grzesiek11250 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 to jeszcze jeden z dzisiejszej nocki, długość identyczna, jednak C&R wynagradza:)P1010005 (2).JPGgraty kolego to już bardzo fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Po co to rano pić kawę jak tu kolega lew27 takimi zdjęciami skuteczniej podnosi ciśnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Po co to rano pić kawę jak tu kolega lew27 takimi zdjęciami skuteczniej podnosi ciśnienie. Podnosi i to znacznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 to moze celewo coś Ci wpisać w profil? Jozek - edytuj prosze fotki. skoro masz wieksze to wstaw. jesli nie to ryb, które nie spełniają regulaminu nie wstawiaj... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzisiejszy sandacz 86 cm na woblera rapala jointed-rap. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ..sandokanek na Rh 12 w środku upalno-frontowego dnia... 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak zwykle Patryk fota powala.Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 @Patu Graty pięknej rybki. Zdjęcie mega, jakbyś był wycięty i wklejony w inne tło ;] A może tak jest dla zmyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Fotka z jednego ujęcia,bez wycinek.Wołana z RAWa w LR.Ricci Ty mi nie lajkuj tylko wklejaj swoje rybony...pozamiatales kleniowy temat:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Patryk fajna rybka , super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Patryk, oprócz wywołania w LR gdzieś jeszcze trafiła fotka do obróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Patu super ta fota z sandałkiem widać progres w zdjęciach zmiana szkła na plus i to duży. Czym teraz pstrykasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Po LR przyprawa w CS5.Siwek, FX plus Sigma20/1.8.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Praktycznie nie widać tych płytek w łazience Gratuluję, Nice fish ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki za odp Patryk. Fotka i rybka jak to u Ciebie - TOP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Praktycznie nie widać tych płytek w łazience Gratuluję, Nice fish !..tia, a ja siedzę na występlowanym kiblu .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sorry, ale mi się te zdjęcia kompletnie nie podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Panowie, pytanie może jest głupie, no ale je zadam. Próbuję w tym roku z nocnymi sandaczami na Wiśle.Trochę wyjazdów już było, z efektami na razie tragicznie. No ale zdarzają się pstryki w woblera. Moje pytanie - macie na to jakiś sposób? Schodzicie z wielkością woblera, idziecie w górę z rozmiarówką? Przytrzymujecie wobler w miejscu? Czy po prostu nie ma na to recepty i muszę się z tym przykrym faktem pogodzić? A może podbijają po prostu baaardzo małe ryby? Z góry dzięki za ewentualną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Patu łowi, gratulacje za regularność, zazdroszczę.Zdjęcie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Panowie, pytanie może jest głupie, no ale je zadam. Próbuję w tym roku z nocnymi sandaczami na Wiśle.Trochę wyjazdów już było, z efektami na razie tragicznie. No ale zdarzają się pstryki w woblera. Moje pytanie - macie na to jakiś sposób? Schodzicie z wielkością woblera, idziecie w górę z rozmiarówką? Przytrzymujecie wobler w miejscu? Czy po prostu nie ma na to recepty i muszę się z tym przykrym faktem pogodzić? A może podbijają po prostu baaardzo małe ryby? Z góry dzięki za ewentualną odpowiedź. Nie ma reguły, Poza tym często odbijają się od wobka małę sumki i klenie co tez pstrykają - nawet w woblery 9cm. Musisz próbować i zmieniać. Zakres od 5 do 13 cm. Przytrzymuję, czasem podciągam szczytówką tak z 1-2m i zatrzymuję, podszarpuję, czasami po prostu ciągnę wolno. Sporo brań miałem po podciągnięciu, jak wobler się zatrzymywał i zaczynał wynurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 tu masz chyba większość odpowiedzi na twoje dolegliwości :http://jerkbait.pl/topic/26902-zachowanie-nocnych-sandaczy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Psulek, dzięki. Mariusz, również dzięki, temat już przeczytałem. Mój problem też się tam pojawił z tego co pamiętam.Byliśmy już trochę razy, na razie kolega 1 x 72 cm, ja bez ryby, parę akcji jak ta opisana wyżej. Mam wrażenie, że problem leży w doborze miejscówki. Z tego co czytam, jeśli ryba jest to przynajmniej niewymiarki powinny się meldować, no a u nas ich również brak. Ale łowienie wkręcające. No i nie irytuje tak jak dzienny "opading" z x zaczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) witam,panowie może podpowiecie gdzie obecnie(w porze dziennej oraz nocnej) i jesienią szukać Sandaczy?chodzi mi tak mniej więcej na którym metrze i kiedy,z góry dziękipozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez TomaszKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pływać, szukać, pływać,szukać.... ja bym zaczął od łagodnych twardych spadów między 3 a 7 metrów. Jeśli we dwóch na łodzi ,to max 15-20 min. na miejcówce i dalej . Jeden na lekko guma ,drugi bombarduje kogutem , zmiany kolorów... i tak w kółko aż coś pstryknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 dzięki kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi