Skocz do zawartości

SANDACZE 2014

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

I ja nie wytrzymuję napięcia...Panowie, przecież te sandacze to ściema zrobiona w foto shopie albo ( i to jest pewniejsze) sztuczne repliki z gipsu i papieru malowane u znanego lakiernika samochodowego z pod Kocka! Jest nawet wypożyczalnia specjalnie dla niespełnionych wędkarzy, dowolnych gatunków  w Grudziądzu (zainteresowanym mogę dać namiary na priv trzeba tylko uważać aby zamiast takiego sandacza nie wypożyczyć dorsza ) A chłopaki z fotografii, tak na prawdę nie istnieją! Są wygenerowani  komputerowo tylko po to aby jeszcze bardziej wszystkich oszukać i urealnić połów Andrzeja z sandaczem ok 3,461 kg. A Andrzej to chłop wielgachny, łapska ma długie na ok 1,7 metra to dla niego żadna sztuka robić takie zmyły przed aparatem!!!

...a tak w sumie, chciałbym choć raz powalczyć z takim smokiem...a Wy?

Gratki Endriu

hahaha chłopie zapraszamy na ryby :)

• Like 1

Taaa ...na pewno. Już Ci wierzę złośliwcu :(

PS a teraz nie dzwoń do mnie bo wypływam na ryby a po Twoich telefonach zawsze przestają brać  :angry: (jeśli w ogóle biorą :P )

Będę cieszył się twoim szczęściem, do niektórych powinienem dzwonić to unikneli by obciachu :)

P.S.pozdrowienia wiesz dla kogo ;)

Nie wiem...do tego, którego imienia nie wolno wymawiać? (jeśli czytałeś HP to wiesz o czym mówię)...aleś się uparł na docinki :angry:

Sandacza lepiej wklej ,,złośliwcu,, bo wątek zaśmiecamy i zmień minę bo zmarszczek czoła dostaniesz :) Edytowane przez Radbraw