staszek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja w tym czasie będę popełniał Harakiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkosta Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wybiera się ktoś z okolic Gorzowa WLKP. ??? i miałby wolne miejsce, ewentualnie jeżeli było by więcej chętnych to moge Ja pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ciekawe czy jakieś fajne hostessy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ekhem, że tak pozwolę sobie zauważyć forum sumowe będzie się promować, więc czemu u licha nie ma jerkbaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bo od nich wali pelletem -to muszą się reklamować,na jerka ludzie przychodzą sami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ekhem, że tak pozwolę sobie zauważyć forum sumowe będzie się promować, więc czemu u licha nie ma jerkbaita byly czasy gdy jerkbait.pl się promował na Targach Poznańskich. Ale obecnie jest jak jest i nie zapowiada się by miało to ulec zmianom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 byly czasy gdy jerkbait.pl się promował na Targach Poznańskich. Ale obecnie jest jak jest i nie zapowiada się by miało to ulec zmianom...Ok przyjąłem do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) plan (rozmieszczenie) http://karpmax.pl/uploads/files/rybomania2014_plan_ant.jpg Edytowane 29 Stycznia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Koledzy macie jakieś rozeznanie gdzie tam będzie można zaparkować ? Przygotowali jakieś parkingi czy trzeba będzie szukać po okolicznych uliczkach ?EDIT;Informacje o parkingach http://rybomania.com.pl/pl/informacje_dla_zwiedzajacych/zasady_wstepu_na_targi/ Edytowane 4 Lutego 2014 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ekhem, że tak pozwolę sobie zauważyć forum sumowe będzie się promować, więc czemu u licha nie ma jerkbaita Bo Jerkbait nie musi się promować FS już nawet promocja nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Bo Jerkbait nie musi się promować FS już nawet promocja nie pomoże Coś tam słyszałem nawet można powiedzieć, że z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Paprykarz... nie wiem czy organizatorzy przygotowali miejsca parkingowe na terenie targów, ale nie martw się, w bezpośredniej okolicy targów jest klika płatnych parkingów a i w uliczkach masa miejsca. Możesz do mnie zadzwonić - 602 277 723 - mam "od siebie" na Targi z 300, 400 metrów. Pokieruję Cię byś sobie wygodnie zaparkował.Nie wiem czy pójdę, ale jak tak to możesz u mnie pod kamienicą zaparkować, pójdziemy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Paprykarz... nie wiem czy organizatorzy przygotowali miejsca parkingowe na terenie targów, ale nie martw się, w bezpośredniej okolicy targów jest klika płatnych parkingów a i w uliczkach masa miejsca. Możesz do mnie zadzwonić - 602 277 723 - mam "od siebie" na Targi z 300, 400 metrów. Pokieruję Cię byś sobie wygodnie zaparkował.Nie wiem czy pójdę, ale jak tak to możesz u mnie pod kamienicą zaparkować, pójdziemy razem. Dzięki za propozycję, ale znalazłem informacje o parkingu płatnym na Matejki. Za 20-24 zł odpękam cały pobyt na targach. A razem niestety nie pójdziemy bo już się umówiłem z "ludziami" z którymi wybieramy się do Norge a jeszcze ich nie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Prośba do Kolegów. Mam uprzejme prośbę w imieniu kolegi. Otóż piszę on pracę magisterską o tematyce wędkarskiej i jest na etapie zbierania materiałów wszelakich. Na zbliżających się targach przewidziana jest na piątek debata ekspercka "Złów i zabierz, czy raczej - złów i wypuść?". Wstęp, podobno, tylko dla VIP. Czy możliwe jest "zorganizowanie" wejściówki dla mojego kolegi?? Za wszelką pomoc z góry dziękujemy. Pozdrawiam, Smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 W piątek ruszam z Gdyni i jadę PKP - jak ktoś ma ochotę umówić się na browara i pogadać to zapraszam,będzie można mnie zastać na stoisku Savagear (Sport Fish), wracam w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A będziesz miał pod ladą zimne piwko?? Bo wiesz to może wiele zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W piątek ruszam z Gdyni i jadę PKP - jak ktoś ma ochotę umówić się na browara i pogadać to zapraszam,będzie można mnie zastać na stoisku Savagear (Sport Fish), wracam w niedziele.A w piątek tez już zapraszasz na browara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mam jedną wolną wejściówkę, jak ktoś chce to pisac priv.Jutro od 9:30 jestem w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Właśnie wróciłem z targów. Taki mały świński raj. Na szczęście to już nie jest impreza tylko dla karpiarzy. Rozczarowany jestem stoiskiem Normarku, teoretycznie największe powierzchniowo stoisko - ale hula po nim wiatr. Stelle można zobaczyć tylko z pod lady, Twin Powera nie mają. JEDEN Humminbird 698 i nic więcej Humminbirda. Może jutro będzie coś więcej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) @Paprykarz ja tez wrodziłem , jak znajdziesz chwile zajdź jutro na stanowisko Sport-Fish (Savagear) chętnie wymienię kilka zdań PSmi kilka prezentacji sie spodobało w akwarium Edytowane 21 Lutego 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 @Wojti, Czy wystawiacie na stoisku wędkę Travele Savage Gear Cast 6'6'' (198cm) ? Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 @Paprykarz ja tez wrodziłem , jak znajdziesz chwile zajdź jutro na stanowisko Sport-Fish (Savagear) chętnie wymienię kilka zdań PSmi kilka prezentacji sie spodobało w akwariumTia........najlepsze były panie od wycieczek do Laponii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Właśnie wróciłem z targów. Taki mały świński raj. Na szczęście to już nie jest impreza tylko dla karpiarzy. Rozczarowany jestem stoiskiem Normarku, teoretycznie największe powierzchniowo stoisko - ale hula po nim wiatr. Stelle można zobaczyć tylko z pod lady, Twin Powera nie mają. JEDEN Humminbird 698 i nic więcej Humminbirda. Może jutro będzie coś więcej ???Twin power= Sustain Wielkość stanowisk-no cóż ,wielcy obrali taką taktykę,dużo miejsca-po środku wiatr,dziś tylko oczywiście.Jutro sytuacja się zmieni-brak wolnej przestrzeni.To że "górna półka" z pod lady ,lub na metalowej lince, to jakby wina położenia geograficznego w którym owe targi mają miejsce-POLSKA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A jak wyglądato akwarium i łowienie na żywo co reklamowali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tia........najlepsze były panie od wycieczek do Laponii Nie tylko . Pytałem czy są w programie wycieczki , tylko się uśmiechnęły . A jak wyglądato akwarium i łowienie na żywo co reklamowali ??To co reklamowali, zaraz gamonie lecieli i kupowali: proszę pana tylko te biało-czerwone poproszę . W akwarium zauważyłem, że tylko wygłodniałe i głupie tęczaki interesowały się czymkolwiek, sandacze i szczupaki miały wy...ne . Jedyną ciekawą rzeczą było jednoczesne obserwowanie pracy szczytówki i przynęty, poza tym szkoda ryb, które i tak pewnie na patelniach skończą . Generalnie od zapachu protein bolała mnie głowa. Oferta spiningowa na zadowalającym poziomie. Sporo przynęt wędzisk kołowrotków itp. Są też łodzie silniki sondy i inne. Normark faktycznie ubogi. Daiwa dumnie prezentowała swe zabawki. Miałem okazję pomacać morethana ags. W życiu bym tego nie zamienił nawet na avida (blank i przelotki), natomiast wykonanie estetyczne niczego sobie.Na koniec ceny, które utwierdziły mnie w przekonaniu jakimi głupcami jesteśmy. Zamiast promować i zachęcać niską ceną, jakimś gratisem to większość rzeczy w cenach zaporowych, byle tylko zwróciła się kasa za stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi