lesiewicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dobre targi wędkarskie to będą za rok w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dobre targi wędkarskie to będą za rok w Warszawie.o jakich targach mówisz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie ma się czemu dziwić jeśli mowa o cenach, bo u nas Händel jako taki ogranicza się głównie do zarabiania a nie promowania przy okazji, też jestem ciekawy - co to za targi w Warsaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Serwus Panowie,Targi Rybomania 2014 zapamiętam jako mieszanka zapachów pelletu i smażonej kiełbasy. Była jednak wisienka na torcie. Na stoisku Wędkarstwo Moje Hobby, dziewczyna siedząca na Sharon Stone, w znanym filmie :whistling: Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 wklej tutaj jakiś dowód bo ci nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Najlepiej jej dowod osobisty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chyba o tą Panią chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 o jakich targach mówisz..?O targach Efttex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Efttex 2015http://www.angling-international.com/efttex-2015-held-warsaw/ Edytowane 22 Lutego 2014 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chyba o tą Panią chodzi IMG_2104583426196030.jpegTaaa, nawet obok plakatu z Sharon Stone nigdy nie siedziała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No to będzie grubo, czas zacząć odkładać fundusze na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chyba o tą Panią chodzi IMG_2104583426196030.jpeg Nie. O inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 O targach Efttex.o kurcze to faktycznie może być nieźle. Myślałem że mówisz o tych które z I międzynarodowych targów wędkarskich w Warszawie http://www.wedkujznami.eu/ zrobiły się raptem "eventem wędkarskim" . Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Serwus Była jednak wisienka na torcie. Na stoisku Wędkarstwo Moje Hobby, dziewczyna siedząca na Sharon Stone, w znanym filmie :whistling: Pozdrawiam, Waldi Potwierdzam Edytowane 23 Lutego 2014 przez register Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Spoko, słyszałem że na efftexie za rok, tylko tak siedzące panie będą pracowały na każdym stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Spoko, słyszałem że na efftexie za rok, tylko tak siedzące panie będą pracowały na każdym stanowisku Jak będzie za rok to nie wiem ale w tym roku będę na Efttexie to się rozejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi