Kamil Z. Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 @Kuba.Ono jest po prostu inne . Naprawdę twórcze(makro ukazuje wiele szczegółów na które byśmy nie zwrócili normalnie uwagi) i ciekawe Szczerze.Fajna fotka.PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja również dodam swojego pajęczaka z ogrodu PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Waldku na tym zdjęciu wyraźnie ci się bokeh zamazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Bookeh jest oki, ale za to pierwszy plan bez ostrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Bookeh jest oki, ale za to pierwszy plan bez ostrości Bo to tyko Coolpix 5400 a pajęczyna fruwała na wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Coś dla osób które lubią zdjęcia reportażowe http://www.990px.pl/ http://www.boston.com/bigpicture/ PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Znany niektórym TJ na WCWI podzielił się swoimi doświadczeniami.. Być może niektórym to się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 <_< Twisted <_< frog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Coraz bardziej mi się podoba http://www.dpreview.com/previews/PanasonicGF1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jestem ciekaw jak wygląda sprawa z szumami. Wiem że w G1 szumy nie są aż takie fajne. Może kogoś zaciekawi Nikon Roadshow http://fotopolis.pl/index.php?n=9520 Prawdopodobnie pojawię się przetestować nowe wcielenie D300 PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 I jeszcze znalazłem kolejną propozycję z systemu micro 3/4 Leica X1 - na razie przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 W poniższym linku można zobaczyć rezultat filmowania w Lumixie GH1.http://vimeo.com/6059054 Polecam stronę http://philipbloom.co.uk/ . Na stronie są pokazane możliwości lustrzanek w filmowaniu. Masakra! Dzisiaj mnie urzekły filmy z Canona 7D. Jak wiemy lustrzanka jest do robienia zdjęć, funkcja filmowania to jedynie gadżet.. lecz czasem użyteczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Jeśli przeoczyłem, to proszę Admina/Moderatorów o usunięcie: http://tackletog.com/jip/2009/07/01/waterproof-camera-shooto ut/ Może to będzie dobra wskazówka na bolączki zamoczonych lub wykąpanych aparatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Do fotografii wędkarsko-krajobrazowej bardzo dobrym, lecz kosztownym rozwiązaniem jest aparat z pełnowymiarową matrycą. Zyskujemy wtedy całą masę dobrych, szerokich kątów. Jakoś nie idzie mi fotografowanie i łowienie jednocześnie. Dobrze można robić tylko jedną rzecz na raz 17-28mm na FF to świetne ogniskowe do wędkarsko-krajobrazowych zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 10mm na DX też daje radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wracając do pajęczych tematów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wracając do pajęczych tematów..... Czyżby Crop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Czyżby Crop? Przepraszam ale,.....czy możesz jaśniej?? Edit.ok. Wygooglałem sobie o co chodzi Tak.Jest to wycięty fragment zdjęcia ale w sumie dlatego że nie zmieniłem ustawień i zdjęcie robiłem 16:9 i musiałem poobcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Po długim czasie użytkowania zacząłem wykorzystywać w pełni możliwości S5IS Ruchomy, obracany LCD to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Czyżby to jakiś gatunek rogatnicy??(szara??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 To na pewno rogatnica, nazywana tu grey triggerfish. Jak brzmi pełna polska nazwa tej ryby nie mam pojęcia, ale poszukiwania trwają http://www.sea-angling-ireland.org/fish%20-%20triggerfish.ht m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Co do tego cropa- aż taka tragedia?? @Slider- przypominam, że to tylko kompaktem robione więc pewnych rzeczy się nie przeskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Co do tego cropa- aż taka tragedia?? @Slider- przypominam, że to tylko kompaktem robione więc pewnych rzeczy się nie przeskoczy Pasiasty jest super:) Czy ja mówię że jest źle ? Trzymaj tak dalej, rób zdjęcia! Żeby zrobić fajne zdjęcie nie jest potrzebna lustrzanka. Na pierwszym miejscu jest pomysł a potem aparat. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dzięki, miło mi Ja nie twierdziłem że krytykujesz Ale wiem, że oglądając niektóre zdjęcia, każde inne wygląda później blado... A co do pajączka- chyba w tym jednym na 50 fot udało się złapać ostrość na mocnym wietrze...a na więcej prób już w okolicy nie znalazłem chętnych pajączków, bo te po chwili pozowania najwyraźniej się nudziły i brały odnóża za odwłok PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi