Skocz do zawartości

Jazie 2014

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

To pewnie pudło Twoje :)

Czasem mam  fuksa ( trzeci), gdybym jeszcze  nie łaził i sobie takich słit fotecek nie robił, to może by wyżej było :lol:

Na grzybach tez byłem (heh)

Musiałem,w końcu w "te i nazad" pod ten słup mam 10 godz autokarem..

granicajp_easrhpa.jpg

Edytowane przez bobesku

Szacuneczek, dla ludzi, ktorzy dla rybek poswieca 10 godzin w autokarze...

Zdzisiejszy oporanku, 52cm. Nie o tym jednak...tu doskonale widać, jak te france potrafią brać. Policzkiem! Podejrzewam, że większość jaziowych "bujnięć", to konsekwencja takiego właśnie trącenia przynęty polikiem. Tym razem miałem farta i bezzadziorowa kotwiczka się wbiła, ale jak się tylko zahaczy o skórkę, to jedno dobre bujnięcie i tyla jazia było...

post-45600-0-90041800-1410125481_thumb.jpg

• Like 9

Szacuneczek, dla ludzi, ktorzy dla rybek poswieca 10 godzin w autokarze...

Zdzisiejszy oporanku, 52cm. Nie o tym jednak...tu doskonale widać, jak te france potrafią brać. Policzkiem! Podejrzewam, że większość jaziowych "bujnięć", to konsekwencja takiego właśnie trącenia przynęty polikiem. Tym razem miałem farta i bezzadziorowa kotwiczka się wbiła, ale jak się tylko zahaczy o skórkę, to jedno dobre bujnięcie i tyla jazia było...

attachicon.gifPorankowy-jazio-web.jpg

bolkowaty  troszkę  taki

Popołudnie nad rzeczką. Kilkanaście jazi, głównie 30-40 cm. Zielsko powoli schodzi z rzeki. Jeszcze z dwa miesiące i zaczną się prawdziwe jaśki, wybredne i ostrożne :) Wobki mojej produkcji i ostatni a'la okonek o Piotro 82. Jeszcze raz dzięki Piotr, spisują się Twoje cukierki :)

10641183_754124344661081_543084507606195

• Like 4