tomi78 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Siemka .Czy taki młynek bedzie dobry na pierwszy raz pod slidki 10 http://www.allegro.pl/item360335096_multiplikator_daiwa_proc aster_100l_leworeczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 tak !! To prosta, tania, ale bardzo udana konstrukcja. powodzenia w castowaniu JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 do slidera kazdy prawie bedzie dobry - ja bym jednak na Twoim miejscu zainwestowal w cos bardziej wyszukanego. moze alphas 150H? swietny mlynek do jerku wlasnie.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ciekawe jak oceniacie tego http://www.allegro.pl/item362668809_abu_garcia_ambassadeur_b lack_max_blackmax_left.htmlw stosunku do tej Daiwy??Miałem podobną Daiwe, która podałes na linku Tomi78. Podczas mrozów nawaliło tylko łozysko oporowe, które po wyczyszczeniu i ponownym nasmarowaniu było ok.Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Też mnie interesuje opcja jakiegoś w miarę taniego multika na początek,i też dołączam się do pytania czy lepsza byłaby ta daiwa czy abu z linku który wstawił Pablos Chodzi mi o multik pod jerki,slidery,fatso itd. A teraz trochę i innej beczki.Jak już uznam,że umiem się w miarę dobrze obsługiwać multikiem,co mam kupić do jerków curado czy revo s,sx?A może od razu kupić Shimano albo Abu?Doradcie coś fachowcy :)A może coś innego do 500zł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ............................................................ A teraz trochę i innej beczki.Jak już uznam,że umiem się w miarę dobrze obsługiwać multikiem,co mam kupić do jerków curado czy revo s,sx?A może od razu kupić Shimano albo Abu?Doradcie coś fachowcy :)A może coś innego do 500zł? PozdrawiamW zeszłym roku miałem ten sam problem. Zacząłem od.....ćwiczeń na sprzęcie pożyczonym, od życzliwego @tornado.Był to ABU C4 zestawiony z mocarnym Rozemeijerem do 70g (ja bym mu dał 120g)Gdy uznałem, że już mogę, kupiłem pierwszy-Daiwę Fuego a nieco później.... się dopiero zaczeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Pierwsze ćwiczenia mam już za sobą,myślę,że tragedii nie było Powiem szczerze,że trochę(a nawet nie trochę) się zajarałem,chciałbym powoli coś kompletować.Myślę,że o zwykłych kręciołach mam dość duże pojęcie,ale o multikach praktycznie zerowe,stąd moja prośba o doradzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 daiwa procaster to jeden z najlepszych multikow z nizszej polki, maszynka praktycznie nie do zajechania, moja sluzyla mi 5 lat i sprzedalem ja ostatnio za bezcen (w nadal bardzo dobrym stanie) i jestem na 100% pewien, ze bedzie nastepne 3 sezony hulac ... wedlug mnie do jerkow i na poczatek jak znalazl ... mojego procastera uzywalem do wabiow srednich i duzych (60 do 100 gram) i nic mu sie zlego nie dzialo, zreszta juz nie raz na naszym forum o tym kolowrotku pisalismy, najczesciej dobrze i bardzo dobrze, powtorze raz jeszcze, w tej kategorii cenowej procaster jest nie do pobicia!informacja dodatkowa: odpowiednik procastera na rynek japonski, czyli cronos, jest opisywany jako heavy duty ... a te black 'mad' maxy od ABU to ostatnia kaszana, odradzam kazdemu! mozna tez jak pisal peresada, kupic alphasa 150 i mamy elegancko pozamiatane na kilka sezonow ... mozna tez curado ... jest tyle tego, ze tylko wybierac i kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A coś takiego jak Daiwa Megaforce 150i jest ok,czy nie bardzo?Jest droższy od procastera,ale może i trochę lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 moze i jest drozszy ... ale chyba tylko w europie? w tamtym roku wysprzedawali je w cabelasie po 39 dolarow ... jezeli sie nie myle ... moim zdaniem nie jest lepszy od procastera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 OKI.Dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zastanawiam się tylko skąd ta dwukrotna różnica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi