Piasek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam. Ma ktoś może w tym telefonie aplikację pokazującą prędkośc przemieszczania się? Mam echo bez gps i korzystam z tego telefonu do nawigacji. Do trollingu przydała by się prędkość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkus Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj,LOKUS FREE lub LOKUS PRO (płatna ok. 36 zł)Na Android w sklepie Google Play. Nie znam nic lepszego do nawigacji wędkarskiej ,turystycznej mnóstwo ustawień ,super naprowadzanie na punkt .POLECAM !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 swego czasu Wojciech_B coś tam mieszał w swoim solidzie spytaj jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ewertas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A ja polecam aplikację Tek Buddy. Mi bardzo odpowiada, ale niestety ( albo to i dobrze) trzeba sobie samemu przygotować mapy. Tutaj masz link do forum, o tej nawigacji:http://www.trekbuddy.net/forum/viewforum.php?f=14&sid=74fa87b2ef7288812bfbf518e6ef05c5Jest tam dużo do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piasek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Na co dzień korzystam w tym telefonie z mapy google. Niestety nie ma w niej pomiaru prędkości przemieszczania się, a jak już pisałem potrzebuję tego do trollingu. Trek buddy też raczej nie ma takiej opcji. Myslałem, że może ktoś z forumowiczów używał takiej aplikacji. Wydaje mi się, że to dosyć popularny telefon wśród wędkarzy. Będę szukał dalej. Dzięki.Pozdrawiam. Marcin Piaskowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirkus Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeśli ten telefon jest na androidzie to jeszcze raz LOKUS FREE podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piasek Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Szukałem, grzebałem no i znalazłem. Program endomondo informuje nas o prędkości i przebytych kilometrach. Działa na Javie Jutro zobaczę ile wycisnę moim kajakiem;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli android to warto zerknąć na program 'androzic', mapy można wgrywać w formacie oziexplorera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piasek
Witam. Ma ktoś może w tym telefonie aplikację pokazującą prędkośc przemieszczania się? Mam echo bez gps i korzystam z tego telefonu do nawigacji. Do trollingu przydała by się prędkość. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi