WOBI Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Grunwald ,ty chyba masz pecha ciągle chodzisz na sandacze,czy inne sumy , a łowisz tylko białoryb... Piękne jaziulce!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 O tym wczoraj nad woda myslalem, ze mnie chyba biala ryba lubi i nie dane jest mi lowic "powazne" drapiezniki.Ten sezon poswiece bialemu drapieznikowi, klenie ,jazie bolenie i brzany.Dzieki Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Gratuluję Witek abstynencja przymusowa wyostrzyła apetyt i proszę,- nie ma rzeczy niemożliwych dla tych którzy chcą Takich jaziorów jest tu i w NL tysiące i jak widzisz nie trzeba ich łowić na plemniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzieki Arek to fakt, zagraniczne lowiska to inna bajka, o ile trzeba tak samo znalezc rybe i ja przechytrzyc o tyle jak juz sie to uczyni to sa naprawde zaskakujace wyniki pisales mi kiedys o jaziach 60+ wielkich brzanach i boleniach teraz cie rozumie, mam nadzieje ze takie lowy beda systematyczne pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Gratulacje Grunwald nawet wyglądają jak nasze Polskie a nie jak bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzieki Kuba.Wczoraj myslalem co Ty bys nawyczynial w tym miejscu z grochami chyba by Ci sie znudzilo po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bez przesady po wodzie to ja chodzić nie umiem Po za tym niekoniecznie by musiał chcieć na grochy brać. Łowienie jazi nigdy się nie nudzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Gratulacje Grunwald nawet wyglądają jak nasze Polskie a nie jak bolenie.Poczekaj Jeszcze pewnie urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bez przesady po wodzie to ja chodzić nie umiem Po za tym niekoniecznie by musiał chcieć na grochy brać. Łowienie jazi nigdy się nie nudzi Kuba uwierz w tych warunkach to i po wodzie bys chodzil i by ci sie jazie znudzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 no szacuneczek koledzy za piękne Jaziory! brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzisiaj i ja wyskoczyłem po południu nad rzekę. Kosy zaczęły koncert, pewny znak, że wiatr ucichnie na jakiś czas. I tak było. Nastała flauta, słońce się przebiło zza chmur. Brały dosłownie 2 godzinki. Ale tylko te większe, małe dziś nie skubały. Niebieskie woblerki, wolno tonące okazały się strzałem w dziesiątkę. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 WitamW sobotę mimo beznadziejnej pogody coś się udało złapać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ładnie Łukasz!! Jak znam życie jak bym chciał tam zajechać w sobotę to już ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ładnie Łukasz!! Jak znam życie jak bym chciał tam zajechać w sobotę to już ich nie będzie Rafał, będą tylko z nimi to jest różnie. Raz biorą, raz skubią a często pogoda też ma znaczenie. Wiatr jak za silny to lipa straszna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie i panie może to off top, ale mam mała prośbę. Szukam Kongera World Champion Iri lucky 305/10 We wszystkich sklepach jak sprawdzam jest niedostępny. Może ktoś ma namiar na sklep gdzie jeszcze się ostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 http://www.szczupak.pl/produkt,2320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzwoniłem i nie mają:/ w jednym sklepie sa po okoł 230 a w innym po 260 ta sama długość ktoś wie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ty tak na prawdę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 http://www.tutus.com.pl/spiningi/1819-wedka-konger-world-champion-iri-lucky-.html#/dlugosc-3_05m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 w Tutusie zamówiłem w zeszłym tygodniu. Dziś dostałem info o braku towaru. Pisałem do producenta niestety brak odzewu, więc chyba bedzie lipa z zakupów:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 pozostało Ci przepatrzeć Giełdę na różnych forach w takim razie, jeśli nic nie będzie to czekać aż ktoś będzie sprzedawał ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Do kolegów, którzy byli zdziwieni moim zapytaniem o różnice w cenie. Rozumiem popyt podaż, wolność rynku ect. Jednak znalazłem przyczynę windowania cen. Otóż owy model jest wycofany z produkcji i zostały w sklepach ostatki. Ma być zastąpiony w przyszłości kijem pod nazwa WRX. Reszcie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzisiaj szybki spontan i wypad po pracy nad wodę. W godzinkę miałem około 20 brań z czego na brzegu 9 rybek. Fot nie wstawiam bo rybki były w przedziale 30 do 35 cm. Wiec i fotek nie robiłem. Ale zabawę miałem przednia brania oczywiście na białego grocha. Spotkał mnie także nie miły widok uśmiercenia takowych jazi przez leśnych dziadków. Krystian jak wrócisz zrobimy z nimi porządek > Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzisiaj szybki spontan i wypad po pracy nad wodę. W godzinkę miałem około 20 brań z czego na brzegu 9 rybek. Fot nie wstawiam bo rybki były w przedziale 30 do 35 cm. Wiec i fotek nie robiłem. Ale zabawę miałem przednia brania oczywiście na białego grocha. Spotkał mnie także nie miły widok uśmiercenia takowych jazi przez leśnych dziadków. Krystian jak wrócisz zrobimy z nimi porządek > Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkByłeś tam gdzie ostatnio łowiliśmy...?Gumofilce pewnie koczowali przy "rurce"...?Mam pewien pomysł na to by w "tym" konkretnym miejscu na pewien czas rybki się wyniosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzisiaj popołudniu odwiedziłem Warte, na jakieś 2 godzinki, efekt Jazik z przelewu całe 49 cm na woblerka.Wiosna, wiosna ! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi