daroo2009 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kurde o 22:00 tak jasno aż strach pomyśleć o której na sandała się wychodzi No tak dla sprostowania dodam ze rybka zlowiona w Danii tu ciemno robi sie okolo godziny 23.30^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No tak wiedzialem ze ktos zauwazy roznice pomiedzy robic komus laske a łaske^^ ale uzywam nie polskiej klawiatury wiec jest to troszke klopotliwe:)Witam, raczej chodzi mi o 'f' i 'w' bo to rzadkość jest. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Szybki wypad nad wode przed snem i oto efekty:) zaczelo sie od kilowki a zakonczylo na okolo 4:)Tak sie zastanawiam czy to nie ta sama bo miejsce to samo. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Po kropkach widać że inna Graty za trotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 to samo miejsce pięknie dewizowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Panowie, brać się do roboty. Naprawdę warto! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czerwcowa edycja konkursu "Srebro za srebro" dobiegla konca. W tym miesiacu mamy dwie kandydatury: wyjec i daroo2009. Wkrotce pojawi sie ankieta i forumowicze wylonia zwyciezce. Konkurs oczywiscie trwa dalej i mam nadzieje, ze w lipcu pojawi sie wiecej srebrniakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak nam cos temat ucichl wiec moze rozkrece go na nowy miesiac. Ostatni wypad 3 dni temu. Padlo 6szt miedzy 2 a 4kg. Zdjecie najwiekszej. Chyba ostatnie na spining gdyz zaopatrzylem sie w nowy sprzecik muchowy, jak narazie bez efektow. Moze robie cos zle a moze to tylko nieodczarowana wedka zobaczymy. Dzis ide ukuc jakiegos pyska mam nadzieje. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 4kg to juz nie w kij dmuchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 4kg to juz nie w kij dmuchal No juz byla fajna zabawa. Ale widzialem wieksze sztuki, lecz te wieksze albo wogole sie nie zatrzymuja w moim "rewirze" a jak juz sie zatrzymaja to sa wycieczone wedrowka i nie w glowie im atakowanie czego kolwiek. Nic tylko czekac na wiekszy deszcz i miec nadzieje ze jakiejs wiekszej sztuce spodoba sie moja okolica i bedzie stala troszke dluzej wtedy sobie z nia "pogadam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witajcie ponownie. Cisza jak makiem zasial w tym miesiacu wiec moze ja cos wam urozmaice czas:) Dzis padla moja zycioweczka. 7,7kg mega torpeda. Dzis pierwszy dzien po tym jak opadla woda i juz sa efekty. Az sie boje kolejnych dni:) Wybaczcie ze foto na ziemi ale sprobujcie utrzymac takie cos w rekach, nie robiac przy tym krzywdy, raczej nie realne. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Domyslam sie, ze dala popalic. Przeciagnela cie po rzeczce czy siedziala w dolku? No i ile mierzyla, bo wydaje sie byc dosyc kwadratowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kwadratowa to malo powiedziane. Daje jej jakies80-85cm, nie mialem z soba miarki tylko wage. A po holu takiej ryby na mojego miekkiego kija kazda sekunda jest wazna wiec czym predzej ja uwolnilem, co wcale nie bylo latwe. Co do miejsca to bylo to moje standardowe miejsce kolo domu jest tam taka glebsza woda okolo metra moze nieco wiecej. Ale ogolnie padalo dosc sporo jakies 3dni i woda podniosla sie o jakies 80cm i z zacisnietymi zebami czekalem az sie oczysci i opadnie i pokaze co do mnie przyszlo ciekawego. Doczekalem sie, pierwszy rzut i ryba^^. Zakupilem kamerke taka jakas po taniosci i planowalem cos nakrecic ciekawego...lecz kamerka byla w kieszeni, a byl by piekny film. Nastepnym razem moze sie uda. Do wody mam 5krokow wiec bede probowal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Piękna ryba- gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Przypominam, ze do czwartku mozna jeszcze zglaszac ryby do lipcowej edycji konkursu "Srebro za srebro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zamykam lipcowa edycje konkursu. Tym razem glosowania nie bedzie, bo srebrne torpedy w tym miesiacu zglosi tylko jeden forumowicz. Nagrode zgarnia daroo2009!!! Jeszcze raz gratuluje pieknych troci.Pozostalych forumowiczow zachecam do udzialu w sierpniowym konkursie "Srebro za srebro", ktorego szczegoly znajdziedzie w linku ponizej:http://jerkbait.pl/topic/38151-konkurs-srebro-za-srebro-wygraj-srebrn%C4%85-odznak%C4%99-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witajcie ponownie. Na wstepie pytanko. Co tu tak ucichlo? Na wiosne cos sie jeszcze dzialo a teraz cichosza...Nic nie lowicie, czy nic nie wypuszczacie? U mnie sezon ciagle trwa:) Wczoraj wyszedlem zrelaksowac sie na godzinke a zakonczylo sie lekkim bolem reki:). W ciagu niespelna godzinki 5szt, wszystkie jak z jednego roku okolo 2-2,5kg. Co nie zmienia faktu ze frajdy daja mnogo. Muszka w dalszym ciagu nieskuteczna. Wogole na nia nie reaguja. Pozostaje czekac az cos im sie odmieni. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 daroo2009gdzie Ty łapiesz takie piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 daroo2009gdzie Ty łapiesz takie piękne rybki Dania rzeka Lilea jedna z najlowniejszych rzek europy pod wzgledem troci. Jestem szczesliwym posiadaczem mieszkania jakies 30m od tej rzeki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) A to wszystko wyjasnia ;)juz myslalem ze w Pl. zostało "zapomniane" miejsce z Trotkami ......gratki kolego Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dania rzeka Lilea jedna z najlowniejszych rzek europy pod wzgledem troci. Jestem szczesliwym posiadaczem mieszkania jakies 30m od tej rzeki:)eeeeeeeee to się nie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Rafal liczy się ryby sa piękne i plywaja nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dania rzeka Lilea jedna z najlowniejszych rzek europy pod wzgledem troci. Jestem szczesliwym posiadaczem mieszkania jakies 30m od tej rzeki:)Witam, a może gdzieś obok moznaby zamieszkać na tydzień? Jeśli coś byś wiedział poproszę o infoTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 @daroo2009, takie lowisko pod domem to skarb. Ja przez ostatnie dni tez cos polapalem, ale niestety ryby nie spelniaja forumowego minimum. Jakby co to konkurs trwa i wlasnie mamy polmetek sierpniowej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No trwa ale brać nie chcą . A jak już się trafił łoś ponad 1m to niczym lokomotywa poszedł w siną dal zostawiając pokonanego na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi