Skocz do zawartości

SANDACZE 2014

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis siadła rybka życia B)  Sandacz mierzył 98,5 cm...... łowisko- moja ulubiona rzeka Odra.... buzka i do wody....

Piękna rybka i ogromniasta szczere gratulacje.

A mi siadły takie oto na dzisiejszym wyjeździe 72 i 82 cm. 

post-51902-0-44356000-1414173932_thumb.jpg

post-51902-0-92994000-1414173935_thumb.jpg

• Like 11

Endzik 22 - szacun  - piękna sztuka. 

Ty sobie wyobraź, że z Olsztyna, zapindalam ponad 600 kilosów, żeby połowić na "twojej" Odrze. I tak ze 3 może 4 razy w roku.

Ciągle liczę na takiego bydlaka w twoich okolicach...

:clappinghands:  :clappinghands: 

• Like 2

Zdjęcie jakoś nie oddaje faktycznej wielkości, nie mniej jednak 98cm i nowa życiówka stała się faktem.

(..)

Zdjęcia jak to zdjęcia, raz wyjdą, raz nie. Mnie się podoba, takie naturalne.

Gratuluję ryby.

Edytowane przez Dagon
  • Like 1

Ja ze swojej strony chcialbym podziekowac wszystkim ktorym przez chwile zander zlowiony na  rzece Odrze moze spelniac takie wymagania.... swiadomy z przykroscia wiem ze dlugo nie doswiadcze takich rozmiarow...... w Naszaych wspolnych lowiskach........ciesze sie razem z Wami..... z kolega na glowce ktory byl fotoreporterem JA osobiscie pstrykalem z zazdroscia szczupaki po 90 cm......On do mnie odpowiedzial:....... wolalbym odaccc Tobie te dwa szczupaki za jedneg takiego zandera........ do tej pory nie  moge ogarnac  tego szczesliwego dnia dla mnie. pozdrawiam wszystkich ktorzy darza do celu.....pamietajcie........zaloz sobie cel i łów do końca, bądz cierpliwy....... wszystkim dziekuje i zycze  wiekszych sukcesów...... Chyba  zapomnialem dodac:

- ryba złapana na zawodach klubowych- oczywiscie na zywej rybie;]

- kolega stan przed zawałowy;

- na plytkiej zatoce;

- wewnątrz klatki;

- na żólte kopyto relax 3''

W podziece bedzie jeszcze szczul Nas przez wiele lat........Dziekuje Wam za tak wielkie wsparcie w temacie........... Król mojej rzekiiiiiiiiiiii....pozdr.

post-52701-0-89292700-1414274553_thumb.jpg

post-52701-0-16635600-1414274569_thumb.jpg

• Like 26