Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ZIKU pstragi,sumy, bolki te ryby to moj "konik". Sandaczoza zarazony nie jjestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak, mam tajny plan na jesień 2014 i zimę 2015 Nie wiem, jakie Ty masz wrażenia z P844, ale ja uważam, że nieźle dawały popalić na tych długich witkach. A jakie robiły wiry, kiedy odchodziły spod łodzi... Rozsmakowałem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dobrze darły w dół, szczególnie jak z tych 8m trzeba je było windować do łodzi, w pionie w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 O proszę... Zimę 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pewnie Lokalnie styczeń i luty to pik sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Podziwiam wasza cierpliwosc mi zostal ponad miesiac aby sie dobrac sandalom do pyska i mnie telepie, a wy "styczen, luty" na spokojnie.Krzysiek te sandalki z @Baars'owej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak się ma - tak jak ja i Harry - po trójce dzieci, to człowiek się uczy cierpliwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ładne zendery Krzychu i Mario , widać że ładnie gryzą jak brały na różnych głębokościach. Gratuluję panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Koledzy mimo, że do czerwca trochę czasu, to ja chciałem przygotować się jak najlepiej do nocnego spinningu. Ostatnio trafiłem na miejscówkę opisaną na moim nieudolnym rysunku.Moje pytania brzmi:- Czy może to być stołówka dla nocnych sandaczy?Wiem, że lepiej przekonać się samemu, ale nie wiem czy bardzo się przykładać do obłowienia tego kawałka rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Koledzy mimo, że do czerwca trochę czasu, to ja chciałem przygotować się jak najlepiej do nocnego spinningu. Ostatnio trafiłem na miejscówkę opisaną na moim nieudolnym rysunku.Moje pytania brzmi:- Czy może to być stołówka dla nocnych sandaczy?Wiem, że lepiej przekonać się samemu, ale nie wiem czy bardzo się przykładać do obłowienia tego kawałka rzeki Fajna miejscówka, podejrzewam że zbiera się tam dużo drobnicy = sandały przypłyną po te małe rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 W marcu gdy glowka by la zalana i wystawaly z niej trawy tarly się w nich jazie Do kanalu wplywaja kleniki jaziki okonki plotki i ukleje czyli caly drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 siema mam pytanie , lowisz nad menem ? ile kosztuje karta na ta rzeke i czy mozna bez problemow wykupic ? pracuje we frankfurcie , chcialbym tez tu lowic tylko nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Czerwiec za kilkanaście dni a ja chce rozpocząć przygodę z nocnym sandaczem. Mam wiec pytania do doświadczonych kolegów. Czy sandacze szukać na zaplywie czy tez u podstawy glowki w klatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Czerwiec za kilkanaście dni a ja chce rozpocząć przygodę z nocnym sandaczem. Mam wiec pytania do doświadczonych kolegów. Czy sandacze szukać na zaplywie czy tez u podstawy glowki w klatce?jest kilka postów o połowie sandacza nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 To może i ja kilka wrzuce z urlopu po za granicami naszego kraju Razem w 6 osób złowiliśmy kilkaset psiaczków, wyleczyłem się z sandaczy na długie lata to można się z tego wyleczyć ?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 I wszystkie te zedy takie jeden w jeden? Gratulacje!! Czyżby szwedzka ziemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Chyba hiszpanska ja juz sie nie moge doczekac czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) A jak to jest u nas w kraju koledzy z tym sandaczem, można czy nie można łowić go od soboty - tj. 31 maja ? Edytowane 26 Maja 2014 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Myślę,że nie. W regulaminie jest, że okres jest skrócony o jeden dzień tylko jeśli dzień prędzej (w tym przypadku 31.05) przypada w dzień ustawowo wolny od pracy, a "zwykła" sobota takim dniem nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie mozna na 100%. Dopiero od 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Nie ma czegos takiego jak np. "30 wypada w Niedziele" to okres ochronny się konczy topka w topke 1 czerwiec po godz 24.00.. czyli 00. i tyle Edytowane 27 Maja 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Zgadza się, gdyby 1 czerwca wypadał w poniedziałek( a nie wypada), wtedy można by było go łowić od dnia poprzedzającego czyli niedzieli( która jest dniem ustawowo wolnym od pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie ma czegos takiego jak np. "30 wypada w Niedziele" to okres ochronny się konczy topka w topke 1 czerwiec godz 24.00.. i tyleDrobny błąd kolegi ale istotny, można łowić od 01.06.2014 rok godzina 0.00 a po 24 godzinach mamy już 2.06.2014rokale jak kolega woli może pierwszy dzień odpuścić i spędzić z dziećmi np. na zawodach wędkarskich z okazji Dnia Dziecka,pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Mnie studia skutecznie wyeliminowały z takich dylematów w ten weekend. Powodzenia panowie. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie ma czegos takiego jak np. "30 wypada w Niedziele" to okres ochronny się konczy topka w topke 1 czerwiec godz 24.00.. i tyle Nie masz racji Jeśli w tym wypadku 1 czerwca wypadałby w poniedziałek, wtedy okres ochronny skrócony jest o poprzedzający go dzień, który jest dniem ustawowo wolnym od pracy (czyli niedziela). W tym roku sezon rozpoczynamy dokładnie 1 czerwca; za rok okres ochronny będzie skrócony właśnie o 1 dzień. Wszystkim już teraz życzę napiętej linki. Sam rozpocznę szranki 3-4 czerwca jak opadnie i wyklaruje się nieco woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi