aczarny Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam kolegów- mamy 2 wolne miejsca w samochodzie na wyjazd do Poznania na rybomanie. Jedziemy z Krakowa .Wyjazd ok 5 rano w sobote, chcemy zwiedzać 2 dni, więc trzeba zorganizować nocleg. Jesli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Podziwiam cię kolego byłem w zeszłym roku , jestem z Poznania i teraz się zastanawiam czy chce mi się jechać 15min tramwajem na targi Jak jesteś zapalonym karpiarzem to masz jeszcze czego tam szukać jak spin/cast to tyle samo w dobrym sklepie zobaczysz co na rybomanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Czy będzie w ogóle coś ciekawego do oglądania, czy jak zawsze targi zdominuje waniliowa kulka proteinowa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Podziwiam cię kolego byłem w zeszłym roku , jestem z Poznania i teraz się zastanawiam czy chce mi się jechać 15min tramwajem na targi <...>no właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) reklama juz jest PO RAZ PIERWSZY W POLSCE ŁOWIMY NA ŻYWO!23 000 LITRÓW WODY, KILKANAŚCIE GATUNKÓW RYB, PREZENTACJE PRZYNĘT W RUCHU, POKAZY PROWADZONE PRZEZ MISTRZÓW WĘDKARSKICH! http://rybomania.com.pl/pl/ Edytowane 4 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kiedyś lat temu X byłem jako szkolniak z kolegą na targach w Poznaniu, wystawcy pogadali, dali jakieś gumki blaszki na wypróbowanie teraz nawet gazetę wędkarska trzeba kupić, za darmowym spławikiem w zeszłym roku stała kolejka jak za kolorowym telewizorem w czasach PRLu trzeba było oczywiście wypełnić ankietę firmy teraz już nie reklamują swoich wyrobów w celu późniejszej sprzedaży, teraz targi traktują jako idealny targ i kupujących im nie brak patrząc jakimi pajdami setek operują ludzie wyrywając sobie z rąk cokolwiek byle tylko kupić istny cyrk czyżby czasy komuny powróciły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aczarny Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Czyżby było aż tak źle? fotorelacje z targów wyglądają naprawdę dobrze, tak jak opinie na stronie targów. myślałem,że będzie szansa na zobaczenie czegoś nowego, i jakąś naukę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A ktoś znalazł listę wystawców? Zawsze taka informacja była. Ja mam taką listę z przed świąt,ale ciekawi mnie aktualna,bo jest bardziej spinningowa w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Myślę, że o naukę znacznie łatwiej będzie nad wodą albo chociażby podczas rozmowy z jednym z majstrów, tylko że oni pewnie będą zalatani na targach i raczej nie pogadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kulki jak kulki...ale ile leżaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam, ja jestem z Poznania i byłem rok temu. Dokładnie tak jak zostało wcześniej napisane. Dużo sprzętu karpiowego i jeśli ktoś ma zamiar zobaczyć i pomacać sprzęt to jest ku temu okazja bo w sklepach nie ma takiej możliwości. Jeśli chodzi o ceny to często były większe niż w sklepach. Bardzo mało sprzętu do innych metod niż karpiarstwo. Z racji tego że mam blisko to w tym roku również będę ale jakbym miał jechać tyle kilometrów to byłbym zawiedziony . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może trochę nie w temacie ,ale moim zdaniem karpie to największe utrapienie polskiego wędkarstwa.Nawet k....wa targi zdominowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 no niestety,ale ja z kumplem jedziemy na stówe,w tamtym roku byłem,no niestety wystawy karpiowe dominowały ale powiem szczerze że najlepsze stoisko z największym wyborem towaru spinningowego był ART-ROD,chłopaki dali rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja też pewnie sie zjawię, oby było lepiej niż rok temu. Karpie, karpie....mam nadzięję, że zabronią zarybiać cokolwiek tym chwastem....amurem już nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kulki jak kulki...ale ile leżaków To główny atrybut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Aż strach pomyśleć, gdyby oprócz spławików za free, rozdawano kiełbaski z biedronki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pewnie wrocilyby listy kolejkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 <...> najlepsze stoisko z największym wyborem towaru spinningowego był ART-ROD,chłopaki dali radeNo nie dziwne w sumie... blisko raczej mają inna rzecz, że pewną niefrasobliwością byłoby nie pokazać się środowisku spinningowemu na "swoim terenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panga1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam.Ja wybieram się pierwszy raz na targi jako wystawca.Wystawiam przynęty miękkie RELAX ,BERKLEY,wobki KENART,BONITO,główki jigowe BUSHIDO,plecionki BERKLEY.YORKI.i innych art.spiningowych.A i trochę darmowych przynęt będzie do rozdania.Będzie prawdopodobnie kilka wejściówek też dla tych klientów którzy będą chcieli na naszym stoisku zrobić zakupy .Także nie tylko waniliowe kulki będą na targach.No i oczywiście ceny będą przyjazne.Pozdrawiam PANGA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) No to całkiem ciekawie będzie Ja byłem rok temu i nie narzekałem, faktycznie dużo było kulek itp. ale kilka stoisk spinningowych dość fajnie rozbudowanych też można znaleźć. W tym też ma zamiar być...tylko jak sobie pomyśle o staniu w kolejkach po wejściówki :/ Można to jakoś online załatwić ? Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Lista wystawców: http://rybomania.com.pl/pl/news/lista_wystawcow_targow_rybomania_2014/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zapowiada się całkiem ciekawie Sporo spinningowych wystawców będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Lista wystawców dla zainteresowanych:http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_2014/_lista_wystawcow_2014_/ Ja także będę z ofertą: http://www.woblerytaps.pl http://www.woblerykujawskie.pl więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja już sobie nocleg zaklepałem, jak by sie ktoś wybierał na targi a nie miła sie gdzie przekimać to możne pomogę, można pisać na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Hmm . Jak na targi Poznańskie to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi