psulek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Właśnie wróciłem. Sporo brań drobnych, jeden 72cm. Niestety bateria w tel. padła. Ten złapany spasiony jak prosię. Rybka zaczyna gryźć. Wziął tuż przed północą. Wisła. Edytowane 5 Września 2014 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Otwarcie sezonu na zbiorniku Rutland Water Łącznie na łódkę 164 sztuki moje 95 wszystko kogut glebokosc 22metry! Kolega Matt 69 sztuk!!!:-)Podziękowania dla kolegi Pawła Jankowskiego za łowne koguty!!!Pozdrawiam!Psia krwia a ja za cholerę czasu nie mam aby podjechać, aż w listopadzie dopiero. Gratki, poprawileś skutecznośc znacznie.A jakiego kija pod te potworne kuraki ukręciłeś?Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Zalew Wiślany, metoda połowu trolling (2,5-3,5m), przynęta wobler.Pogoda: wiatr wschodni, słonecznie z okresowymi zachmurzeniami, ciśnienie wysokie i lekko szło do góry.Jako przyłów trafiały sie okonie pod 40cm, wieszało się też sporo sandaczowego przedszkola. Edytowane 5 Września 2014 przez Zanderix 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ekstra! @Wojti, a w opadzie próbujecie coś wyniuchać na tym Zalewie? Suli102, zazdrość nas tu wszystkich "amatorów łowienia na gumy i koguty" zeżre! Wspaniałe łowisko macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Suli podał nazwę... Śmiem myśleć, że już mięsiarstwo szykuje wyprawę. Do mnie dotarła przykra wiadomość o rzeźni sandaczy we Wrocku. Już chyba ponad 50 zberetowanych ryb... w tym sezonie. Aż mam ochotę się wybrać i sprawdzić czy aby tego typu info ma coś wspólnego z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKl Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Równe 80cm Była też 70tka ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 5 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ..odrzańsko-rafkowy irokez, na Rh 10 :-)... 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Znowu ładna rybka i zdjęcie, gratulacje Ile miał cm? Edytowane 6 Września 2014 przez pioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patryk no w końcu ...normalne tło, dla nas ...szczurów lądowych Pzdr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ...@Pampuch, też wolę brzegowe tła...można stworzyć lepsze kompozycje kadru...jednak pole do popisu większe z wody:)p.s. Jesienią będzie więcej ciekawszych, brzegowych...chyba ze wody dowali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patu. Sandacz zlowiony celowo czy przylow przy bolkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ...w tym miejscu wszystko jest możliwe...no może prócz brzany:).Bywały dni,szczególni frontowe ze na Rh sandacze waliły jak bolki...później przez jakiś czas ni widu ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Graty Patryk za zeda Ten Phenix to 12-tka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 17lb.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patryk, a gdzie masz aureolkę?? Na gumiaku zostawiłeś?? A tak serio serio. Zdjęcie kosa. Kolorowe, wyraziste, OSTRE i nie przesadzone w edycji. A i model zacny(mam na myśli sandacza ofc ) PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kamilu,daleko mi do "świętego"...dlatego nie świecę.Etap pseudo Haderzenia;) zdjęć mam daleko za sobą także loozik.Dzięki za komencik i również pozdRAWiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patryk, a gdzie masz aureolkę?? Na gumiaku zostawiłeś?? A tak serio serio. Zdjęcie kosa. Kolorowe, wyraziste, OSTRE i nie przesadzone w edycji. A i model zacny(mam na myśli sandacza ofc ) PozdrówkaKamilPrawda. Aż się chce gapić dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) ..odrzańsko-rafkowy irokez, na Rh 10 :-)... Ja po tygodniu zabawy w Indian właśnie miałem pytać : "Co tam panie w polityce"????? - teraz już wiem Edytowane 6 Września 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Fota -klasa i gratki za pięknego sandokana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dzisiejsze smyki 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Sławku piękne zedy.Mam nadzieję,że coś się nagrało na kam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Coś tam się nagrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To czekam na link na priv pozdro i jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patu jakiego szkła użyłeś do tego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Patu jakiego szkła użyłeś do tego zdjęcia? Nikkor 28/1.8 na FX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi