kowalek87 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzisiaj dla odmiany jazik z dużej rzeki, prawie 50. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 fajnie jazik wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dziś pierwszy wypad na duża wodę z kolega zaowocował w jazkach Ten największy i zarazem zyciówka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 O, jakaś znajoma miejscówka Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Złapał się na mojego bezsterowca Edytowane 16 Września 2014 przez mansik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie za wielki, ale cieszy Zasmakował w bonito 3,5cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jutro sprawdze swoja nowa odkryta miejscowke. Moze wpadnie jakis odpasiony 50-tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 U mnie dzisiaj tylko 3 sztuki, ale wszystkie z 5 z przodu 2 na wirówkę jeden na wobka. Było jeszcze parę skubnięć i jedna duża ryba się spięła, ale niestety nie widziałem. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Piękne jazie.Masz wodę z potencjałem, nic tylko pozazdrościć i pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Lublin jaziem stoi Gratuluję łowcom ładnych jazi, mam nadzieję, że jeszcze coś dużego trafi mi się tej jesieni z jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ile razy wchodze w ten watek to mnie szlag trafia, w tym roku z wielka woda jaski z moich miejscówek poszły gdzies w cholere, ale niedługo tu wróce bo kilka km niżej namierzyłem je w końcu, i nawet zaliczyłem 2 brania ale na sprzecie boleniowym cieżko rzucić smuzakiem... Gratulacje dla lowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Z Lubina do Lublina to ja mam kawałek A jazie z Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Najlepsze jazie tylko w Lublinie Ostatnie testy "groszków". Ciężki okres w małych ciurkach ryby obżarte zielskiem i leniwe. Gdy duże się podnosiły woda rozstępowała się jak przed Mojżeszem. Dzięki za towarzystwo Łukaszu. Rybka nie spełnia wymiaru forumowego Edytowane 24 Września 2014 przez milupa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Kuba, najlepsze jazie przed Nami Tylko niech im pokarmu z lodówki ubędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Niecała 50 - ątka, dokładnie 48 cm. Niestety byłem sam i tylko taka fota. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Drodzy państwo oto JAŚniepan ryba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tomek jak będzie pogoda to w week ruszymy tam razem, mam już odpowiednie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Z chęcią ale w piątek bo w sobotę już zapisałem się na zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 ..dmuchało, wiało..ale coś się ułowiło..56centów, dłuugiego w ogonie :-) odrzańskiego jazia...strzelił w Rapalkę ShadRap Jointed 4cm... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Brawo Patryczek!Przynete cos kojarze Pogoda typowo jaziowa. Gratuluje Okazu ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dzięki Danielku.Tak, tak - dobrze znasz w/w wabik...mieszkał jakiś czas u Ciebie w pudełku..do czasu oderjam`u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 My z Bartusiem i Kubusiem też gratulujemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 My z Bartusiem i Kubusiem też gratulujemy!!!! We trzech na pokladzie ? Niewygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 We trzech na pokladzie ? Niewygodnie.....swingersi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi