Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 29 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 przedpołudniowa jedna z dwóch rybek, które udało się nam złowić podczas wczorajszych manewrów na odrzańskich rewirach 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Piękne smoczysko @andego !!!Gratulacje.Napisz coś więcej o połowie. Wobi, szwedy się nie liczą :-) ale i tak są pikne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzięki. Łowiliśmy w dryfie wzdłuż opaski - średnia głębokość 2,5 do 3m. Branie przy sciąganiu z prądem wobka Cotton Cordell Wally Diver kolor fire tiger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 pierwsze co zrobiłem to kopiuj>google>wklej, by sprawdzić cóż to za cudo na końcu linki dyndało - gratuluje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ależ klocek. Jak z długością? Musiał nieźle łupnąć w tego woba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tym co maja czas teraz łowić zazdroszczę i gratuluje.Przy zamieszczanych zdjęciach zachęcam do zamieszczania krótkich opisów połowu.(warunki pogodowe, metoda połowu, sprzęt itp) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 tez sprawdziłem w googlach co to za wobek @andego ile mierzył 80+ ?? pozdrawiam i Gratuluję ładnego psa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 do 80 troszeczkę zabrakło, ale ryba bardzo gruba i wygrzbiecona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Grubo w ogonie. Konkretny Zed.Andego gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Taki tam bardziej przyłów bo na slidera:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Darekspin Opublikowano 1 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) WitamStoję na szczycie odrzańskiej ostrogi.Wykonuję rzut lekko po skosie w dół rzeki.Zamykam kabłąk kołowrotka i na napiętej lince pozwalam przynęcie opadać w toni.Zluzowanie linki informuje mnie że wabik dotarł do dna.Unoszę kij lekko do góry i pozwalam przynęcie turlać się po dnie rzeki.Podczas tego etapu prowadzenia,całą pracę za mnie wykonuje silny prąd wody w tym miejscu.Moje zadanie w tym momencie polega na wzmożonej czujności i kontroli nad przemieszczającym się wabikiem.Kiedy przynęta wchodzi na skraj nurtu i spokojnej wody zaczynam prowadzić ją techniką popularnego sandaczowego opadu.Dwa,trzy obroty korbką kołowrotka ,oderwanie wabika od dna...chwila koncentracji i...psssstryk ! SIEDZI !!!! :-) Pozdrawiam. Edytowane 1 Października 2014 przez Darekspin 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Super zed i do tego pięknie zapozował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Piękna bestia !! gratuluję !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zdjęcie extraklasa, jeden z najlepiej zaprezentowanych zedów jakie widziałem.Gratulacje! PozdrawiamFH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Fajne rybki macie w tej Odrze Tylko pozazdrościć, bo w naszej dolnej Wiśle to tylko sieci i rybacy Edytowane 1 Października 2014 przez Fazi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Piękna bestia !! Ryba też niczego sobie Darekspin - gratki. Uwielbiam Odrę, tylko te 600 km do niej... ech nie więcej niż 6 razy w roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wielkie graty dla łowcy i ... fotografa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Darku. Łeb ma jak wiadro, czy wiadro takie malutkie? Edytowane 1 Października 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 WitamStoję na szczycie odrzańskiej ostrogi.Wykonuję rzut lekko po skosie w dół rzeki.Zamykam kabłąk kołowrotka i na napiętej lince pozwalam przynęcie opadać w toni.Zluzowanie linki informuje mnie że wabik dotarł do dna.Unoszę kij lekko do góry i pozwalam przynęcie turlać się po dnie rzeki.Podczas tego etapu prowadzenia,całą pracę za mnie wykonuje silny prąd wody w tym miejscu.Moje zadanie w tym momencie polega na wzmożonej czujności i kontroli nad przemieszczającym się wabikiem.Kiedy przynęta wchodzi na skraj nurtu i spokojnej wody zaczynam prowadzić ją techniką popularnego sandaczowego opadu.Dwa,trzy obroty korbką kołowrotka ,oderwanie wabika od dna...chwila koncentracji i...psssstryk ! SIEDZI !!!! :-) Pozdrawiam. Pstryk? Chyba yep;)! Piękna fotka z super zedem, pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Darek, lubie Twoje ryby oglądaćgratuluję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dzięki... Wszystkim... za miłe słowo i zainteresowanie :-) ...Waldek do wiadra jeszcze z jeden łeb by się zmieścił :-) zależy jakie wiadro? Ryby w Odrze są ...tylko nie zawsze łowi się je z marszu,tak jakby to się wydawało.Stara wędkarska teoria mówi ,że podstawa to znaleźć się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.Wymaga to też dużo ćwiczeń i wyrzeczeń :-) Bezrybne dni lub mało rybne nad Odrą też się zdarzają.Podczas takich dni człowiek będąc przekonanym że dużo wie....tak naprawdę nic nie wie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Bezrybne dni lub mało rybne nad Odrą też się zdarzają.Podczas takich dni człowiek będąc przekonanym że dużo wie....tak naprawdę nic nie wie.Ale Daro filozofem pojechałeś A tak poważnie fajny zedzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 WitamStoję na szczycie odrzańskiej ostrogi.Wykonuję rzut lekko po skosie w dół rzeki.Zamykam kabłąk kołowrotka i na napiętej lince pozwalam przynęcie opadać w toni.Zluzowanie linki informuje mnie że wabik dotarł do dna.Unoszę kij lekko do góry i pozwalam przynęcie turlać się po dnie rzeki.Podczas tego etapu prowadzenia,całą pracę za mnie wykonuje silny prąd wody w tym miejscu.Moje zadanie w tym momencie polega na wzmożonej czujności i kontroli nad przemieszczającym się wabikiem.Kiedy przynęta wchodzi na skraj nurtu i spokojnej wody zaczynam prowadzić ją techniką popularnego sandaczowego opadu.Dwa,trzy obroty korbką kołowrotka ,oderwanie wabika od dna...chwila koncentracji i...psssstryk ! SIEDZI !!!! :-) Pozdrawiam. Piękna ryba! gratulacje!Mi niestety w tym roku nie było pisane złowić ani JEDNEGO sandacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Darek Gratki świetnego Zeda coś wspaniałego , rzeczna ryba i z "opadu" , powiedz ile mierzył ? ja czekam na Listopad moze wtedy Królowa będzie łaskawa ze stanem wodypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zander piękny Pogratulować. Może i coś na zaporowkach się ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi