Maciek Rożniata Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 macie jakieś sprawdzone metody uniknięcia zaczepek podczas wędkowania w nocy przez innych ludzi lub wędkarzy, bądź jak skutecznie unikać spotkań z dzikimi zwierzętami . Nosicie ze sobą paralizatory gazowe lub tym podobne rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pele76 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Noży miałem więcej niż latarek . Wybrałem sobie dwie, które w pełni mnie zadowalają i nie chcę drążyć tematu, żeby mi się znowu jakaś nie spodobała Poza tym jest już wątek:http://jerkbait.pl/topic/9606-latarka-czo%C5%82owa-diodowa-jak%C4%85-wybra%C4%87/Nooo, to tak jak mówiłem, jeszcze poznaję forum Ale szukajka mi tego nie znalazła...Idę poczytać! Senks Bro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciek Rożniata
macie jakieś sprawdzone metody uniknięcia zaczepek podczas wędkowania w nocy przez innych ludzi lub wędkarzy, bądź jak skutecznie unikać spotkań z dzikimi zwierzętami . Nosicie ze sobą paralizatory gazowe lub tym podobne rzeczy ?
Top użytkownicy dla tego pytania
13
8
7
6
Popularne dni
5 Sty
47
12 Sty
13
13 Sty
10
6 Sty
8
Top użytkownicy dla tego pytania
SPIDERLING84 13 odpowiedzi
meme174 8 odpowiedzi
guciolucky 7 odpowiedzi
pisarz 6 odpowiedzi
Popularne dni
5 Sty 2014
47 odpowiedzi
12 Sty 2014
13 odpowiedzi
13 Sty 2014
10 odpowiedzi
6 Sty 2014
8 odpowiedzi
Popularne posty
Andrzej Stanek
Było to w słoneczny dzień i też czułem się zagrożony... Od wielu lat w sezonie pływam wzdłuż brzegu. Widzę czasami przepychanki pomiędzy grupami wędkarzy o dobre stanowiska, cóż robić, głowa w bok i p
popper
Kiedyś już chyba pisałem o tym Dawno już dość, jak byłem nad Odrą z żonką. Ona na pickerka, ja od czasu do czasu spacerek ze spinem. Słoneczko przygrzewa, czas grila i śniadanko na trawie, jak nie prz
meme174
eee tam dziki, łosie..
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi