karolkrause Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Startujemy o świcie tylko że stan wody nie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 bedzie wiało i to z północy więc dla niektórych cięzkie warunki bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 U mnie wczoraj sezon sie zaczal, wynik to 11 sandaczy wyjetych, jeden duzy przywalil w wobler przy samych nogach, uderzyl lopata o wode i zwial, nastepny duzy na gume ostatnio odjazd przed podebraniem i linka strzelila.Trzeba sie dobrac do tych najwiekszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No i fajnie Renskie zanderki zajadaly, w Polsce na Poludniu woda nie lowna, zaporowki przypominają bajorka z blotem ostatnio powodz a teraz pare dni deszczow ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Fajna sytuacja, jak lowilem, podszedl holender, stanal na glowce i lowil na naplywie, widze ze cos lowi, siedzial godzine jak wracal podszedl i pyta o ryby, opowiadam jak mija dzien, widze ma cos w reklamowce, mowi zlowilem 4 jednego biore na kolacje .To sie nazywa umiar, przyszedl facet po jedna rybe zeby zjesc kolacje.Ja ryb nie zabieram ale takiego czlowieka nie moglbym potepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) A ja połowiłem................2 sandacze z zaporówki (Przeczyce) ; obydwa w granicach .....20-30cm . Było jeszcze kilka puknięć ale generalnie brak współpracySzwagier złapał szczupłego , też "wielki" bo miał całe 44 cm . Edytowane 1 Czerwca 2014 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 U mnie dwa też się zameldowały. Złowione na jednej ze śląskich zaporówek. Wymiar PZW spełniły ale forumowego nie dlatego też zdjęć nie będzie Oba w dobrej kondycji wróciły do wody. Jutro też może się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja połowiłem................2 sandacze z zaporówki (Przeczyce) ; obydwa w granicach .....20-30cm . Było jeszcze kilka puknięć ale generalnie brak współpracySzwagier złapał szczupłego , też "wielki" bo miał całe 44 cm .Staszku to szczęśliwy człowiek jesteś, bo miałeś brania .Ja przez 4h żadnego brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 1 Czerwca 2014 przez rokorok 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ładny smok , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Rokko przecie widać, że stawowy.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Rózgaś będą i wiślane:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 WitamŁadny skubaniec.Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 jako jedyny dzisiaj trafiony Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 To się jeszcze okaże, może ktoś w nocy coś trafi:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) To nie moja bajka ale pozdrawiam łowców sandaczy Złowiony w kraju gdzie są sandacze, w okresie kiedy wolno Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Krisu23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Te dwie szramy to rany po ataku innego pieska? Czy tylko tak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 W tej wodzie ryby okołometrowe nie należą do rzadkości, a takie pod 80 to nawet ja na trolla ciupię, więc szramy mogą być od kolegi/koleżanki, ale tego akurat Krisu na kosę haratał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ten sandał to chyba z jesieni, bo tak jakoś nie zielono???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ale wysyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wiosna cudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Napisałem, że złowiony na legalu. Sandacz jest z NL. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Krisu23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja miałem sporo brań i 4 złowione, wszystkie takie już hoho góra 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No no, sypnęło Zanderami w tym roku, oj sypnęło My z kolegą byliśmy na małej wyprawie i kilka ryb padło oto najładniejsze:Sory za jakość zdjęć ale wieczory i telefonowe aparaty to pomyłka.ZH 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi