Skocz do zawartości
  • 0

Zlot jerkbait'a w Irlandii - wspomnienia

Bujo

Pytanie

Witam,

Wczoraj pozno wieczorem dotarlem juz do domu. Musialem chwile wczesniej opuscic zlot ze wzgledu na lot.

@Ramay, @Yacare- dziekuje serdecznie za mile spedzony czas razem na lodce podczas dwoch dni. Jestescie na prawde super kompanami.

@Tomaszek, Krist444, Roch, Tpe1, Peresada, Vitacola- strasznie fajnie bylo was wreszczie poznac na zywo. Mam nadzieje ze nie ostatni raz.

@Remek, Friko, Hasior- ciesze sie z kolejnego spotkania.Mam nadzieje ze spedziliscie czas w Irlandi tak milo jak ja.

@Standerus- poradziles sobie ze wszystkim najlepiej jak bylo to mozliwe. Szkoda ze nie udalo sie wspolnie polowic ale na to przyjdzie czas we wrzesniu.

Pozdrawiam,

Bujo

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

multikiem Hasiora

Michał,

to Przemek sam złożył ofirę Shannon w postaci Curado 201. Jak wiesz składania ofiary duchowi wody to zwyczaj praktykowany przez wytrawnych irlandzkich łowców pewnie wiec liczył że jak złoży ofiarę to i połowi... Ja ofiarę składałem dopiero w domku i z prespektywy czasu myślę, że to mógł być mój błąd :lol:

Ale swoja droga, Przemo zachował się klasa. Nawet powieka nie drgnęła.

• 0

Witam

Podziekowania dla @Standerusa i @Ramaya za zorganizowanie tak fajnej imprezy miejmy nadzieje ze to dopiero poczatek i nastepne beda czesciej :D

@tpe1 ,@tomaszek dzieki za 2 dniowy pobyt z Wami na lodzi bylo zajebiscie @tomaszek jak wynajmiesz Crusera daj znac zebym przez przypadek nie byl na lodzi w tym samym czasie :mellow:

@Remek,,Hasior,Yacare,Roch,Paresada,Vitacola,Friko,Hasior,Bu jo bardzo fajnie bylo Was poznac mam nadzieje ze bedziemy sie jeszcze spotykac :D

Pozdrawiam

• 0

Ludziska drogie dzięki za wspaniałą przygodę i wpaniałe chwile,ekipa była morowa,w dęchę gites :mellow:

dzieki za wzorowa organizację,za pogode i tylko 10min deszczu(ale to tylko by niezapomniec ze to Irlandia :mellow: )

dzięki dla tych z którymi spedziłęm czas na łodce i wspólne łowienie @Roh @standerus @Friko było wesoło

dzięki rodzince naszego szefa koordybatora za wyrozumiałość

dzieki też wam kochane rybki,za waleczność daleką od polskich ryb.

dzieki dla Mili(piesek stadrerusa) za merdanie ogonkiem i przyjacielskie nastawienie

było wspaniale

To nie tak...Ofiarę należy złożyć z ulubionego sprzętu, a Hasior sam przyznał, że za Curado nie przepadał. Więc następnym razem max. 80-taki. :mellow:

zaraz zaraz jak to nie ulubiony <_< na zestawie była moja ulubiona spinwalowska agrawka :mellow:

• 0

Noooo chłopaki…

@standerus

No to dopiąłeś swego chłopie, uznanie za wytrwałość, chęci oraz włożony wysiłek. Aczkolwiek organizacja była trochę kiłowata.

@tpe1

Bez rewelacji zupełnie – trzeba będzie poćwiczyć Allue może tam wyczochramy jakieś większe ryby… :unsure:

@krist444

Spoko chłopie, dam znać wcześniej na forum, co by znajomi wędkarze mogli zmienić plany <_<

@Ramay

Dzięki że pomajdrowałeś przy silniku, przez co „wróciłem do akcji”. Co do końcówki, wiadomo.

@Roch

Dzięki za ratunek przy śluzie, good job, chłopie!

@pozostali

Dzięki za współuczestnictwo i współudział w zlocie. Liczę, że spotkamy się w przyszłym roku w tym samym lub podobnym składzie. Tight lines!

http://images31.fotosik.pl/251/0213118d647aa8e2.jpg

• 0

Aczkolwiek organizacja była trochę kiłowata.

Troszkę przeginasz men..

To nie była impreza komercyjna więc... teraz robimy tak..... :mellow:

Proponuję next tajm u Ciebie... myśle że wtedy nie będzie potknięć i też postaramy się ci trochę pomóc co by przynajmniej jedna załoga podryfowała w nocy bez paliwa :/ albo pobłądziła sobie troszkę szukając drogi tak jak mieliśmy zapewnione te atrakcje dzieki Twojej współpracy.

• 0

Ok. następnym razem będziesz łowił 90-taki :mellow:

juz teraz takie miałem na kiju <_< <_< :mellow: @Roch mi świadkiem :mellow:

chociaz pozazdrościł mi chyba - :lol: :mellow: przy podbieraniu

90-tak, powiadasz? OK. Niech Ci będzie. Rozumiem Twoją optykę...

Ale następnym razem nie poluj na metrówy z paprochem założonym na płociowy haczyk. <_< <_< <_<

• 0

:lol: taaa najwieksze ryby rosna w oczach łowcy to fakt :lol:

pewne jest jedno,że nawet 60-70cm jest waleczniejsze niż Polski powiedzmy 80-90cm pajkoś

ps.Roch słyszałem ze jednak podjąłeś rybke na tego wielkiego wściekło czerwonego storma :D gratuluję

było bardzo miło połowic razem rybki

@standerus @friko

teraz robimy tak..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i wiadomo o co chodzi :lol: