skalka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja też łowię w mieście , a to brat Śmingusa DyngusPozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Industrialnie, centrum Brodnicy, pokazał się na chwilę przy powierzchni jak wracałem z żoną z kościoła za 20 minut... czyli wymodliłeś kolego :-) gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Największy dzisiejszy Pan Jaź z krakowskiej Wisły, szybki wypad po pracy co widać po koszuli Najbardziej mnie przeraża ilośc "wędkarzy" szukających klenia z 5" gumami zna 20 gr główkach... Konger iri lucky 275Dragon FISHMAKER II FD 925iżyłka Mikado 0,14 msmużak malowany przez kolegę z forum. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez niktważny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dziś nad Wisłą ze spiningiem i muchą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Najbardziej mnie przeraża ilośc "wędkarzy" szukających klenia z 5" gumami zna 20 gr główkach...U Ciebie przynajmniej sciemniaja ze za kleniem ida a u mnie wala bolenia ze AZ glowa boliA tak wgl. Gdzie teraz znajduje cię jazie?? Na naplywach czy pod brzegiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Miało być nowe ciekawe ujęcie ale model w ostatniej chwili zrezygnował Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Miało być nowe ciekawe ujęcie ale model w ostatniej chwili zrezygnował PozdrawiamNieśmiały jakiś chyba.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzisiejszy, namierzony i skuszony na bandziorka Bielika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 o widze banda bandziorkow juz robi robote gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Najbardziej mnie przeraża ilośc "wędkarzy" szukających klenia z 5" gumami zna 20 gr główkach...U Ciebie przynajmniej sciemniaja ze za kleniem ida a u mnie wala bolenia ze AZ glowa boliA tak wgl. Gdzie teraz znajduje cię jazie?? Na naplywach czy pod brzegiem???U mnie pod brzegiem. Największego jazia w tym roku złowiłem 5 cm od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak bylem ostatnio to nadchodzila burza i bolenie walily jak szalone. Może to przeploszylo jazie:/ Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Wczoraj króciutki wypadzik po drodze z pracy i jeden godny fotki choć potworem nie jest Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez joza67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mój wczorajszy, całe 37 cm, były jeszcze dwa, troszkę mniejsze i kleń, blisko forumowego wymiaru. Wszystko złowione na woblera własnej produkcji, czarnego w żółte kropki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzisiaj wybrałem się na rewiry na których w tym roku miałem najwięcej jaśków. One chyba tam nadal są Dzisiejszy jedynak 44 cm. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez blady91 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gratulacje, piękne jazie, ja nie wiem jak Wy to robicie, dzisiaj na rzece widziałem piękne jazie, który wychodziły do powierzchni, chyba zbierały muchy, niestety żadne wobek, ani smużak im nie przypasował .... ;-( cóż w takiej sytuacji zrobić ? połamać wędkę ? ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gratulacje, piękne jazie, ja nie wiem jak Wy to robicie, dzisiaj na rzece widziałem piękne jazie, który wychodziły do powierzchni, chyba zbierały muchy, niestety żadne wobek, ani smużak im nie przypasował .... ;-( cóż w takiej sytuacji zrobić ? połamać wędkę ? ;-PDokładnie tak jak piszesz połam spina i zainwestuj w muchówkę po pierwszym jaziu złowionym na suchą będziesz w niebo wzięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Gratulacje, piękne jazie, ja nie wiem jak Wy to robicie, dzisiaj na rzece widziałem piękne jazie, który wychodziły do powierzchni, chyba zbierały muchy, niestety żadne wobek, ani smużak im nie przypasował .... ;-( cóż w takiej sytuacji zrobić ? połamać wędkę ? ;-P Takie sytuacje się zdarzają, nawet ostatnio tak miałem. Irytujące. Jest na to sposób. Pora dnia lub nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Sławek. Gratuluję klenika !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Te usta piękna ryba. Zazdroszczę kolegom widoku jazi u mnie raczej ich nie widać, a jak nie można złowić to trzeba patrzeć i podziwiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 yy pomyliłem wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiejsze dwa jaziki 40 i 36 cm na marmurka od P. MatusiakaByły jeszcze jakies brania i drobne przyłowy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Fajne rybki gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dawno mnie nie było w moim ulubionym wątku, ale już nadrabiam zaległości. Dzisiejszy przedburzowy 43 cm na miedziaka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Przepiękny,gratulacje.Ta twoja czerwona bluza zamiast je odstraszać, to działa na nie jak płachta na byka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi