Guzu Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nikkor 28/1.8 na FX.Klassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam, Gratuluje pięknych ryb. @patu, Na prawdę z całym szacunkiem i szczera sympatia- te zdjęcie jest strasznie przesadzone, wygląda jak tania makata powieszona na ścianie,to samo dotyczy zresztą zdjęcia @Slawek.Sobolewski. Totalnie nie rozumiem o co chodzi. Przypominają mi nadmuchana lale ze sztucznymi cyckami i ustami wypełnionymi botoksem Jakakolwiek naturalność została tu zabita a szkoda bo ryby piękne Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 @Bujo- dzięki za konstruktywną opinię...P.S. Następnym razem wyciągnę komórkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Odnosząc się do porównania Michała @Bujo o zdjęciach Patryka powiem tak:- pewnie że "wszyscy" chcą by lala była bez be-silikonu i nie nadmuchania i jak najbardziej naturalna,- ale żeby wszystko to co naturalne miała jak ta nadmuchana a poważnie różnica między "silikonowyą" fotą a tą domniemamie doskonałą jest już niewielka i tej silikonowej bliżej do idealnej niż tym z komórki czy z ziarnem jak groch czy tym ze środkowym pierwszym planem itd...Mnie się podobają zdjęcia Patryka bo sam takich nie potrafię zrobić a byłby to dla mnie już duży krok do przodu Stosując Twoją ulubioną technikę Michał może pokaż jakieś Twoje zdjęcie które Twoim zdaniem jest piękne,- naturalnie piękne oczywiście.... Edytowane 8 Września 2014 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Chciałbym mieć możliwości robienia tak fatalnych i przesadnie obrobionych zdjęć jak Patryk… A swoją drogą mam telefon z niezłym aparatem, może małe "machniom" za FXa z tym badziewnym Nikkorem?! P.S. Genialny zed, graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 STOP - ewentualne pytania i wątpliwości załatwiać na priv lub założyć wątek dyskusyjny trzymający poziom w "cafe"Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Gratulacje Patryk za pięknego psiaczka.Moje małe psiaczki :wub: też się ruszyły.A oto najwięksiejszy tej wyprawy. Sprzęt: phenix TX 684 + steezGuma- gene larue- kolor hmmmm....... smaczny jak się okazało Pozdro,ZH 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Gratulacje Patryk za pięknego psiaczka.Moje małe psiaczki :wub: też się ruszyły.A oto najwięksiejszy tej wyprawy.DSC zed1.jpgDSC zed2.jpg Sprzęt: phenix TX 684 + steezGuma- gene larue- kolor hmmmm....... smaczny jak się okazało Pozdro,ZHŁadny piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ZH efekt tła zamierzony czy alkohol metylowy mi sprzedali? Fajny Zed. Gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Piękny zed, gratuluję.P.S. Zapewne złowiony w trollingowym ślizgu stąd tło "poruszone" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) ZH efekt tła zamierzony czy alkohol metylowy mi sprzedali? Fajny Zed. Gratulacje!Uahahahahahahahah z tym alko to przesadziłeś prawie z krzesła spadłem :lol: A tło poszarpane przez wiater :ph34r: Edytowane 11 Września 2014 przez Zander Hunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) "Deszcze niespokojne potargały sad....." A sandokan ślczny! Edytowane 11 Września 2014 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam wszystkichMam pytankoSpotkal sie ktos z kolegow ze na pewnym obszarze biora tylko maluch do 55cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak jest łowione sieciami to są te które przez oczko wyszły na wiosnę, większych może jest bardzo mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie oto mi .....Duza woda ....i powiedzmy w jednym miejscu ktore namierzylem trafiaja sie zebole rozne ,powiedzmy od przedszkola do babci (normalnie)A w innym odleglym od pierwszego powiedzmy o okolo 20km tylko do 55cm.Rozmawialem z aborygenami czy trafiaja im sie wieksze no i .... do 55cm max.Zeby zagmatwic jeszcze troszku dodam ze biory tylko w dzien od 9.Na blacie sa tylko przedszkolaki i ladne mietusy ktore wala w gume Pytam sie czy moze ktorys z kolegow spotkal sie z takim przedszkolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gratulacje Patryk za pięknego psiaczka.Moje małe psiaczki :wub: też się ruszyły.A oto najwięksiejszy tej wyprawy.DSC zed1.jpgDSC zed2.jpg Sprzęt: phenix TX 684 + steezGuma- gene larue- kolor hmmmm....... smaczny jak się okazało Pozdro,ZHChyba jakieś eine tajne miejsce, bo zdjęcia są po fotoszoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nic nie retuszowane ......,takie szybkie cyk tel.i do wody 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nooo , już fajny "zgred" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ładniusi, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ładne zedy poławiacie u mnie o takich to ja mogę tylko pomarzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ładne zedy poławiacie u mnie o takich to ja mogę tylko pomarzyćPomyślmy. .. 1. Ładne zedy poławiacie u mnie, o takich to ja mogę tylko pomarzyć. 2. Ładne zedy poławiacie, u mnie o takich to ja mogę tylko pomarzyć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Moje wczorajsze skarby 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzisiejszy sandałek . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Fajny - widać coś go ostro podgryzło w młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 W sobotę miałem też spotkanie z sandaczem po przejściach , tylko tu płetwa piewsza od głowy zdeformowana , zastanawia mnie co to mogło być , szczupaka tam nie ma i sumka też. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi