dawcaR6 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kawał bandziora! I ta autentyczna radość łowcy na drugiej focie. Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dobre ! Baaardzo dobre - też tak chcę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kawał smoka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No majster nawet te fotki wyszły na następny wyjazd już by wypadało przez ten metr się przebić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piekny kaban !! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piękny rozbójnik ! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piękne zandery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Pogratulować Endzik. Kapitalna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzis siadła rybka życia Sandacz mierzył 98,5 cm...... łowisko- moja ulubiona rzeka Odra.... buzka i do wody....Piękna rybka i ogromniasta szczere gratulacje.A mi siadły takie oto na dzisiejszym wyjeździe 72 i 82 cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Dzis siadła rybka życia Sandacz mierzył 98,5 cm...... łowisko- moja ulubiona rzeka Odra.... buzka i do wody.... Chyba się już pozbierałem, Gratulacje!!! Edytowane 24 Października 2014 przez Fishhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piękna rybka i ogromniasta szczere gratulacje. A mi siadły takie oto na dzisiejszym wyjeździe 72 i 82 cm. Gratuluje regularności . Ładne zandery , jak zwykle.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Endzik 22 - szacun - piękna sztuka. Ty sobie wyobraź, że z Olsztyna, zapindalam ponad 600 kilosów, żeby połowić na "twojej" Odrze. I tak ze 3 może 4 razy w roku.Ciągle liczę na takiego bydlaka w twoich okolicach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Graty za piękne smoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @ Endzik, prawdziwy monster zander, szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek01 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Endzik 22 , co za kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zdjęcie jakoś nie oddaje faktycznej wielkości, nie mniej jednak 98cm i nowa życiówka stała się faktem.Uśmiech z twarzy nie znika do teraz ))) 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zdjęcie jakoś nie oddaje faktycznej wielkości, nie mniej jednak 98cm Chyba lepiej, że wygląda na ok. 100, niż na 160 cm Piękny i..... naturalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No faktycznie nie wygląda na 98, ale skoro mówisz, że tyle miał, to pewnie tak jest Pozostaje pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Zdjęcie jakoś nie oddaje faktycznej wielkości, nie mniej jednak 98cm i nowa życiówka stała się faktem.(..)Zdjęcia jak to zdjęcia, raz wyjdą, raz nie. Mnie się podoba, takie naturalne.Gratuluję ryby. Edytowane 25 Października 2014 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ..gruby w pysku i ogonie..kawał zeda.. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) ......gdyby go wepchnąć w obiektyw na wyprostowanych ręcach to i ponad setę można by wyciągnąć , a tak własnie wygląda naturalnie Edytowane 25 Października 2014 przez miramar69 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Na ile by nie wyglądał, trzeba wierzyć łowcy i gratulować, bo jest czego! Piękny zander! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Piękny!Krajowy? Edytowane 25 Października 2014 przez zuraw16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Panie to nad morzem złowione ? Brzegu nie widać Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja ze swojej strony chcialbym podziekowac wszystkim ktorym przez chwile zander zlowiony na rzece Odrze moze spelniac takie wymagania.... swiadomy z przykroscia wiem ze dlugo nie doswiadcze takich rozmiarow...... w Naszaych wspolnych lowiskach........ciesze sie razem z Wami..... z kolega na glowce ktory byl fotoreporterem JA osobiscie pstrykalem z zazdroscia szczupaki po 90 cm......On do mnie odpowiedzial:....... wolalbym odaccc Tobie te dwa szczupaki za jedneg takiego zandera........ do tej pory nie moge ogarnac tego szczesliwego dnia dla mnie. pozdrawiam wszystkich ktorzy darza do celu.....pamietajcie........zaloz sobie cel i łów do końca, bądz cierpliwy....... wszystkim dziekuje i zycze wiekszych sukcesów...... Chyba zapomnialem dodac:- ryba złapana na zawodach klubowych- oczywiscie na zywej rybie;]- kolega stan przed zawałowy;- na plytkiej zatoce;- wewnątrz klatki;- na żólte kopyto relax 3''W podziece bedzie jeszcze szczul Nas przez wiele lat........Dziekuje Wam za tak wielkie wsparcie w temacie........... Król mojej rzekiiiiiiiiiiii....pozdr. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi