hlehle Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale nam sandaczami obrodziło w tym roku !Chyba nie tylko nad mazowiecką Wisłą mamy takie eldorado 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qw73 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wczorajszy komplecik 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale nam sandaczami obrodziło w tym roku !Chyba nie tylko nad mazowiecką Wisłą mamy takie eldorado Aż żyć się CHCE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale nam sandaczami obrodziło w tym roku !Chyba nie tylko nad mazowiecką Wisłą mamy takie eldorado ta u nas nie słyszałem wśród znajomych o jakimkolwiek sandaczu:D z naszego bajora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Wiadomo, wiara połowiła wczoraj na wodach PZW mnóstwo okazowych sandaczy, a teraz nikt się na forum nie pucuje, w trosce o rodzimy rybostan i jego zagrożenie ze strony internetowych namierzaczy miejscówek :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mam pytanie do nocnych spinningistow. Czy jest sens uganiac się za sandalem gdy jest dość wysoki stan wody? Glowki są calkowicie zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 poszukaj miejsc gdzie grupuje sie drobnica, przyjdź wieczorem i porzucaj od 20 do 24, wtedy mozesz cos wydlubac:). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Sandaczy mało, bo dla pewnej części wędkujących sezon na nie już się powoli kończy... Na "naszej" Odrze, dla przykładu, tarliska są systematycznie obławiane od wczesnej wiosny. Zapewne też - zwyczajowo - walor konsumpcyjny nad wirtualne zaistnienie przedkładamy. Ryba pospolita, forum już chyba też, poczekajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gratulacje łowcom mętnookich niezłe zbóje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To ja wstawię pierwszego Odrzańskiego Wczorajszy, poranny.Zażarł całą 3" gumę na 15g główce w bardzo mętnej Odrze. Gratuluję przy okazji wszystkim szczęśliwcom, którym dane było spotkać się z kolczastym. Slavo 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 U mnie wczoraj znowu 11 sztuk ale maluchy same, ponad 70cm trudno przekroczyc, ale woda spadla troche wiec moze uciekly bardziej w rzeke, najlepsze efekty z naplywow.W pewnym momencie ustal wiatr i poprostu rzeka jakby stanela w miejscu, brania automatycznie sie skonczyly, jak wracalem do auta zaczelo wiac i to dobrze, pogoda zmienila sie w ciagu 10 min nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 W koncu i ja zaliczylem sandacza, ktory juz jakos wyglada :-) 66 cm, złowiony na woblerka i pojawia sie dodatkowe pytanie, czy ktos rozpoznaje ten woblerek bo znalazlem go pare dni temu na drzewie i okazal sie wybitnie lowny. Niestety w nastepnym rzucie po tym sandaczyku zaczep i woblerek utracony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neptune Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wydaje mi się kolego, że to jest Robinson Skimmer f60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Łatwo przyszło, łatwo poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Łatwo przyszło, łatwo poszło... Ale boli bo w 2 dni na tego woblerka 6 ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przynajmniej wiadomo jaki wzór woblera w wędkarskim szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qw73 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 takie tam z ostatnich dni. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale boli bo w 2 dni na tego woblerka 6 ryb Na jakiego łowiłeś, na takiego miałeś brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qw73 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 łowie na to na co chcą, a na co chcą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Na jakiego łowiłeś, na takiego miałeś brania. lowilem na wszystko co mialem w torbie, a mozna by tym obdzielic maly sklepik wedkarski i na tego mialem najwiecej bran, stad moja nostalgia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qw73 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A może nie ważny kolor tylko na jaki ciężar główki lowisz a kolor wszystkie są dobre.1 ryba miało ok 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Takie sobie dzisiaj połowiłem.Fotka dwóch pogodnych chłopaków Rybki takie dość poważne w karku.Dość szybko dochodziły do siebie.Sprzętowo.X-Zoga Taka66 do 120g.Multik Ryoga 2020 HL,Przynęta Raptor8BS[wersja bladziuch].Wszystkie brania z opadu i przy pukaniu po dnie.Agresywne i mocne.Nie trzeba było się zbytnio wczuwać. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Gratulacje Tomek! Ruszam tam do Ciebie, bo u nas same przedszkole na BSy Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To moze dla podgrzania jeszcze bardziej wątku sandaczyk złowiony przez kolegę , całe 96 cm i ponad 9 kg.Jak się dba o rybostan tak się ma 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Smok ja pierdziele, bazyliszek. Gratuluję Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi