Gugcio Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 W niedziele tez sobie takiego zlapie :-D hahhaa nie no cudo Zanderek, szacun dla kolegi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Taki tam z dzisiaj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To moze dla podgrzania jeszcze bardziej wątku sandaczyk złowiony przez kolegę , całe 96 cm i ponad 9 kg.Jak się dba o rybostan tak się ma ale maszyna graty dla kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Karol, przekaz koledze , "czapki z glow, razem z latarkami" moze pobudz bardziej wyobraznie, powiedz na co, na jakiej wodzie, ktora godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Fakt, Sandokan fest elegancki !!! Gratulacje i szacunek Karolu dla Kolegi przekaż koniecznie... Tomy, Tobie również Smoki dopisały.Fajne widoki.Oby więcej takich spotkań z Mętnookimi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To moze dla podgrzania jeszcze bardziej wątku sandaczyk złowiony przez kolegę , całe 96 cm i ponad 9 kg.Jak się dba o rybostan tak się ma To zdjęcie nie jest zrobione nad rzeką, reszty można się domyślać, nijak się to ma do naszego forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dla ostudzenia emocji.Karolu nie będziesz miał mnie za złe.? Na stronie FB łowcy widznieje dokładniejszy opis 96cm i 9.18kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Ryba złowiona na miejskim zurbanizowanym odcinku rzeki stąd koledzy takie a nie inne otoczenie Prosze nie doszukiwać się drugiego dna ryba wypuszczona po dokładnym zmierzeniu i ważeniu , tak więc prosze darować sobie jakieś domysły i skojarzenia. Ps Dodam również ze nie była to jedyna złowiona tego dnia okazała ryba Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Karol Krause 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) To moze dla podgrzania jeszcze bardziej wątku sandaczyk złowiony przez kolegę , całe 96 cm i ponad 9 kg. Jak się dba o rybostan tak się ma Ryba przepiękna. Wielkie graty! A komentarze? No cóż, myślę, że to raczej zawiść tych, którzy nawet nie stali koło podobnego okazu... szkoda tylko, że właśnie na tym forum. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Jose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam, to i ja się dołączę. Sandacz 82 cm złowiony na koguta hand made. Zdjęcie z przed kilku dni, złowiony w środę. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Gratulacje, piękny sandał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 To zdjęcie nie jest zrobione nad rzeką, reszty można się domyślać, nijak się to ma do naszego forum ....Ostatnio jest moda sadzenia żywopłotów, czy innych roślin ozdobnych nad rzekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 U mnie same krotkie, ilosci duze ale tylko takie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 cd 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No Panowie gratulacje! U mnie same takie 55 do 65 :-( Zawsze stawiam na jakość a teraz pozostaje mi tylko ilość. Wybieram się na Czorsztyn w przyszłym tygodniu. Jakie miejsca możecie polecić? Proszę o poradę na priv. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Świeżutki wypust "Kanalgratis"...na verticala...sama metoda do mnie nie przemawia, ale filmiki robią genialne... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) grunwald 1980 pięknie poławiasz, normalnie roboty trzeba szukać w tym Essen, bo w Polen, to nie zarobisz i nie połowisz za bardzo . Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Parf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ..kurde - a ja mam pracę w PL, i nawet wczoraj wieczorem złowilismy z taśkiem kilka sandaczy .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Patryś bo Twoja ''robota'' to chyba łowienie ryb Ja też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ...nie, nie Karolku..szybki wypad po pracy 90km w jedną stronę co by połowić te kilka godzin...to już chyba nadaje się do leczenia ..albo już raczej za późno ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To może ja coś wstawię: Ogólnie jestem mega zadowolony. Zmiana łowiska na całkiem mi obce przynosi efekty. Na cztery wypady (po 3h) złowiłem dwanaście sztuk takich jak na zdjęciu plus kilkanaście sztuk z przedziału pomiędzy 45cm a 65cm. Fakt, że żaden nie przekroczył siedmiu dych ale zalążek do porządnych połowów jest:)I kto powiedział, że nie opłaca się pożyczać od kumpla po kiju auta, przyczepki, łódki i silnika?Męczące to ale jest fajnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Świeżutki wypust "Kanalgratis"...na verticala...sama metoda do mnie nie przemawia, ale filmiki robią genialne... Kurcze a ja bym chciał tak spróbować na verticala. To musi być fajne uczucie jak coś tak bierze pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzisiaj powtórka z rozrywki.Z tą różnicą, że dostałem baty.Wynik to 8:4 dla kolegi.Moje niestety poniżej forumowego minimum...Powiem szczerze, że nie wiedziałem, że można tak połowić sandaczy.Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Świeżutki wypust "Kanalgratis"...na verticala...sama metoda do mnie nie przemawia.....A fajna sprawa , będę próbował w tym roku swoich sił w wertykalu ....Poza tym graty dla łowców zaderowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Próbowałem wertykala na tegorocznym wyjeździe do Szwecji. Brania były ale nic nie udało się wyjąć, ryby spadały z braku umiejętności. Fajnie widać jak plecionka w okamgnieniu przeskakuje jakiś kilkanaście centymetrów po walnięciu sandacza.Brania są również wyczuwalne na kiju ale ciężko odróżnić kiedy główka stuknie o kamień a kiedy to był sandacz. Nie mając typowych gum do wertykala łowiłem zwykłymi ripperami, tylko sprawdzałem czy ładnie macha ogonkiem przy podnoszeniu i opuszczaniu zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi