zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Albo dostał zawału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nurek dowcipnis musial sie klasc ze smiechu na drugim brzegu Daj BORZE więcej takich nurków ale z żywymi sandaczami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Albo dostał zawału Za wałem tak czy siak by sie pewnie znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W życiu nie złowiłem sandacza i chętnie bym wziął ,,lekcję '' z tej dziedziny zakupiłem sprzęt i potrzebne przynęty . Tylko iunstruktora mi brakuje . Może ktoś pomoże .Mieszkam w Wałeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak przywitasz się w stosownym dziale.. może i instruktor się jakiś znajdzie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sandacze padają na zawał i basta. Potwierdzone. a upadki lubią pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ... Dopiero przy brzegu okazuje się ze to mój sandaczyna wykorkowany. + _ 70 centów. I teraz zadaje pytanie dlaczego ????? tak się stało. Nie zacięty, nawet nie było oporu , haczyk z boku a nie w przełyku - Nie wiem ????Pewno zatruta przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Donkocur mam zdrowe podejście do tematu. Fiknął koziołka z ręki i upadł na podłogę. Po wsadzeniu do wody był do góry kołami. Machał skrzydełkami i nie reagował na nic. Po kwadransie zbladł. Ameno. Poszedł w ogień. Shit happens :-)Nie wypisywałem natomiast- Rybeńka oczywiście wróciła do domku :-) ja podobnie kiedyś wypuściłem sandałka (odpłynął z trudem) który wcześniej wypadł mi z ręki przy robieniu fotki (niestety na kamienie) - jakiś czas potem znalazłem go zdechłego. Niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Miałem podobnie, sandacz spadl na dno lodki przy okazji wbijając mi w reke pare kolcow pletwy grzbiet., i mimo reanimacji nie doszedł do siebie,tak sobie plywal do góry brzuchem jeszcze dyszac, do czasu jak wydra z wielka radocha go przywlaszczyla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Z wczorajaszego deszczowego wypadu. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez fishbartek1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Gratki Bartek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Sandacze mają bardzo słaby kręgosłup "w drugą stronę" czyli złapanie za ogon powoduje zerwanie kęgów i pewnie śmierć. Nawet małe sandaczyki złapane w ten sposób "hrupną" i jest to słychać i czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z wczorajaszego deszczowego wypadu. 2.jpg4.jpg Oooo widać w tle zacne kontury łodzi "Michał" Super rybka do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sandaczyk o północy ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Gratki Tomus fajny zed jaki wymiar ? 70 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Gratki Tomus fajny zed jaki wymiar ? 70 ?Dokładnie Trafiłeś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 heheh jest miarka w oczach wobler ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ładny mętnooki, aż się serce raduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 heheh jest miarka w oczach wobler ?Tym razem na guminioka, pod samym wierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 fajnie poczynasz a ja jutro jadę do roboty do Niemiec , ale wracam w połowie sierpnia biorę sie za ryby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Mój zrzeczny zedzik,co to minimum chyba miał i był ładnie odpasiony.... Strzeli na 4 metrowym wypłyceniu ,sześcio metrowej rynny na na 9cm niebieskiego banana sdr .Kijek na blanku z f.-artu. wegter boron 8'6"20lb. linka P.P.20lb. i przypon z tytanoego drutu z BRC 25lb zrobiony własnoręcznie. Dodam ze pogoda była w kratkę (co widać na foto) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 2 fotka centralnie zdradza miejscówkie żarłaczom białym Najs fisz jak to się muffi.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 wobi jakas straszna pixeloza wyszla.... chyba miales slaby zasieg telewizji cyfrowej jak robiles Print Screen'a z telewizora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 wobi jakas straszna pixeloza wyszla.... chyba miales slaby zasieg telewizji cyfrowej jak robiles Print Screen'a z telewizora Mifek ,nigdy nie słyszałeś o pogodzie w kratkę ? Właśnie taka była.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 turawski smyk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi