iwedkuje Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Panowie dopiero teraz będą prawdziwe zimowe jazie ze środy na czwartek w Lublinie zapowiadają -20 . U mnie już brzegi ścięte. Kurcze, przyjdzie poczekać na małą odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) no to połowione w naszym miejscu pamiętam kiedyś wybrałem się tam po 2 dniach mrozu 10-15 stopni i płynęło pół metra wody po środku.... Trzeba będzie się przenieść lekko w dółRozbawiłeś mnie Kondziu tym stwierdzeniem. Dzięki Edytowane 22 Stycznia 2014 przez ziolo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zebrało mi się na wspominki Kilka zdjęć z zeszłego sezonu. Fajny czas, przyroda i ryby. Oby w tym roku też Nam Waszmoście darzyło http://www.youtube.com/watch?v=F1LVm8pdQrI&feature=share 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 świetne zdjęcia, miło tak popatrzeć aż człowieka ściska że jeszcze troszkę trzeba będzie czekać do tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 super klimacik i foty ... dawidzcm - z dwa miesiące i powinno być już git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zebrało mi się na wspominki Kilka zdjęć z zeszłego sezonu. Fajny czas, przyroda i ryby. Oby w tym roku też Nam Waszmoście darzyło http://www.youtube.com/watch?v=F1LVm8pdQrI&feature=shareNamiot ognisko no i te kropki , zazdroszczę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 super klimacik i foty ... dawidzcm - z dwa miesiące i powinno być już git tak, to tylko 2 miesiące ajjj tęskni się za tą "kwitnącą" wiosną, widokiem ryb w mojej rzecce, ostatnio spacerowałem nad nią i kompletna pustka, nic nawet najmniejszej rybki nie widziałem na odcinku 1 km rybki dopiero wchodzą początkiem wiosny i wtedy mam radochę, co prawda większość to maluchy ale trafiają się i te ładniejsze Dla mnie wiosna to chyba najfajnieszy okres łowienia http://www.youtube.com/watch?v=ZVWGH1JCuqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Na filmie widać obozowisko w zimie,nocowaliście tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 na nudne popołudnia polecam blog Adama Kozłowskiego "Wędkarskie Wakacje". Masa informacji na temat łowienia na UL jazi, kleni i innych ryb. Ja już niestety praktycznie wszystko przeczytałem. Czytając jego teksty i oglądając zdjęcia momentami można wyobraźnią przenieść się nad jego łowiska. Naprawdę gorąco polecam i zachęcam do czytania bo warto. Super wartościowy człowiek jak dla mnie. http://wedkarskiewakacje.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dawid fajny ten blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na filmie widać obozowisko w zimie,nocowaliście tam? No czasami Fajna sprawa, noc, mrozik i niebo pełne gwiazd. Przyroda gra wielką rolę, nawet z wędką w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Fajna sprawa ale nie dla mnie,jestem zbyt mocnym zmarzlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jazie reaktywacja dzięki Piotrek za fotkę . Niezmiennie XF 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Widać "Jazin" nawet chętnie zapozował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 a mi taki jaź jedynie błaka mi się po głowie, tak bardzo bym chciał w końcu jakiegos złowić. ostatnio 2 dni chodziłem za nim na swojej rzece i klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ładne ujęcie kolego skalka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Takie prawie makro zdjecia maja klimat, zwlaszcza samemu trzeba sie troche nagimnastykowac by wyszlo w miare ok. Tym bardziej jesli ryba wraca do wody. Panowie grzeja atmosfere, ze w miejscu nie mozna usiedziec . A tu ziiiima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dziś wstałem o 5 najpierw przygotowanie obiadu dla rodziny (miałem połowić dłużej ). Później szybciutko na przystanek i po 7 jestem nad wodą tam cudownie cisza spokój nikogo nie ma . Zaczynam łowić powolutku po co się śpieszyć jest branie zacinam hol no i się przy podbieraniu podjarałem jak nastolatek. Nawis lodu się załamał nie wiedzieć czemu ważę tylko 93kg wpadłem do wody i się sielanka skończyła równiutko o 9 kończę łowienie i z bekiem wracam do domu, ale rybę wyjąłem .Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Piękny Jasio , gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pioterek,ten twój niebieski podbieraczek ,to jednak ma swój urok ! Skreśl parę słów na temat tego uchwytu do kołowrotka - jak się sprawuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Piotrek, współczuje Złe wieści szybko się roznoszą Edytowane 9 Lutego 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Piotrek, współczuje Złe wieści szybko się roznoszą Kondziu a może plotki? Ja tam nic potwierdzonego nie wiem.Piotrek gratki za jazie - widże że znowu w tym roku nęcisz czarnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzięki za gratulacje, czarny kolor w tym roku rządzi w tamtym biały takie filutki z tych jazi . Panowie nic się nie stało wszyscy którzy mnie znają wiedzą, że wpadam do wody, dołów, zgniatam kabłąki od kręćków itp. Jeśli chodzi o uchwyt dla mnie super: ciepły, bardzo stabilny tylko tak mogę go opisać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Dziś po pracy relaks branie z płytkiego miejsca kilka młynków pozowanie i z powrotem do domu.Martwi mnie tylko jedno w tamtym roku łowiłem ryby ok. 40cm w tym 30+ chyba przez to, że ich nie zabieram z karłowaciały normalnie . Dziś dreptałem za tobą Kondziu. Pozdrawiam Edytowane 11 Lutego 2014 przez skalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi