kogut Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Graty Marcin. :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piękny psiak Marcinie!I super uchwycony. Wygląda na sporo więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Z soboty na niedziele robiliśmy sobie z kumplem nockę spinningową na Turawie i było kilka rybek... no i na okrasę ta poniżej ucieszyła o poranku Edytowane 22 Lipca 2014 przez andego 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ładna rybka. Gratuluję. Widzę, że u Was łódek jeszcze więcej niż u nas na Martwej Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Łódek tyle co mrówek. Skoro świt wszyscy wystartowali jak na wyścigach jakichś Edytowane 23 Lipca 2014 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Gratulacje Panowie za piękne smoki.Motywujecie do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 I ja nie wytrzymuję napięcia...Panowie, przecież te sandacze to ściema zrobiona w foto shopie albo ( i to jest pewniejsze) sztuczne repliki z gipsu i papieru malowane u znanego lakiernika samochodowego z pod Kocka! Jest nawet wypożyczalnia specjalnie dla niespełnionych wędkarzy, dowolnych gatunków w Grudziądzu (zainteresowanym mogę dać namiary na priv trzeba tylko uważać aby zamiast takiego sandacza nie wypożyczyć dorsza ) A chłopaki z fotografii, tak na prawdę nie istnieją! Są wygenerowani komputerowo tylko po to aby jeszcze bardziej wszystkich oszukać i urealnić połów Andrzeja z sandaczem ok 3,461 kg. A Andrzej to chłop wielgachny, łapska ma długie na ok 1,7 metra to dla niego żadna sztuka robić takie zmyły przed aparatem!!!...a tak w sumie, chciałbym choć raz powalczyć z takim smokiem...a Wy?Gratki Endriuhahaha chłopie zapraszamy na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki za zaproszenie (chyba, że to żart?)Ale załóżmy, że przyjadę, zobaczę, złowię i pokarzę na forum i co potem?...same problemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki za zaproszenie (chyba, że to żart?)Ale załóżmy, że przyjadę, zobaczę, złowię i pokarzę na forum i co potem?...same problemy! pierwszy pogratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Taaa ...na pewno. Już Ci wierzę złośliwcu PS a teraz nie dzwoń do mnie bo wypływam na ryby a po Twoich telefonach zawsze przestają brać (jeśli w ogóle biorą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Taaa ...na pewno. Już Ci wierzę złośliwcu PS a teraz nie dzwoń do mnie bo wypływam na ryby a po Twoich telefonach zawsze przestają brać (jeśli w ogóle biorą )Będę cieszył się twoim szczęściem, do niektórych powinienem dzwonić to unikneli by obciachu P.S.pozdrowienia wiesz dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nie wiem...do tego, którego imienia nie wolno wymawiać? (jeśli czytałeś HP to wiesz o czym mówię)...aleś się uparł na docinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Nie wiem...do tego, którego imienia nie wolno wymawiać? (jeśli czytałeś HP to wiesz o czym mówię)...aleś się uparł na docinki Sandacza lepiej wklej ,,złośliwcu,, bo wątek zaśmiecamy i zmień minę bo zmarszczek czoła dostaniesz Edytowane 25 Lipca 2014 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 A skąd ja Ci wezmę sandacze na Plusznym jak tutaj już nawet sandaczopodobnych jazgarzy nie ma. Od tego dostanę zmarszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Robert , na Plusznym siedzisz? Wpadłbyś na piwko do Olsztyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Panowie, to wątek 'Sandacze 2014' - tak dla przypomnienia, a nie 'Cafe' czy czat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Panowie, to wątek 'Sandacze 2014' - tak dla przypomnienia, a nie 'Cafe' czy czat.Tak jest! przechodzę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzisiaj prawie w samo południe aż mnie zadziwiały 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A bliżej wieczora już całkiem fajny taki blisko 70 cm 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czyżby domaniów? Widziałem podobną łódkę wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nawet nie wiem gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Joza 67 bardzo miłe rybki zwłaszcza ta ostatnia graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ta ostatnia fajna faktycznie tym bardziej, że wyjechała na UL do 6g radocha niesamowita 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew27 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) witam w tym wątku, mój największy w tym sezonie z zaporówki 83cm Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez lew27 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew27 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) to jeszcze jeden z dzisiejszej nocki, długość identyczna, jednak C&R wynagradza:) Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez lew27 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi