patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ..rozpłakałem się do łez... ze śmiechu ...jak Niemiec który sprzedawał auto ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jeszcze będziesz prosił o gajding:-P;-) tymczasem płacz razem z Niemcem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ..chyba gay`ing - bo do tej profeski bardziej pasujesz ...A jak pokazywałem mety to taki był potulny i pokorny...Nie będzie z Ciebie świętego...no chyba, że czasami na fotkach Koniec OT bo to nie caffe j.pl..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A jak pokazywałem mety to taki był potulny i pokorny...Łzy mi się cisnęły na oczy, jak Niemcowi, który płakał.... takie mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ..co by zakończyć, powiem n-ty raz... żebyś Ty był taki mądry nad wodą jak jesteś przed monitorkiem... P.S. piwo Ci się skończyło czy o jedno za duzo?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ...powtarzasz się pomysły się pokończyły Koniec OT!!! P.S.Prośba do moda o usunięcie kilku powyższych, zaśmiecających OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ...powtarzasz się pomysły się pokończyły Koniec OT!!! P.S.Prośba do moda o usunięcie kilku powyższych, zaśmiecających OTTo przenoście Swoje gadki na privy lub sms - i nie zwracajcie później dupy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Święta prawda...zbanowac tetryko-marudę,będzie spokój...(dżołk ofc) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 HejoJazik z zawodów- Odra,,koło 5 dyszek ,skusił się na "swojaka" taka "ala" uklejkę z 4-5cmBył potem jeszcze szczupaczek 65. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ..grubiutki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 HejoJazik z zawodów- Odra,,koło 5 dyszek ,skusił się na "swojaka" taka "ala" uklejkę z 4-5cmBył potem jeszcze szczupaczek 65. To pewnie pudło Twoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) To pewnie pudło Twoje Czasem mam fuksa ( trzeci), gdybym jeszcze nie łaził i sobie takich słit fotecek nie robił, to może by wyżej było Na grzybach tez byłem (heh) Musiałem,w końcu w "te i nazad" pod ten słup mam 10 godz autokarem.. Edytowane 7 Września 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Szacuneczek, dla ludzi, ktorzy dla rybek poswieca 10 godzin w autokarze... Zdzisiejszy oporanku, 52cm. Nie o tym jednak...tu doskonale widać, jak te france potrafią brać. Policzkiem! Podejrzewam, że większość jaziowych "bujnięć", to konsekwencja takiego właśnie trącenia przynęty polikiem. Tym razem miałem farta i bezzadziorowa kotwiczka się wbiła, ale jak się tylko zahaczy o skórkę, to jedno dobre bujnięcie i tyla jazia było... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Szacuneczek, dla ludzi, ktorzy dla rybek poswieca 10 godzin w autokarze... Zdzisiejszy oporanku, 52cm. Nie o tym jednak...tu doskonale widać, jak te france potrafią brać. Policzkiem! Podejrzewam, że większość jaziowych "bujnięć", to konsekwencja takiego właśnie trącenia przynęty polikiem. Tym razem miałem farta i bezzadziorowa kotwiczka się wbiła, ale jak się tylko zahaczy o skórkę, to jedno dobre bujnięcie i tyla jazia było... Porankowy-jazio-web.jpgbolkowaty troszkę taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ..ja tam mówię, że "walą z bańki" ...Gratki Mat... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ..ja tam mówię, że "walą z bańki" ...Gratki Mat... Jakoś tak właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Tutaj też jesteś Jak widać wobek sprawdza się przy większości ryb.Zmieniasz czasem wabik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zmieniam, ale lubie lowic skutecznie. Choc mam nowa teorie i nastepnym razem zamierzam ja sprawdzic w boju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zmieniam, ale lubie lowic skutecznie. Choc mam nowa teorie i nastepnym razem zamierzam ja sprawdzic w boju.Jaki to model tego kota horneta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) 3mam kciuki za powodzenie Daniel,To Hornet Rattlin.W FM juz dostepne. Edytowane 8 Września 2014 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 P ranny Jazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Popołudnie nad rzeczką. Kilkanaście jazi, głównie 30-40 cm. Zielsko powoli schodzi z rzeki. Jeszcze z dwa miesiące i zaczną się prawdziwe jaśki, wybredne i ostrożne Wobki mojej produkcji i ostatni a'la okonek o Piotro 82. Jeszcze raz dzięki Piotr, spisują się Twoje cukierki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Spisują się... bo Jaź lubi również "słodkie" - nie tylko złoto Gratulacje Łukasz, fajny tam klimat musi nad tą rzeczką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dzisiejsze. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 bobesku jak Ty 10 godzin w autokarze siedziałeś to musiałeś być niedaleko mnie gdzieś miał te zawody men ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi