joza67 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Widzę, że nikt się nie kwapi więc pozwolę sobie na rozpustę.Pierwszy wyjazd w życiu na tą szlachetną rybkę i szczęście dopisało ochrzciło mnie 60 cm złowione dziś na Drwęcy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Można powiedzieć wreszcie mam nadzieje, że teraz pójdzie już z górki Dzis na zatoce u nas słabo 3szt w tym 1 tylko wymiarowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dawać więcej zdjęć! nie łowicie? Trochę podpuszczam ale mam nadzieję, że pojawią się tutaj zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dawać więcej zdjęć! nie łowicie? Trochę podpuszczam ale mam nadzieję, że pojawią się tutaj zdjęcia!A mnie się wydaje, że na więcej fotek nie pozwala regulamin. Łososie i trocie raczej są zabierane, a regulamin zabrania wklejania zdjęć zabitych lub przeznaczonych do zabrania ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A mnie się wydaje, że na więcej fotek nie pozwala regulamin. Łososie i trocie raczej są zabierane, a regulamin zabrania wklejania zdjęć zabitych lub przeznaczonych do zabrania ryb.Zmienić myślenie. Wypuszczac ryby. Regulamin jest w porządku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 no wypuszczać rybytak jak dzsiejszy łosiek z drwęcy na muche 94cm. brawo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 no wypuszczać rybytak jak dzsiejszy łosiek z drwęcy na muche 94cm. brawo Wypuszczony? Uwieczniony? Emocje i wspomnienia się liczą - białko ... no cóż ... można kurczaka - trochę mniej ale ... trzeba więcej zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) no wypuszczać rybytak jak dzsiejszy łosiek z drwęcy na muche 94cm. brawo@beny, nie wiem czy mówimy o tej samej rybie, ale dzisiaj byłem świadkiem podobnej akcji tylko temu dawali +100, dokładny pomiar miał się odbyć w domu, ryba tylko przyłożona do blanku... i szybko uwolniona z odległości obserwowałem 2 połowę holu, ale coś tam przyciągnąłem zumem, tu tuż przed lądowaniem rybki: edycja: Czytałem relacje na innym forum i to jest raczej ta sama raby co @beny1655pisał. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez *Hektor* 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ale czadowa akcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A jakaś fotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak, to scena z holu 94cm łosia. Byłem 300m niżej ( łowienie zacząłem 100m niżej :-( ) Szedł chłopak i pokazał mi film z holu z drugiego brzegu. 25min pierwsza czesc, 15min druga. Ma być na youtube. Chłopak pozamiatał. Po czym wypuścił rybę. Szczere graty dla niego za postawę. Może coś kiedyś pęknie. Na razie tabun osękowców i krzesłkarzy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To sporo użytkowników forum było wczoraj jeszcze kilku widziałem...@rózgaś, my wracając pod prąd, mijaliśmy jakiegoś gościa (chyba Ty) próbującego odstrzelić przynętę...Wiem, widziałem, podsłuchiwałem wszystko, imiona i skąd są , minuty dwóch filmików itp. ale szczegóły może łowca, albo filmujący poda.A i brawo biłem po uwolnieniu i pogratulowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Spotkałem wielu fajnych chłopaków ale powinni mieć naszywki z ksywami, bo potem ich tu nie da się rozpoznać :-) Fajnie było ale cięęęężko. Ryby miały w nosie wszystko. Ale były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No dajesz rade Krzysiu jednego dnia podkarpacka wisła......a dwa dni pózniej pomorze.....co ty masz prywatny odrzutowiec.bo "pryszczu" to raczej by nie podołał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Hola Hola - jeszcze sylwester w Pradze:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kojarze kolesia z muchówka...mijałem się z nim kilka razy...szkoda ,że przegapiłem taką akcję czekamy na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak ktoś będzie miał filmik niech wrzuca tutaj. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Słabo się ktoś stara chyba że trzeba będzie pay per view wykupić Edytowane 6 Stycznia 2014 przez KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Mówisz i masz Edytowane 6 Stycznia 2014 przez czocho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 I jeszcze jeden 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No to Gratki mega mega mega zwierza!!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie, niech watek Trocie 2014 dotyczy faktycznie wiesci znad wody. Dyskusje o keltach i regulaminie proponuje prowadzic tu: http://jerkbait.pl/topic/33738-zdjecia-keltow-pro-i-kontra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ale nim rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Piękna rybka gratulacje i wielkie brawa za zwrócenie rybie wolności. Modliłem się żeby złowić 2 stycznia w Lubiczu rybę i wypuścić ją na oczach wszystkich może był by to jakiś krok w edukacji.Ale niestety nie udało się 3 dni bez ryby tylko jedno delikatne branie. @rózgaś też się mijaliśmy zaraz za młynem w Lubiczu 3 stycznia. Twarz wydawała mi się znajoma ale zorientowałem się dopiero po kurtce notabene takiej samej jak moja Wolfskina jak przeglądałem FORSa 4 stycznia spotkałem Pawła Nadrowskiego i miałem okazję obserwować w akcji holu trotki 70 cm w okolicach Nowej Wsi Miło powspominać a teraz do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Piękny łosoś i piękna postawa łowcy,Gratulacje!!! Ja walczyłem 4 dni na Wierzycy i Drwęcy,wiem że ryby były (kilka widziałem,miałem dwa trącenia) ,ale ja niestety na zero... (pierwszy raz od 2004 roku). Czuje się dziwnie (nosi mnie na ryby,jak bym na nich nie był) ,ale... bywa.... Wędkarstwo uczy pokory całe życie...Dodam jeszcze że warunki do łowienia były super,łowiło się jak w marcu,a nie styczniu. Dawno nie łowiłem w takim zagęszczeniu ludzi i już chyba zapomniałem jak to jest...tzn.że 90% trociarzy (jak i innych moczykijów) chodzi po rybę ,a nie na ryby... Nie mniej jednak spotkałem i poznałem kilku,kilkunastu fajnych,pozytywnie zakręconych chłopaków (bez osęki przy pasku) i tych serdecznie pozdrawiam. W. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez WOBI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi