj 52 cm. Do tego jeszcze 3 latawce, z czego 2 podpięte, 2 szczupaki, 2 sandaczyki, ale małe i ok 15 okoni. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ..kowalek, jest jakiś gatunek który nie występuje w "Twojej wodzie"?Gratulacje za wszechstronność! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ponoć jest tu 25 gatunków ryb, co jest chyba rekordem, jeśli chodzi o jeziora w Norwegii. A łowię to co jest akurat dostępne z brzegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ..kowalek, jest jakiś gatunek który nie występuje w "Twojej wodzie"?Gratulacje za wszechstronność!czekam na zdjęcie ze śledziem z Twojego jeziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Pozazdrościć urodzajnej wody i wyników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Piękne rybki ja dziś polazłem nad wodę testować nową sandaczówkę z oferty FishingArt no i sprawiła się jak trza Pozdrawiam Edytowane 7 Lipca 2014 przez skalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Szybszy niż jaź Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Piotr,jesteś wielki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 piotr a ten wigilijniak to z tej wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi