Rheinangler Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 uuuu,- kawał gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Ja pierdziu - duszę by można zaprzedać za sam kontakt z takim SMOKIEM . Graty wielkie !!! Jakieś wrażenia , szczególiki , opisiki niecodziennego przecież połowu ?... Edytowane 13 Lipca 2014 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Przepiekny!Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No Endriu to pozamiatałeś nieźle.105cm -poprostu smok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk21 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Kosmiczny okaz, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 I mnie coś tam woda obdarzyła takie tam 105cm ładne mi taki tam gratulacje pięknego smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 piękny zend gratulacje,tylko szkoda że fota z tak charakterystycznym elementem...żebyś się niezdziwił jak wiary na miejscowe pół osiedla zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 105 cm szczęścia. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zander godny.. uuuuu Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Pogratulować obym ja takiego złowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Endriu gratki ale tak naprawdę to już stary zmęczony sandacz i widać na drugiej fotce że z południowej strony porośnięty mchem (ha, ha), jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teves Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Aż mnie wryło w ekran. Taki smok to już król rejonu.. Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Toż tu już nie pies,a jakiś piep........ wilkołak. Piękny,graty Endriu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Piekna ryba Graty A i miejsce jakies znajome a to moj dzisiejszy Kogutowy Tylko 72cm Edytowane 14 Lipca 2014 przez piter 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) nocny zbój Edytowane 15 Lipca 2014 przez andego 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 @andego super ryba i to nie pierwsza w tym sezonie Pamiętam jak bodajże w zeszłym roku zaczynałeś badać temat mętnookich - jak wytypować miejscówki, kiedy i na co łowić Jak widać podłapałeś temat tak trzymaj Łowisz sporo mniejszych ryb czy raczej raz a porządnie konkretny się trafia ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) No tak @Pszemo gadaliśmy kiedyś i coś tam się udało od tego czasu porozkminiać... to i teraz czasem się coś w końcu wyrzuca Oczywiście mniejsze też się trafiają... zależy jaki rocznik akurat wchodzi w łowisko Jak już złowisz to wierzysz w przynęte, sposób prowadzenia i rzucasz aż w końcu coś siądzie. pozdro Edytowane 15 Lipca 2014 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 I mnie coś tam woda obdarzyła takie tam 105cm Radość łowcy bezcenna! Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Odrzański mętnooki na 5 cm Tomale 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Smoczysko jak talala Musisz częściej ze mną jeździć, bo przynoszę Ci szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 No panowie ogarniacie temat. Ale ten smok (105) to jakaś ekspresja chyba... pamiętam jak chyba w tamtym roku @Piecia łyknął podobnego w rozmiarach...ale nie pamiętam dokładnie. Pogratulować.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak dla mnie, to on bardziej wygląda na 104 cm... (If you know, what I mean) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak dla mnie, to on bardziej wygląda na 104 cm... (If you know, what I mean) Jak dla mnie on ma 124... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 A dla mnie to poprawione PB o 1 cm z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelix Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 UUUUU..huhuhhu.... koledzy zazdrośni coś albo nie wiedzą jakie jakie sandały w naszej odrze pływają ..GRATULACJE Endriu!!! Oby tak dalej!! A ja muszę poprawić moje 11 kg z tamtego sezonu bo w tym nie ma co sie chwalić moim pechem do sandaczy więc do zobaczenia nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi