kowalek87 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 U mnie chyba jaziowe ostatki, albo trochę słabszy okres. Wczoraj na mojej miejscówce nie zaobserwowałem żadnych oznak żerowania jazi, brań też nie było, tak więc gdzieś się wyniosły. Dzisiaj po 1,5 h dostrzegłem w jednej chwili 2-3 spławy i jeden uderzył w obrotówkę, później nic już się nie działo. Na oko z 47cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 W tle jakiś szpiegowski ponton ;) Sprzętowo: BR 2,52m 12lb; TP 2500 '11; za wabik robił "groch odroch" 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Lady jasio i ładne zdjęcie brawo tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Drugi niespodziewany weekend w domu i dwa wieczory (po 2 h) udało mi się wyrwać.Najpierw sobota 36 cm: na delikatnym kiju dał mi popalić, więc na niedzielę zmontowałem coś mocniejszego- i słusznie- bo dał się oszukać największy do tej pory- 40 cm! co ciekawe, mimo intensywnego łowienia, tylko te dwa brania. Czyżby działalność gumofilca w tygodniu? Mam nadzieję, że jednak nie i po prostu reszta już się nauczyła co to aglia 3... Zaczynam zazdrościć kolegom tych pięćdziesiątaków...takie to dopiero muszą dawać ognia na kiju. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) image hosting without account A to całe 46cm szczęścia Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Ricci 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 życióweczka nie Polska ale walczyła jak nasza:) 51 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bladopłetwy jazio:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 AF spudłował, czy tak celowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zbanowałem za to samowyzwalacz na dwa tygodnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bez przesady...Łowca wyszedł jak po opakowaniu Rutinoscorbinu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jaz nie jest gatunkiem, ktory mnie lubi.Jakos duzo lepiej mi ida klenie.Przy duzej dozie szczescia jednak czasami uda sie cos ugrac i w tej branzy. Nowy PB zlowiony w srodku upalnego dnia na porozrywanym przelewie starej regulacji. Niska woda odslania niezle miejsca 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 eee tam,ten podczas naszego spływu był o kilka wiosenek starszy:)...i cwańszy;)..a miałem Ci nie przypominać A tak serio,gratki za secik:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Fajny jasio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ...tasiek, noga z gazu przy obróbce ...Jasio fsjny:)Toż, to jazda bez trzymanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mglisto-poranny smakosz "grochów odrochów" by Forecast 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ładna rybka Bartek,graty.Trunki też nie kulawe sączycie,że tak grzeją od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 To zmęczenie materiału po trzech dniach zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ...nie to zdrowie ... Jay-zik na Hornecika 4cm DR... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wczorajszy jazik 40-ka z małej rzeczki. Wziął przy powalonym konarze pod samymi nogami. Woda może z 30 cm w tym miejscu. Widziałem jak podpływa i pomogłem mu przytrzymując w miejscu wobka. Sprzętowo: wklejka Yorka 1-9 g, żyłka 0,16 i wobek HMG KillerEgg od kolegi forum. Jaź szybciutko wrócił do wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ..i ciut starszy bro jayzika Zasmakował czarnego Hornecika 4cm DR 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jasiek między 45-50cm. Uprzedził startującego do wobka o wiele starszego kolegę 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Fajniutki.Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 eee tam,ten podczas naszego spływu był o kilka wiosenek starszy:)...i cwańszy;)..a miałem Ci nie przypominać A tak serio,gratki za secik:) Mialo byc bez takich Dwa najwieksze mi poszly. Musialem sie zadowolic takimi jak ponizej : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 sty-lo-wy bezręnkawnik a rybka niczego sobie (y) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ..no i ta nieodłączna apaszka F.C.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi