mansik Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 duże się wydają gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Spy nie śpi, Spy poluje Pięknie, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ale Kloce !! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Piękne kloce ! Graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Piękne starczyki Duża woda, duże ryby. Gratulacje, takie to już grają na kiju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Fajne kanciaki. A mi Krzysztof ciągle mówi że w Krakowie ryb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Fajnie, że Jaśki się ruszyły na krakowskiej Wiśle. Gratulacje ! Te jazie to taki wiosny krakowski standard Edytowane 15 Marca 2014 przez niktważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 ale Jazice Gratulacje Spy , brały przy opasce , jakie wymiary rybek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzięki, nie spodziewałem się aż takiego odzewu. W dwie osoby w ciągu 5 godzin złowiliśmy 14 jazi, 13 na Salmo Tiny. Nie było mniejszych jak 40cm, kilka przekroczyło 50cm. Jazie już puste, wytarte. Jak napisał @niktwazny - u nas to taki wiosenny standard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 spy, jeszcze raz gratulejszyn nie mogę się napatrzec na te zdjęcia, zwłaszcza że znam to miejsce bardzo dobrze z majowych bolków. Jeszcze kilka dni temu spotkałem człowieka nad wodą przed Krakowem i mówił że właśnie wraca z tego miejsca i stwierdził że kicha i ryb tam nie ma, a tu prosze takie piekne jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Super Rybki chlopaki! U mnie powoli wyszly na plytka wode ale bardzo nie mrawe sa. Jutro znow sprobuje ale o swicie, moze z rana beda bardziej zwawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Moje jeszcze przed ale już tuż tuż teraz tradycyjna przerwa do kwietnia. Ryba Tomka a to mój dłuższy ale chudszy Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ten pierwszy jak z obrazka. Piękny! W takie wietrzycho łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No ładnie Panowie dajecie po trybach GratkiPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam,W weekend pogodowe,,urwanie głowy", w dosłownie tego słowa znaczeniu. I tylko komuś niespełna rozumu chciało się jechać nad wodę.Ale skoro w tygodniu nie ma czasu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jak to "komuś niespełna rozumu"....? Całkiem normalnemu łowcy jazi.... :DPs.Piękna ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 takie o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piękne jaziole! Smaka na wędkowanie robicie Niech no tylko trochę ucichnie, tak by w rzekę można trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Piękne rybki grunwald... Myślałem,że nadal będziesz "zabijał" swoimi "kleniozaurami" a jednak się pomyliłem,teraz jaziami "zamiatasz"... Szczere gratulacje... Edytka,i jeszcze te skromne "takie o"...... Edytowane 17 Marca 2014 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piękne porównanie rybności wód polskich i niemieckich Gratulacje Panowie, bravo Witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam,W weekend pogodowe,,urwanie głowy", w dosłownie tego słowa znaczeniu. I tylko komuś niespełna rozumu chciało się jechać nad wodę.Ale skoro w tygodniu nie ma czasu... Jaz 15.03.14..jpg Ja swój rekord ilościowy ustanowiłem właśnie w taką pogodę. Wszystko nie związane z wędkowaniem było bez znaczenia choć czasem denerwował grad za kołnierzem kurtki. Pamiętam że brania też nie należały do delikatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piękne porównanie rybności wód polskich i niemieckich Gratulacje Panowie, bravo Witek Kubus, nie niemieckich tylko holenderskich nie wytrzymalem juz, od grudnia nie lowilem, wczoraj wieczorem powiedzialem pie..rdole poszukalem sklepow w Holandii, z rana wsiadlem w samochod, i pojechalem.Motka z szukaniem sklepow, z dogadaniem sie ale jakos sie udalo.Jechalem z mysla o sandaczu (do kwietnia mozna je tu lowic) Z sandaczami lipa, ale jak zobaczylem plytka opaske z dosc silnym nurtem to sie usmiechnalem, zalozylem boniciaka i w pierwszym rzucie ryba,Spial sie, mialem pletka 20lb + fc 0,41, szybka zmiana na zylke, kilka rzutow kilka ryb.Poszedlem dalej za sandaczami, jak wracalem widzialem jak sie skubane splawiaja, ale dalem juz im spokoj, nie ponie przyjechalem.Ostatni walnal na rapalke chyba 11cm , jak juz sie sciemnialo, myslalem o sandaczu a tu znowu Jan.Najmniejszy ale jaki wariat Kubus ty tez polowisz jeszcze nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kubus, nie niemieckich tylko holenderskich nie wytrzymalem juz, od grudnia nie lowilem, wczoraj wieczorem powiedzialem pie..rdole poszukalem sklepow w Holandii, z rana wsiadlem w samochod, i pojechalem.Motka z szukaniem sklepow, z dogadaniem sie ale jakos sie udalo.Jechalem z mysla o sandaczu (do kwietnia mozna je tu lowic) Z sandaczami lipa, ale jak zobaczylem plytka opaske z dosc silnym nurtem to sie usmiechnalem, zalozylem boniciaka i w pierwszym rzucie ryba,Spial sie, mialem pletka 20lb + fc 0,41, szybka zmiana na zylke, kilka rzutow kilka ryb.Poszedlem dalej za sandaczami, jak wracalem widzialem jak sie skubane splawiaja, ale dalem juz im spokoj, nie ponie przyjechalem.Ostatni walnal na rapalke chyba 11cm , jak juz sie sciemnialo, myslalem o sandaczu a tu znowu Jan.Najmniejszy ale jaki wariat Kubus ty tez polowisz jeszcze nie raz Dzięki za poprawkę i oby Twoje słowa były prorocze, w sobotę atakuje "rów melioracyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kuba nie atakuj rowów chyba ze damskie masz Wisle pod nosem, pudlo sdr'ów i na opaske marsz row szybko przeorasz od brzegu do brzegu a Wiselki nie ale za to moze Cie zaskoczyc.Nie wiem jaka teraz woda na Wisle ale znam fajne miejsca, wiem gdzie jaski lubia bywac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) grunwald1980 Coś Ty wyłowił!Masakra Na jednym zdjęciu ten jaziozaurus wygląda jak pirania!.Piękne graty Edytowane 17 Marca 2014 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi