rd1_68 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tasiek świetne zdjęcie jak do kalendarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tasiek świetne zdjęcie jak do kalendarza.Dzięki!No nie wiem czy ktokolwiek chciałby cały miesiąc na moją facjate patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Pewnie Patryk lub przynajmniej obrabiał,czuć z daleka jego rękę.Piękna fota i oczywiście ZED...to nie moja robota ..:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Pewnie Patryk lub przynajmniej obrabiał,czuć z daleka jego rękę.Piękna fota i oczywiście ZED.Wyobraź sobie, że ja też posiadam lustro i lubię sobie pomajstrować przy fotce w PS'ie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzięki!No nie wiem czy ktokolwiek chciałby cały miesiąc na moją facjate patrzeć ...wyobraź sobie,ze 3dni to za dużo..a co dopiero miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 nocne 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Pogratulować nocnych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Graty Witek, piękne smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzieki chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tasiek piękna fotka , gratuluję panowie ładnych sandałków, ja też dorzucę coś od siebie :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to skoro wszyscy tu tacy mili, to i ja wrzucę mojego z ruchliwej rzeczki, podczas testów nowego największego Wacka Salmo: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Sama zagramanica panie Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tjaaa, i na same dziwne (sandaczowo ) przynęty. Ja po piętnastu latach sandaczowania odstawiłem sandczówke w kąt. Nie ma sandacza, już niedobitki, tylko nocami, w moich rewirach pływają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A jest i zedzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No właśnie. Zagramaniczne się nie liczą. Same na pokład wchodzą, a reszta w dwuszeregu w kolejce do foty się ustawia. Łatwizna Panie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) No właśnie. Zagramaniczne się nie liczą. Same na pokład wchodzą, a reszta w dwuszeregu w kolejce do foty się ustawia. Łatwizna Panie....Jasne haha :-) Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mi sie ostatnio do plecaka pchaly ale wygonilem z powrotem do wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ja tam swoje wiem. Bez znajomosci wody, mozna sie odbic od jej ogromu. Fakt, faktem duzych ryb jest zdecydowanie wiecej, co nie znaczy ze latwo je zlowic. Bo malych ryb tez jest wiecej... ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Otwarcie sezonu na zbiorniku Rutland Water Łącznie na łódkę 164 sztuki moje 95 wszystko kogut glebokosc 22metry! Kolega Matt 69 sztuk!!!:-)Podziękowania dla kolegi Pawła Jankowskiego za łowne koguty!!!Pozdrawiam! Jakie długie one @Suli były? Zanderix 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Hehe ten wynik to jest jakiś kosmos.....czysta abstrakcja jak dla mnie....gratuluję!! A jak z wielkością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Wynik kosmos !!!! nic tylko pozazdrościć Kamil - gratuluje !!! Żeby u Nas tyle w całym sezonie złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Niezły wynik. Gratuluję! Odpływały bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 o ja bym do tylu to nawet nie doliczył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jezuuuu.... 95 szt podczas jedngo wypadu?! To musiało być nudne....wcale nie zazdroszczę nanananana . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Tak wszystkie odplywaly bez problemu:-) faktycznie nudzilo sie po 50 sztukach! Największy miał 70 cm:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi