karuzo27 Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Czyli jest aplikacja na iOS i działa to dobrze jeśli chodzi o "pilota"? Mając powerbank można na bieżąco go podładowywać? Brzmi to wszystko super jak na chińczyka, mk3 można dostać za 1k w dobrym stanie. Wygląda na to że nic lepszego w tej cenie sie nie wymyśli Można go podładować powerbakiem, do tego w trakcie ładowania można nagrywać czy robić zdjęcia. Jest aplikacja na iOS (ja takiej używam) - działa, nie jest idealna ale spełnia zadanie - można zmieniać tryb, robić zbliżenie, podgląd live, samowyzwalacz itd. Czasem (raz na pół roku) trzeba na nowo połączyć aparat ale to nic pracochłonnego, da się nawet z rybą w podbieraku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Panowie I Panie: Jakis compact w stylu lumixa dmc -ft30. Panasonic mi strasznie podchodzil jesli chodzi o ostrzenie etc, ale w pierwszym mi sie rozwalil zawias od klapki baterii a w drugim wlasnie mi diabli wzieli gniazdo kart sd - karta sie zblokowala a po wyjeciu na sile komunikuje, ze karta ma wylaczone nagrywanie - cos sie mechanicznie rozwalilo. Cos w miare taniego co zrobi fotki podobnej jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Moim zdaniem warto kupić Sony RX100. Odwracany ekran to świetna sprawa, bardzo ułatwia wykonanie poprawnego zdjęcia. Jest mały, lekki, bardzo intuicyjny w obsłudze, można nim robić zdjęcia w każdych warunkach, całkiem nieźle radzi sobie nawet w nocy. Transfer wi-fi z aplikacją IEM działa sprawnie i łatwo można przenosić zdjęcia. Jeśli ktoś lubi się bawić fotografią to nadaje się on również do bardziej zaawansowanych operacji. Tani osprzęt jak akumulator czy wężyk spustowy pozwalają zapomnieć o konieczności ładowania. Ja przenoszę go w pudełku po lodach, które jest darmowe i wodoszczelne a często służy jako parasol aparatu gdy robię zdjęcia podczas deszczu. Miałem dwa lumixy i trzy aparaty Sony, RX100 polubiłem najbardziej. Alfa500 leży bezużyteczna i nie będę jej używał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi