patu Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 ...dobra fotka to fotka z dobrą rybą... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Wieczorny wiślany: Baterii w aparacie stykło na dwie fotki, po czym zdechł.Szkoda tylko, że nie z mojego, podkrakowskiego kawałka wody, tylko sporo w dół. Wycieczki rzadko darzą. Przeważnie trzeba nowe odcinki dobrze przedreptać i rozkminić. Tym razem się udało. Cieszy tym bardziej, że to miał być najtrudniejszy z założonych na ten rok celów. Na liście odfajkowany z numerem 8 Walka trwa do sylwestra... P.S. Jakoś tak głupio mi się napisało. Zdechł, ma się rozumieć, aparat... Edytowane 11 Października 2014 przez tadekb 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hehe no nie tłumacz się tak święta już blisko:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Piękny sandokan ! ja też takiego sobie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hehe no nie tłumacz się tak święta już blisko:) Kurcze, mam zapłon...Teraz dopiero załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pięknie łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Cytując klasyka: "Powiem ci Tadzio,że to nie jest taki sucholec" Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przyzwoitka popoludniowa 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ..nigga zed... Fajny.P.S. Kiedyś kolega na mojej jednostce złowił jeszcze bardziej "smoluszystego" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 wow, super smoczyskoGratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jedyne branie za 5h łowienia: Ten sporo mniejszy (76), ale i tak nie mogłem się napatrzeć. Inna sprawa, że ja mam tak rzadko z zedami kontakt, że podobają mi się nawet 50-tki. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 @tadekb fajny Zed i to już drugi czyli zaczynasz wyciągać jakieś wnioski, czy to ryba z Wisły na wobka ?bo już czas na nie nadchodzi powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wiślany na wobka.Choć innego niż ostatnio a i miejsce inne.Co do wniosków to kiedyś wyciągnąłem taki, że trzeba być nad wodą jak najczęściej. Jak masz wodę pod ręką to i na godzinkę warto. I to się sprawdza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dokładnie, ja w tym roku jeszcze nic nie mogę powiedzieć. Ale zeszły sezon nauczył mnie że bardzo ważne jest przekonanie do miejscówki a Zedy w końcu do niej zajrzą na nocne żarcie i z nimi można zegarki ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No ale na rzekach.Na duzych jeziorach jest innaczej( takie jest moje skromne zdanie)W sobote tydz,temu znalazlem ryby na stoku z 3 na 7m.Zagryzaly calkiem calkiem.W tyg. cisnienie roslo powoli do 1020 aby w piatek rano zleciec o 20 i pozniej przez sobote podjechalo do 1010Ryby znalazlem na 11 m i co z tego jak ogladaly tylko przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwykrc Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) To forum dot. spinningu, baitcastingu i flyfishingu. Edytowane 12 Października 2014 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Chłopaku to nie to forum . Kup sobie spining to może złowisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) To forum dot. spinningu, baitcastingu i flyfishingu.Pierwszy post i od razu jakieś żywce, wieszaki. Wejdz na jakieś inne forum, bo to nie ta tematyka. Edytowane 12 Października 2014 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwykrc Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no dobra chłopaki spokojnie tak tylko napisałem a wy już jakieś ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwykrc Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja też spinninguje po prostu zapomniałem ze jestem na tym forum a nie na tamtym . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Taka ciekawostka Edytowane 14 Października 2014 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 O skurczybyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Taka ciekawostka Niestety to nie jest jednorazowy przypadek. Nad Wisłą cały czas raczą się sporymi rybami.http://hlehleblog.pl/2014/10/09/sezon-kormorany/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 O ja pitole - prawie wymiarowy To ile drobnicy muszą wcinać? Już ze dwóch szkodników widziałem ostatnio na Parnicy a jest tyle 15-20 cm sandaczyka, że jak przyleci pozostała częśc stada to będzie pozamaitane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 No i wszystko jasne czemu taka bida w wodzie. Kurmorany, panie, kurmorany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi