kowalek87 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Piękna ryba, gratulacje! U mnie dzisiaj też kilka ryb było, największy 53 cm, czyli PB o 1 cm w górę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Patryk, trochę Ci się ten jaź w plecaku pogniótł fajny, fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ...no co Ty zioooommm...uratowalem mu lajfa i wyciągnąłem wunszowi z japy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 myslałem, że napiszesz, że w reklamówce się tak wymiętolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Tym razem nie udało się pobić życiówki, ale kilka misiaczków zapozowało. w sumie 5 sztukasow, ale tym razem bez okazów... qarwa faq! ;-) Największy 51. Salmo Rattlin Hornet 4,5 nadal w modzie! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Piękna ryba, gratulacje! U mnie dzisiaj też kilka ryb było, największy 53 cm, czyli PB o 1 cm w górę Masz tam ładne stadko. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jedyny przeciwnik godny zdjęcia z tropikalnego sobotnio -niedzielnego maratonu, upalna pogoda nie sprzyjała polowaniu na otwartych łąkowych odcinkach.Jasiu z napływu przed zwaliskiem miejsca dość nietypowego jak na mój siurek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Prawie, jak odrzańskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Takie jakieś chude tym razem...;-) Duża mętna woda cały czas... zobaczymy za tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Grunt, że regularne i na żarciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wątek na drugiej stronie to trzeba podbić. Poprzeczka od dzisiaj na wysokości 54 cm , zassał mojego woblerka (czarny w czerwone kropy). Ogólnie to trochę słabiej ostatnio, ale nie można być cały czas na fali. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ... Ogólnie to trochę słabiej ostatnio...Miej litość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kopie leżących ... kolega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W poniedziałek byłem 4 godzinki i na zero jeśli chodzi o jazie, było kilka brań, ale pustych. Dzisiaj też 4 godzinki i 3 ryby + trochę brań. Jednak połowa tego czasu to guma lub kogut i opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Mi by juz same brania sprawily frajde :-D w sobote trafil mi sie jeden ok 40 i teczak :-o niedziela od 21:30 do 02:00 na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kopie leżących ... kolega..niedługo wstaniesz...montuj wolne w tygodniu na before party :-)...Gratuluje kowalek-ładnie dajesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Spokojnie spokojnie jeszcze będziesz miał okazje przejechać się bolidem WRC w Dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Hej hej hej Jakie tam before party? Nie ma trzebienia w matecznikach! Stada mają być dziewicze i nienekane grochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jutro i pojutrze je tam lekko z tasiorem przetrenujemy...oczywiście wobki bez kotwiczek, za jaziowe szczękosciski Danielku nieodpowiadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj z wieczora 3 takie i 2 mniejsze, trochę brań jeszcze było, ale rybki nieufne się zrobiły. Dwa na wobka, a reszta na wirówkę, chociaż więcej brań na woblera. Edytowane 27 Lipca 2014 przez kowalek87 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dzisiaj z wieczora 3 takie i 2 mniejsze, trochę brań jeszcze było, ale rybki nieufne się zrobiły. Dwa na wobka, a reszta na wirówkę, chociaż więcej brań na woblera. Nieufne powiadasz? No najwyzsza pora! ;-) Meczysz je tam od kilku tygodni, to w koncu nabieraja rozumu... ;-) ja w weekend tylko kilka jaziorow w okolicach 50, ale bez rekordow - do 51cm. Nadal jedynie sluszna przyneta w moich warunkach. Jeden bardzo ciekawy osobnik mi sie trafil, ale fotke wstawie jak wroce z rozjazdow. YO! i szacuneczek za rodzime miski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ..Polski, odrzański amator "grocha odrocha" 3cm DR od Forecasta ... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ..to jeszcze jeden misio z kilku z popołudniowo-wieczorno-porannego wypadu ...Sprzętowo b/z, FX 794, STL 2500 2010, nano 0.12 i Groch Odroch na końcu... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Najs szot Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi