patu Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 ..i sprawca zamieszania na odrzańskich metach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) ...nabyłem ostatnio Kuba pewnie już wysłał także niebawem dziewicze testy ...ciekawe czy podlaskie też zasmakują Edytowane 28 Lipca 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 I weź tu wysiedź w domu. Chyba strzelę jakieś BeforeParty bo mnie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 .już się pakuj na czwartek i piątek ...Jutro z taśkiem zrobimy popołudniowo-nocną sesyjkę i z rana widzimy się w punkcie zbiórek P.S. trzeba korzystać z urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Patu smutny ten Jaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ...Smutny,bo dal się przechytrzyc...chwilę później ,podczas wypuszczania miał mega banana na tej małej buźce...obiecał spełnić 3zyczenia i uśmiechnąć następnym razem speszalllyy for Rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Pewnie czuł, że skończy w panierce. A tu proszę trafił na Patu. I ryjek się ucieszył :-) Jego koledzy mogli mieć mniej szczęścia. A życzenie mam jedno ale z TRÓJKĄ z przodu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ..jedno z 3ech Ci odstąpię i przekażę mu następnym razem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ..."groch odroch" w akcji..pod nadzorem swego majstra ... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Piękne ujęcie, a i ryba niezgorsza Gratulacje dla łowcy i fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Bomba fota! I ryba też już nie jedną powódź widziała Echhh lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wiślany na ultra-lekko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dzisiejszy jaziorek na swojaka, w sumie 7 sztuk plus trochę innej ryby. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czasem też łowię Jaśki. Raczej sporadycznie. Trzeba przyznać, że waleczności im nie brakuje. Wpadłem do domu na weekend i nie wysiedziałem.Soła trochę trącona, nic to- ruszam na pasiaki.Niestety moje bankowe miejscówki-cisza.Natomiast w środku nurtu, na blacie coś zaczęło się spławiać. Nie boleniowo.Salmo thrill, minnow, butcher- nic.Kilka rzutów srebrnym meppsem 3, pod powierzchnią-nic, w środku- nic, ale wystarczyło prowadzić blaszkę lekko trącając kamieniste dno i proszę- jest.Jednego dnia 2 godzinki przed zachodem i drugiego poprawka.Łącznie dało się wyholować 5 takich żarłaczy. Dwa inne tylko zatańczyły pod powierzchnią i umknęły. Bezzadziory trochę wyrównują szanse .W niedzielę wypatrzył mnie jakiś gumofilc, przylazł nad drugi brzeg, przerobił gruntówkę na spinning i niestety jemu też jeden wziął.Jeszcze zanim go wyholował, przeczuwając rozwój sytuacji zasugerowałem, że chyba takiej obrzydliwej ryby jeść nie będzie- niestety, niezbyt się przejął i odchodząc byłem świadkiem materializacji powiedzenia "chłop żywemu nie przepuści" Dobrze, że już się ściemniało i Jaśki przestały brać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzisiejszy, podlaski, 52 cm, na mrówę. Był jeszcze jeden, większy, ale rozgiął kotwiczkę., Sprzęcik: wędka-Robinson Aquarius March lifting by Wobi, kołowrotek Cormoran Axos 3000, żyłka 0,20. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Śliczne ciemne rybsko :-) na pierwszy rzut oka kształt tułowia łudząco przypomina klenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam tu jeszcze jednego smakosza nowego Rattlin' Horneta... przyjemne rybki i z całą pewnością jak tylko woda opadnie odwiedzę miejscówki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kolejna fajna rybka. Gratulacje. Matek ten statyw masz możliwość podnieść wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Śliczne ciemne rybsko :-) na pierwszy rzut oka kształt tułowia łudząco przypomina klenia :-) Bo to kleń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Kolejna fajna rybka. Gratulacje. Matek ten statyw masz możliwość podnieść wyżej? ale po co? Z tej perspektywy rybki lepiej wygladaja... zawsze lepiej nieco od dolu, niz od gory... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Z dołu fajnie wyglądają, ale dla urozmaicenia myślałem chociaż o perspektywie "face2face" Ale rozumiem, tak wyglądają na większe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 goń się leszczu! Nie muszą wyglądać, wystarczy że są większe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Taki tam Odrzański jasio z ostatniego desantu. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociszp Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Niezła pasa Jakubie Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Taki tam Odrzański jasio z ostatniego desantu.Kuba ,fajna ryba i chyba po zabiegu medycyny estetycznej u dr.Szczyta Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi