Bujo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 prosze o to chodziChodzi tu o to, ze paru kumpli chce sie trochę pośmiać z rożnych rzeczy. Maja do tego prawo, dali dużo temu potralowi a nie tylko czegoś chcą. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) prosze o to chodzisilere aurum est To tak na początek... Waldku wrcając do tematu to już miałem przypadek , że po 40km przejachanych na łowisko, zacząłem wyciagać graty z auta i uświadomiłem sobie , że TP został w domu na lodówce Mina Żony bezcenna, gdy po 1.5 h zapukałem do drzwi żeby zabrać "zgubę"Także ta faza u mnie już trwa Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi