krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kurcze a ja bym chciał tak spróbować na verticala. To musi być fajne uczucie jak coś tak bierze pod nogami Nuuuuda Panie Z resztą widziałeś, jak mario cykał w najlepsze, a vertikalowcy powiedzieli: pas. Zabawa na grudzień-styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nuuuuda Panie Z resztą widziałeś, jak mario cykał w najlepsze, a vertikalowcy powiedzieli: pas. Zabawa na grudzień-styczeń Ja we wrześniu będę się uczył wertykala w SE A potem sprawdzimy umiejętności wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Z tego co widzę, koledzy z .. łowią na długie gumy, krótkie haki i dozbrojki. Rozważ, czy tak tego nie ogarnąć, ma to głęboki sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dokładnie tak to będzie wyglądało, gumy już mam, resztę w sumie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No to czekam na relacje Chyba że sam przedtem połowię okoni w SE na verticala to zdam relację pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja w ubiegłym roku zaliczyłem kilka brań z verticala, jednak z uwagi na brak dozbrojki nie zacięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Też chciałbym sprawdzić tą metodę. tymczasem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nie vertical lecz klasyczny opad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Sandaczyk złowiony na mojego bezsterowca Green Line 8B. Wobler prowadzony lekkimi podszarpywaniami na płytkiej 2-3 m wodzie napływu. Celem był raczej szczupak a tu taka niespodzianka. A jak dzielnie walczył A tu wobek na, którego się połakomił 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Graty Artech !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gratuluję Artech....w ten week nieźle gryzły...najlepiej w nietypowych dla nich miejscach...Mi najlepiej sprawdzała się wolno prowadzona Rh12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ze stojącej wodySzybciutko wrócił na swoje miejsce 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Też chciałbym sprawdzić tą metodę. tymczasem... Ja bym chciał sprawdzić tą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To jez. Rusken o ile się nie mylę - ta informacja mignęła na końcu 1go filmu.3300ha wody do obłowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 16 Czerwca 2014 przez rokorok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 można w polsce ? można ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ostatni wypad, 11 sztuk złowionych i drugie tyle nie spartolonych brań, największy niestety 58 co na tą wodę nie jest bardzo źle ale zawsze mogłoby być lepiej 2 potężne brania, po pierwszym wyprostowana agrafka jaxon, tym samym nie polecam! Sam sobie tym też nie polecił ale jak się łowi na tej wodzie kilkadziesiąt ryb w przedziale do 60cm to dbałość o jakość sprzętu spada i później tak to się kończy, drugie potężne branie rozgięty hak Dzień później złowiono w okolicy tego miejsca zeda ponad 85cm i 5kg, myślę sobie że to ten mój, rozginacz niestety już nie będę miał okazji się z nim spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ostatni wypad, 11 sztuk złowionych i drugie tyle nie spartolonych brań, największy niestety 58 co na tą wodę nie jest bardzo źle ale zawsze mogłoby być lepiej 2 potężne brania, po pierwszym wyprostowana agrafka jaxon, tym samym nie polecam! Sam sobie tym też nie polecił ale jak się łowi na tej wodzie kilkadziesiąt ryb w przedziale do 60cm to dbałość o jakość sprzętu spada i później tak to się kończy, drugie potężne branie rozgięty hak Dzień później złowiono w okolicy tego miejsca zeda ponad 85cm i 5kg, myślę sobie że to ten mój, rozginacz niestety już nie będę miał okazji się z nim spotkać Namówiłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Akurat w czwartek święto to będą łowić 1482 łódki tak że śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No na czwartek to już się Łukasz nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ostatni wypad, 11 sztuk złowionych i drugie tyle nie spartolonych brań, największy niestety 58 co na tą wodę nie jest bardzo źle ale zawsze mogłoby być lepiej 2 potężne brania, po pierwszym wyprostowana agrafka jaxon, tym samym nie polecam! Sam sobie tym też nie polecił ale jak się łowi na tej wodzie kilkadziesiąt ryb w przedziale do 60cm to dbałość o jakość sprzętu spada i później tak to się kończy, drugie potężne branie rozgięty hak Dzień później złowiono w okolicy tego miejsca zeda ponad 85cm i 5kg, myślę sobie że to ten mój, rozginacz niestety już nie będę miał okazji się z nim spotkać 85 tki nie rozginają agrafffkuff no chyba e te specjalne od jacka jaksona to tak, ale to są agrafki c&rczyli takie które dają rybie sporo szansy na spierdol...e.Sławek jeżeli następnego dnia złowił go aborygen to faktycznie został już wypuszczony,odbytem do klopa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Remas, do klopa a jakże, jestem pewien, kolega z pracy jest sąsiadem szczęśliwego łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Piesek 79cm na mojego ukochanego Glooga Nike 10cm Farba NG, prowadzony wachlarzem pod oświetlonym mostem. Wobler łyknoł głęboko i trochę krwawił ale przezył. Sorry za jakoś zdjęcia ale kumpel pstrykoł tylko jedne i spowrotem do wody. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Coś tam połowiłem:Pozdrawiam! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Roko nie dbasz o trawnik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi