Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Niezle Jaski, Gratki ale Mateusz powoli robi sie to nudne Poogladalbym jakies sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Niezle Jaski, Gratki ale Mateusz powoli robi sie to nudne Poogladalbym jakies sandacze przecie Panie jednego z dzisiejszych Zdziskow wstawilem do watku o zedkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Piękne jaziory! No i są 50+ ! Jak obiecał, tak zrobił.... Fotki, jak zawsze prima sort. Ale, ale! Czy to światło tak pada, czy koledze się podbródek nieco srebrzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nieuchronna starosc kolego nadchodzi... Z moim przebiegiem do setki nie dociagne... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przydałoby Ci się nieco świeżej krwi w postaci młodszego towarzystwa na jednostce i wieczornych rozgrywek streetballowych dla lepszego krążenia tejże krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Panowie nie brnijcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Maly jazik i stara locha 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Idzie jesień !Piękne jaziory gratuluje Panowie.Troszkę zazdroszczę adrenalinki podczas holu takich klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No niezły klocek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ładny kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 desant pontonowy dał kilka fajnych jazików... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A jednak Już myślałem, że fotki zasiliły rodzinny album i nie ujrzą światła monitora Brawo Xavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Musiały ostygnąć...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Fotki fajnych jazi zawsze HOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ten z trzeciej fotki ma buźkę jak pirania graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 desant pontonowy dał kilka fajnych jazików...No właśnie,właśnie..brakowało mi jednego "desantowca" . Czekam na dalszy ciąg albumu "rodzinnego",i taka mała dygresja..Daniel zdominował Wieści z nad wody,bo wiadomo kto focił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 No właśnie,właśnie..brakowało mi jednego "desantowca" . Czekam na dalszy ciąg albumu "rodzinnego",i taka mała dygresja..Daniel zdominował Wieści z nad wody,bo wiadomo kto focił Ja niczego nie dominowalem Takze, grzecznie tam W jaziach jestem najcienszy z cienkich, wiec tym bardziej wylazi szydera z kazdego takiego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ależ Danielu,nic złego nie miałem na myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Największy dzisiaj 50 cm, a także 5 nieco mniejszych. Połowa na woblera, a druga część na wirówkę. Myślałem, że odeszły już z płytkiej wody, ale kilka słonecznych i ciepłych dni skłoniło je do chwilowego powrotu. Aktualnie obżerają się jakimiś glonami z kamieni. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Fajnie, że nadal łowisz na swoim łowisku. Gratulacje rozpoznania wody i zwyczajów rybek. Fajne rybki te jazie... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jozio - smakosz Boniciaka 3.5cm 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Fajowy.Chyba Cię wczoraj widziałem na rewirach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Fajowy.Chyba Cię wczoraj widziałem na rewirach:)Są tacy co twierdzą, że Jezusa widzieli ;-);-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ...jakby Ci brodę dorobić ...włosów Jezusa już mieć raczej nie będziesz ...aureolkę też by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Bez brody i aureoli jestem twoim wędkarskim guru:-P;-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi