Gugcio Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie mowie ze dziennie licze na takie Sandacze ale troche wieksze mogly by byc Jutro kolejna proba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie mowie ze dziennie licze na takie Sandacze ale troche wieksze mogly by byc Jutro kolejna proba Bo Ci zaczne mówić Panie Texas Ranger hehe http://www.youtube.com/watch?v=4vBeV1FNcGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dzisiejsze rozpoczecie mojego sezonu sandaczowego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajny kocmołuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale śliczny, kolorki bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 CHŁOPAKI ABY DO DNIA DZIECKA... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 CHŁOPAKI ABY DO DNIA DZIECKA...I moich imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Panowie gratuluję ryb ! Czy na Texasa łowi się skutecznie również szczupaki ? Nie znam tej metody i ich możliwości, a chętnie bym spróbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na prośbę Martina77 wstawiam kilka rybek złowionych poza PL, w czasie trwania lokalnego sezonu na sandacze: Sprzętowo:CD XLS Concept 2,75 do 26g, tudzież CD XLS Concept 2,60 do 21g, w obu przypadkach Abu Morrum ZX 3601Linka Duel 1.2Przypon tytan 10lb drutPrzynęta: Salmo Perch 8DR HP, Jaxon Holo (podróbka Yo-Zuri) SDR 8 lub 9cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki! Ale fajne "czarnuchy"! Teraz już się nasyciłem...i odechciało mi się pracować :/Jak one tak Wam biorą na woblerki, to co musiałoby się dziać w opadzie...ehhh Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W opadzie też się działo, ale o tym niech się lepiej Mariusz wypowie Mała korekta: Harry łowił na Talona Explorera 2,60 15lb, Morrum SX1601, P-Line 13lb, tytan 10lb. Nie wiem, czy ten jego największy nie zagryzł długiej, wąskiej gumki z dozbrojką, na główce 14g. Brały np. z 2-3 metrów, w tym samym czasie, kiedy Mariusz ciupał podobne na dołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na gumę też brały I to głębiej, jak napisał Krzysiek (na 8m głębokości) gdy w tym czasie woblery zagryzały na płytkiej wodzie, po prostu raj Ten złowiony MHXem P884-2 zbudowanym przez Krzyśka, kołowrotek: Vanquish 4000 z plecionką Duel Hardcore X8 #1,5 i ukręconym własnoręcznie przyponem 17lb z linki AFW.Przynęta: Shaker 4,5" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Uuuu, fajowy, gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Krzysiu, zacne sandacze, na pierwszym zdjeciu normalnie KOZAK z Ciebie Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez yglo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A nie krasnoludek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 NIE,kapitalne zdjecie, zawadiackie, kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Krasnoludek ! Nadszyszkownik Kikujadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 NIE,kapitalne zdjecie, zawadiackie, kozackie Dziadek Wiszniowski pochodził (z dziada - pradziada) z Kamieńca Podolskiego, ale był Polakiem, ze szlachty zaściankowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To może i ja kilka wrzuce z urlopu po za granicami naszego kraju Razem w 6 osób złowiliśmy kilkaset psiaczków, wyleczyłem się z sandaczy na długie lata 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na gumę też brały I to głębiej, jak napisał Krzysiek (na 8m głębokości) gdy w tym czasie woblery zagryzały na płytkiej wodzie, po prostu raj P1010185_tn.jpg Ten złowiony MHXem P884-2 zbudowanym przez Krzyśka, kołowrotek: Vanquish 4000 z plecionką Duel Hardcore X8 #1,5 i ukręconym własnoręcznie przyponem 17lb z linki AFW.Przynęta: Shaker 4,5"Mario, piękny i miejsce w którym go trafiłeś - takie jak i ja lubię! Ciekawe ile kilometrów mieliście do przejechania nad tak urozmaicona wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie tak dużo, przez noc zmeczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak coś mi się wydawało... Wrzućcie jeszcze jakieś mętnookie jak coś dołowicie. Ja się postaram odwdzięczyć fotkami za dwa miesiące, ale to już inne ryby raczej będą (jeśli wogóle...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chopy tak się nie godzi męczyć człowieka 'wyleczyłem się z sandaczy na długie lata" DAWIDspinn ?!? co to ma być? chopie wal do lekarza nie lepiej, nie... do znachora tyś waść chory ... wyleczyłeś się z zanderków........ żarcik, ha, ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja wręcz przeciwnie, polubiłem te drapaki i chętnie bym je pomęczył, ale takie 75+ minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Do takich też się dobierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi