Skocz do zawartości

wyjazd na targi rybomania-poznań 22-23luty

aczarny

Rekomendowane odpowiedzi

Ekhem, że tak pozwolę sobie zauważyć forum sumowe będzie się promować, więc czemu u licha nie ma jerkbaita ;)

byly czasy gdy jerkbait.pl się promował na Targach Poznańskich. Ale obecnie jest jak jest i nie zapowiada się by miało to ulec zmianom...

Koledzy macie jakieś rozeznanie gdzie tam będzie można zaparkować ? Przygotowali jakieś parkingi czy trzeba będzie szukać po okolicznych uliczkach ?

EDIT;

Informacje o parkingach http://rybomania.com.pl/pl/informacje_dla_zwiedzajacych/zasady_wstepu_na_targi/

Edytowane przez Paprykarz

Paprykarz... nie wiem czy organizatorzy przygotowali miejsca parkingowe na terenie targów, ale nie martw się, w bezpośredniej okolicy targów jest klika płatnych parkingów a i w uliczkach masa miejsca. 

:)

Możesz do mnie zadzwonić - 602 277 723 - mam "od siebie" na Targi z 300, 400 metrów. Pokieruję Cię byś sobie wygodnie zaparkował.

Nie wiem czy pójdę, ale jak tak to możesz u mnie pod kamienicą zaparkować, pójdziemy razem.

Paprykarz... nie wiem czy organizatorzy przygotowali miejsca parkingowe na terenie targów, ale nie martw się, w bezpośredniej okolicy targów jest klika płatnych parkingów a i w uliczkach masa miejsca. 

Możesz do mnie zadzwonić - 602 277 723 - mam "od siebie" na Targi z 300, 400 metrów. Pokieruję Cię byś sobie wygodnie zaparkował.

Nie wiem czy pójdę, ale jak tak to możesz u mnie pod kamienicą zaparkować, pójdziemy razem.

Dzięki za propozycję, ale znalazłem informacje o parkingu płatnym na Matejki. Za 20-24 zł odpękam cały pobyt na targach. A razem niestety nie pójdziemy bo już się umówiłem z "ludziami" z którymi wybieramy się do Norge a jeszcze ich nie poznałem  :)

• 2 tygodnie później...
Prośba do Kolegów.

Mam uprzejme prośbę w imieniu kolegi. Otóż piszę on pracę magisterską o tematyce wędkarskiej i jest na etapie zbierania materiałów wszelakich. Na zbliżających się targach przewidziana jest na piątek debata ekspercka "Złów i zabierz, czy raczej - złów i wypuść?". Wstęp, podobno, tylko dla VIP. Czy możliwe jest "zorganizowanie" wejściówki dla mojego kolegi?? Za wszelką pomoc z góry dziękujemy.

Pozdrawiam,

Smaczek.

Właśnie wróciłem z targów. Taki mały świński raj. Na szczęście to już nie jest impreza tylko dla karpiarzy. Rozczarowany jestem stoiskiem Normarku, teoretycznie największe powierzchniowo stoisko - ale hula po nim wiatr. Stelle można zobaczyć tylko z pod lady, Twin Powera nie mają. JEDEN Humminbird 698 i nic więcej Humminbirda. Może jutro będzie coś więcej ???

Właśnie wróciłem z targów. Taki mały świński raj. Na szczęście to już nie jest impreza tylko dla karpiarzy. Rozczarowany jestem stoiskiem Normarku, teoretycznie największe powierzchniowo stoisko - ale hula po nim wiatr. Stelle można zobaczyć tylko z pod lady, Twin Powera nie mają. JEDEN Humminbird 698 i nic więcej Humminbirda. Może jutro będzie coś więcej ???

Twin power= Sustain :)

Wielkość stanowisk-no cóż ,wielcy obrali taką taktykę,dużo miejsca-po środku wiatr,dziś tylko oczywiście.Jutro sytuacja się zmieni-brak wolnej przestrzeni.To że "górna półka" z pod lady ,lub na metalowej lince, to jakby wina położenia geograficznego w którym owe targi mają miejsce-POLSKA :)

• Like 2

Tia........najlepsze były panie od wycieczek do Laponii :ph34r:

Nie tylko ;) . Pytałem czy są w programie wycieczki :P , tylko się uśmiechnęły  :D .

A jak wyglądato akwarium i łowienie na żywo co reklamowali ??

To co reklamowali, zaraz gamonie lecieli i kupowali: proszę pana tylko te biało-czerwone poproszę  :lol:  :lol:  :lol: . W akwarium zauważyłem, że tylko wygłodniałe i głupie tęczaki interesowały się czymkolwiek, sandacze i szczupaki miały wy...ne  :lol: . Jedyną ciekawą rzeczą było jednoczesne obserwowanie pracy szczytówki i przynęty, poza tym szkoda ryb, które i tak pewnie na patelniach skończą  :(

Generalnie od zapachu protein bolała mnie głowa. Oferta spiningowa na zadowalającym poziomie. Sporo przynęt wędzisk kołowrotków itp. Są też łodzie silniki sondy i inne. Normark faktycznie ubogi. Daiwa dumnie prezentowała swe zabawki. Miałem okazję pomacać morethana ags. W życiu bym tego nie zamienił nawet na avida (blank i przelotki), natomiast wykonanie estetyczne niczego sobie.

Na koniec ceny, które utwierdziły mnie w przekonaniu jakimi głupcami jesteśmy. Zamiast promować i zachęcać niską ceną, jakimś gratisem to większość rzeczy w cenach zaporowych, byle tylko zwróciła się kasa za stanowisko :doh: