ziom7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) dziś szybki wypad i ponowne atakowanie dołka, w którym pojawiam się bardzo często od lipca, wiedziałem, że ktoś tam mieszka woda wyższa i brudna, płyneło trochę śmiecibardzo delikatne branie w ostatniej fazie opadugłówka 25 gr, predator mansa ten większy, plecionka 0,16, talon 2,60 do 20 lb. Edytowane 5 Października 2014 przez ziom7 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ..kurna..grzeczny zioomm..brak "czeczenzarosten" i ten fryc ..Az sandałowi szczęka..tfu, płetwa opadła .A tak serio, fajny zedzik... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Gratulacje dla łowców sandaczy , kilka fajnych ryb widać dopisało w tym sezonie. U mnie jeden ciekawszy 91 cm .Pozdrawiam Niedzwiecki Edytowane 4 Października 2014 przez niedzwiecki 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ja pierdziele Niedźwiedź ale dowaliłeś świniaka Patryk, ułorzyłem dziś 10 kubików drewna, więc spokorniałem ,a no i ogoliłem się i włosa umyłem, postaram się już tego więcej nie robic Wujek Paweł teraz nie jara, biega i robi dobrą formę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ja pierdziele Niedźwiedź ale dowaliłeś świniaka Patryk, ułorzyłem dziś 10 kubików drewna, więc spokorniałem ,a no i ogoliłem się i włosa umyłem, postaram się już tego więcej nie robic Wujek Paweł teraz nie jara, biega i robi dobrą formę Zblizajaca sie Olimpiada w Rio Cie zmobilizowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 @ziom,piwa też nie pijesz? Wstapiles do zakonu czy zostałeś ministrantem...może startujesz na radnego? P.S.Forma musi być, wędkarska również ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 @ziom,piwa też nie pijesz? Wstapiles do zakonu czy zostałeś ministrantem...może startujesz na radnego?P.S.Forma musi być, wędkarska również ! Moze raczej niePOradnego Ziom - olimpiada dopiero za 2 lata ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 hehehe ja preferuję sporty zimowedo polityki się nie pcham - syftym bardziej żydokomuna mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 "czeczenzarosten" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gratulacje dla łowców sandaczy , kilka fajnych ryb widać dopisało w tym sezonie. U mnie jeden ciekawszy 91 cm .Pozdrawiam Niedzwiecki1959216_510404189105756_316991488889353417_n.jpgGratulacje za Sandacza, fajny.Generalnie się nie czepiam, bo fotki różnie wychodzą. No i różne rzeczy się ludziom podobają. Rzecz gustu.Ale dla mnie fota beznadziejna - wzór jak nie powinno się tego robić.Wpychanie ryby w obiektyw na prostych rękach, odchylanie się do tyłu i chowanie za wszelką cenę palców...To trochę tak jak np. z biustem. Obfity i kształtny jest jak najbardziej ok. Ale powiększony do chorych, nieproporcjonalnych rozmiarów sporych wiader zaczyna budzić wstręt. Po co to komu? Choć inna sprawa, że i na to znajdzie się amator. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Mam podobne odczucia co do zdjęć ryb wypchanych na siłę do przodu, moim zdaniem proporcja na takich zdjęciach jest często(nie zawsze) zachwiana do tego stopnia, że mając świadomość jak zostało zrobione zdjęcie ryby oceniam na mniejsze niż są naprawdę i tak zanim przeczytałem opis kolegi Niedźwieckiego nie dałem rybie więcej niż +/-75cm. Edytowane 5 Października 2014 przez apioo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wydaj się, że jest pewna granica eksponowania ryby, której mądrze fotografujący swoje zdobycze starają się nie przekraczać. Nie oceniając nikogo, bo sam różne zdjęcia robię, oglądać jednak wolę te, na których ta granica nie została przekroczona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 talon 2,60 do 35 gr.A jaki to blank?Gratuluje ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wiadomo, że chodzi o to, żeby mieć dłuższego http://zahaczeni.net/kamilfishingblog/2014/07/18/wedkarskie-rekordy-czyli-kto-ma-dluzszego/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) A jaki to blank?Gratuluje ryby.pomyliło mi się, sorrewicz 20 lb 7-28ale czesto łowię 35 gram + Edytowane 5 Października 2014 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gratulacje dla łowców sandaczy , kilka fajnych ryb widać dopisało w tym sezonie. U mnie jeden ciekawszy 91 cm .Pozdrawiam Niedzwiecki1959216_510404189105756_316991488889353417_n.jpgPiotrze czy u ciebie wszystko musi wyglądać jak sum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 hehe , trza bylo wyretuszowac siebie i fotka bylaby cacy. Zarcik Zreszta fotki 2e lub 3y wyzej jest jak chowac paluchy.Ja ocenilem tego sandacza na 70+ ,czyli sredniak a ochow i achow ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Piękne rybki. @niedzwiecki rozumiem, że jest to przylow przy sumowaniu. ? Czy to był cel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Piotrze czy u ciebie wszystko musi wyglądać jak sum? Oj tak , musi być rybę widać,. za duży jestem do tych maluchów . Nie spinać się panowie, to tylko sandaczyk !! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Absolutnie bez spinki, przynajmniej z mojej strony Jedynie wyrażam swoją opinię o zdjęciu(a właściwie zdjęciach), nie o sandaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cala sobota na rozkminianiu nowych miejsc.Sprawdzalem trzy nowe gorki w okolicy.Jeden przygniot w klasycznym jigowaniu.Pozniej w czasie vertikala podplywaly tylko popatrzec.Zmiany kolorow i wielkosci na nic sie zdaly.Podplywaly leniwie popatrzec co tam fruwa i wracaly do dna:(Zrezygnowany ostatnie 2godz postanowilem przejsc na duze woblery i .........i sie zaczelo Ale celem juz byly pajkusie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Oj tak , musi być rybę widać,. za duży jestem do tych maluchów . Nie spinać się panowie, to tylko sandaczyk !!tu lepiej się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gdyby było tyle dobrych zdjęć,co "opini" pod jednym z nich ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 A gdyby było tyle "dobrych' sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi