Skocz do zawartości
  • 0

Zlot jerkbait'a w Irlandii - wspomnienia

Bujo

Pytanie

Witam,

Wczoraj pozno wieczorem dotarlem juz do domu. Musialem chwile wczesniej opuscic zlot ze wzgledu na lot.

@Ramay, @Yacare- dziekuje serdecznie za mile spedzony czas razem na lodce podczas dwoch dni. Jestescie na prawde super kompanami.

@Tomaszek, Krist444, Roch, Tpe1, Peresada, Vitacola- strasznie fajnie bylo was wreszczie poznac na zywo. Mam nadzieje ze nie ostatni raz.

@Remek, Friko, Hasior- ciesze sie z kolejnego spotkania.Mam nadzieje ze spedziliscie czas w Irlandi tak milo jak ja.

@Standerus- poradziles sobie ze wszystkim najlepiej jak bylo to mozliwe. Szkoda ze nie udalo sie wspolnie polowic ale na to przyjdzie czas we wrzesniu.

Pozdrawiam,

Bujo

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

nic nie popsuje, to byly na prawde 4 solidne dni wedkarskiej przygody. I nie chodzi tylko o ryby.(jak powiedzial Friko, on tu przyjechal nas poznac, pozwiedzac i wypic razem piwko :lol: Ciekawe co bedzie jak kiedys na ryby przyjedzie <_<)Wspomnien jest dosc, zdjec uwieczniajacych sporo (Remeku, przypominam sie) Kilka starych,kilka nowych, jakze wartosciowych znajomosci. Wszystko razem bezcenne. Pozdrawiam wszystkich, i do nastepnego, gdziekolwiek, razu B)

• 0

Było naprawdę świetnie - mimo że jestem miejscowy i tylko obwiozłem część towarzystwa po swoich znanych miejscówkach to miałem wielką frajdę z poznania tylu ludzi, ale jednocześnie możliwość zobaczenia miejsca jeszcze raz ich oczami. Po 3 sezonach trudne nie być rozpieszczonym miejscem, dopiero w zestawieniu z kimś kto jest tu po raz pierwszy można na nowo docenić potencjał tej rzeki.

Podobało się mi do tego stopnia, że wstępnie powoli myślę nad - POWTÓRKĄ :mellow: jeszcze w tym roku. Ale trochę czasu jeszcze jest :mellow: do września, zobaczę jak sprawy rodzinne się będą układać i chciałbym też zrobić spotkanie w trochę innej formie - bardziej salmonidowej jeśli będzie taka możliwość (licencje, stan wody). Więc na razie zostawcie świnki-skarbonki w spokoju <_<

• 0

(...)Podobało się mi do tego stopnia, że wstępnie powoli myślę nad - POWTÓRKĄ :mellow: jeszcze w tym roku. (...)chciałbym też zrobić spotkanie w trochę innej formie - bardziej salmonidowej jeśli będzie taka możliwość (licencje, stan wody). Więc na razie zostawcie świnki-skarbonki w spokoju <_<

Salmonidowej? Czy to znaczy, że połowiłeś dzisiaj?

• 0

Witam, do tej pory stalem z boku ale widze ze zlot w IRE generalnie przypadl kolegom do gustu wiec na planowana przez sanderus-a dogrywkw chetnie sie zapisze :D

Zwlaszcza ze chce ja zorganizowac pod katem lososiowatych. Ciekaw jestem tylko czy rzeka czy tez moze jezioro?. W Connemara byliscie i podobno sie podobalo wiec moze na ktoryms z tamtejszych jeziorek?

http://images23.fotosik.pl/211/4598e06296e7b6a5m.jpghttp://images23.fotosik.pl/211/b3b182ccd1e66b54m.jpghttp://images34.fotosik.pl/249/2f46a2b1a18846d3m.jpghttp://images26.fotosik.pl/211/d610d7a828150a68m.jpg.

Ale jesli wybierzecie rzeke to tez bedzie ok :D .

Pozdro-Radek.